Binnaz Abla

hoşgeldiniz :)

Ben ikisine de fal baktırdım ve bu konuyu bildiğim için meryem anlamasın diye kırk takla attım. Şöyle ki benim iki falımda yazım tarzı vs çooook farklı bence bunlar yakın iki kişi. Ve dediğiniz gibi anlarlarsa birine verilen bilgi diğerinden çıkıyor.Ya da meryemin falına bazen eylin bakıyor çünkü bir arkadasımız meryemin 2.falında yazım tarzının cook farklı oldugundan bahsetmişti.

şunu da yazayım aylin vasatken, meryem epey iyiydi.

E
ev arkadasımıkı bunlar

kesinlikle katılıyorum ! meryeme verdiğim ve süresi dolmuş, çoktan halledilmiş bir sorunumu aylin böyle böyle bir sorununuz var demişti. halbuki o sorun halledildi ancak ben meryeme o konuda bir daha geri dönüş yapmamıştım. yani sonucundan bilgileri yoktu..

Iki fali kiyaslama yaptiginizda bunu hissediyosaniz olabilir..
Sahsen ayni kisi olduklarini düsünüyorum ayline baktirmamama ragmen
Forumdan arkadaslar burda desifre etsek fallarimizi net olarak ortaya cikarda burasi cok uygun degil

2 yıldır deli gibi fal baktırıyorum . Her yorumcuyu denedim aşağı yukarı . Nacizane küçük bir liste oluşturcam ve fikirlerim .

Lale Gül : İnanılmazdı , hayatımda kimseden bu derece etkilenmedim . Geçmişi resmen önüme serdi . Çok detaylı , nokta atışlarıyla doluydu .
Elif ışık : Birine aşıktım kör kütük , bir tarih verdi ve başka biri gircek hayatına dedi ve ciddi tarihine kadar öyle oldu .Sadece bir kez söylediğini yaşadım . Onun dışında şimdilerde malesef vasat .
Rania Hadwa : Nokta atışları vardı . Sonradan sürekli uzatma halleri ; Senin kaderin o bekle bekle bekle diye aylarca ötelemişti . Ve fal içinde iş sohbete döndü yok o da mutsuz o da seviyor o senin kaderin . Fal bunun neresinde diyor insan .
Müge Aydın : Başarılı bir yorumcu .
Kerem Avşar : Sohbeti keyifli .
Haleh Çetiner : Başarılı kendisi . Tek tek kartların üzerinden gider .Naif güzel bir ses tonu ve üslubu var . Denenebilir .
Meryem : Kimsenin bilmediği şeyleri bildi ama gelecekte pek söylediklerini yaşamadım . Anda iyi ve geçmişte .
Aylin : Şayet meryem değilse bu kişi ya da meryemin arkadaşı . Tamamen benim kurmacasamsa . Aylin felaket . Medyum falan olmalı . Bu kadar da kolayca özetlenmez hayatım ! ( Kesin bir iş var :) )
Selma Aydın : Dinlen dinlen kaç . Olayların seyrini değiştirdim onun yüzünden . Tavsiyeleri de yorumları da malesef başarısız .
İlkay aydın : Aylarca ya aylarca dedi bekle döncek o bu . Nokta atışları da oldu yalan yok ama aylar geçtikten sonra bana ya senin onla olman imkansız dedi . Başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen . Aylarca bir hiç uğruna ümit ettim . O yüzden adını bile gördüğümde sinirleniyorum .
Rezzan abla : İnanılmaz yuvarlak konuşuyor bir netlik yok . Ve çok olumlu . Hayatı toz pembe görmek için birebir .
Naira Şuman : Hayatıma dair pek bir şey bilemese de . Tavsiyeleri , yorumları hoş . Ve baya emek veriyor .
Bilge ÖZDOĞRU : Olumsuz sürekli . Böyle insanı dehşete düşürüyor . Pat pat . Olaylar da hiç onun dediği gibi olmadı .

Daha çok var baktırdığım ama özellikle dikkat çekici olan yorumcular bunlar .

arkadaşlar tellweye takıldım fatıma ya. hiç baktırmamıştım ben ona, genelde su falı atmışlar. ne zaman açar acaba.
saraylıdan başkasına baktırmam telwe de diyordum ama açarsa baktırıcam. siz ne önerirsiniz, kahve mi, su falı mı?

Öncelıkle yazdıgın hemen hemen butun yorumculara baktırdım tespıtlerın gercekten dogru, tebrık ederım.bıtek naırada ben bıraz daha fazla begendım işime gelıyo cunku ama gercekten guzel tespıtler...birde raniada bence tam bir sıfırrrrr.. Bu konuda 25 tl gıttı hala yanar içim:)

o kadarını bilemem ama bence de bu kadar kişi bilgilerim ondan çıktı diyorsa bir bağlantı vardır
Benim hic cikmadi ya ikisi o kadar farkli seyler soyledi ki tamamen farkli asla dusunmem ayni kisi olduklarini ama yazilanlarda ilginc

Benim hic cikmadi ya ikisi o kadar farkli seyler soyledi ki tamamen farkli asla dusunmem ayni kisi olduklarini ama yazilanlarda ilginc

valla canım benim de çıkmadı ben zaten soru kısmında da bilgi vermem genelde, ben aynı falı kopyalamasın diye farklı tarzda sordum, ama çok ilginç eğer bağlantıları yoksa aylin bende külliyen vasattı bu kadar şey bilmesine şaşarım.

Şayet arkadaşların dediği gibi yakın arkadaş olabilirler . Ve arada da bile bile lades hesabı olumsuz ya da farklı konuşabilirler . Bu kadarını düşünüp , bilgi alışverişi yapabiliyorlarsa . Gümlememek için arada sallayadabilirler .

Kizlar cok ktuyum benimkini aradim bana asla donmicegini nefret ettigini sevmedigi istemedigi o kadar belliydiki birdaha donusu olmaz kesinlikle en ufak bir umut yok.nasil yasicam ne yapicam bundan sonra bilmiyorum.selenaya cok guvenmisti. Ama malesef.agliyorum cok kotuyum

Vallahi sen çakal olmuşsun panpa Hoş geldin topiğe bu arada, ben Cherry.

Urminaa , Fatimayı ben 1 ay önce yine gördüm, yine girdi çıktı hızlıca. İnşallah bu sefer öyle olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…