- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Kizlar cok ktuyum benimkini aradim bana asla donmicegini nefret ettigini sevmedigi istemedigi o kadar belliydiki birdaha donusu olmaz kesinlikle en ufak bir umut yok.nasil yasicam ne yapicam bundan sonra bilmiyorum.selenaya cok guvenmisti. Ama malesef.agliyorum cok kotuyum
şimdi bi sakin ol önce hayatım.. çok özel değilse, bu sözleri birebir kendisi dedi mi yoksa bunlar senin yorumların mı ?Kizlar cok ktuyum benimkini aradim bana asla donmicegini nefret ettigini sevmedigi istemedigi o kadar belliydiki birdaha donusu olmaz kesinlikle en ufak bir umut yok.nasil yasicam ne yapicam bundan sonra bilmiyorum.selenaya cok guvenmisti. Ama malesef.agliyorum cok kotuyum
aaa dur bi sakin ol. ne konuştunuz da böyle düşünüyosun? o mu söyledi bunları yoksa senin karamsarlığın mı? anlat birlikte düşünelim hemen olumsuz düşünmeKizlar cok ktuyum benimkini aradim bana asla donmicegini nefret ettigini sevmedigi istemedigi o kadar belliydiki birdaha donusu olmaz kesinlikle en ufak bir umut yok.nasil yasicam ne yapicam bundan sonra bilmiyorum.selenaya cok guvenmisti. Ama malesef.agliyorum cok kotuyum
Kizlar cok ktuyum benimkini aradim bana asla donmicegini nefret ettigini sevmedigi istemedigi o kadar belliydiki birdaha donusu olmaz kesinlikle en ufak bir umut yok.nasil yasicam ne yapicam bundan sonra bilmiyorum.selenaya cok guvenmisti. Ama malesef.agliyorum cok kotuyum
Onsuz yasayamam ne demek ya :/ gözünde niye büyütüyosun bu kadar..Kizlar cok ktuyum benimkini aradim bana asla donmicegini nefret ettigini sevmedigi istemedigi o kadar belliydiki birdaha donusu olmaz kesinlikle en ufak bir umut yok.nasil yasicam ne yapicam bundan sonra bilmiyorum.selenaya cok guvenmisti. Ama malesef.agliyorum cok kotuyum
Canım ben de duydum aynı sözleri belki elli kere. Her seferinde döndü. Bu sefer dönmedi sadece ama araya başka insanlar girdi ve 1.5 yıl. Ama bana ölsem cenazeme gelme tek çarem sen olsan dön arkanı git diyen adam döndü sana o kdr söyliyim.Kizlar cok ktuyum benimkini aradim bana asla donmicegini nefret ettigini sevmedigi istemedigi o kadar belliydiki birdaha donusu olmaz kesinlikle en ufak bir umut yok.nasil yasicam ne yapicam bundan sonra bilmiyorum.selenaya cok guvenmisti. Ama malesef.agliyorum cok kotuyum
Canım gerçekten olan olacağına varıyor. Ben şöyle bi düşündüm de, allah benim meselenin olmaması için extra mesai harcamış resmen. Sırf olmaması için tıkır tıkır işlemiş herşey. Vardır bi bildiği hayırlısı bakalım. Ya o üzse de olur ben onu mutlu ediyim yeter diycem ama artık salak olduğumu düşünceksiniz demiyorumNerden belliydi canım ? Adam ne dedi, kendi yorumunu katmadan yazar mısın ? Ses tonuydu , konuşma biçimiydi bir kenara bırak , sadece ne dediğini söyle bize.
Bak ben de kendimi helak ettim çok ağladım ama
1. İnan değmiyor.
2. Olan olacağına varıyor, kaderde ne varsa o oluyor.
3. Mutlu edecekse dursun etmicekse f.ck zaten :)
O kadar kotuki ya bi umudun varsa bile o bile yok artik.iki dunya bir araya gelse allah belami versinki senle olmaz.umut etmeyi birak artij.baskasini bul.kendine.onurun var ise biraz aglayarak yaziyorum suan ole seyler soykediki napicam nasil yasicam bilmiyirum cok kirildim rezil oldum cok seviyorum coj ozledim resmen yalvardim ona ama onda ufacik birsey bile yok sesini duymak seni gormek istemiyorum ben ozlemedim ama seninle asla isim olmz hicbirsekilde umut yokCanım ben de duydum aynı sözleri belki elli kere. Her seferinde döndü. Bu sefer dönmedi sadece ama araya başka insanlar girdi ve 1.5 yıl. Ama bana ölsem cenazeme gelme tek çarem sen olsan dön arkanı git diyen adam döndü sana o kdr söyliyim.
Imkaniz donmesNerden belliydi canım ? Adam ne dedi, kendi yorumunu katmadan yazar mısın ? Ses tonuydu , konuşma biçimiydi bir kenara bırak , sadece ne dediğini söyle bize.
1. İnan değmiyor.
a onda ufacik birsey bile yok sesini duymak seni gormek istemiyorum ben ozlemedim ama seninle asla isim olmz hicbirsekilde umut yok
Imkaniz donmesNerden belliydi canım ? Adam ne dedi, kendi yorumunu katmadan yazar mısın ? Ses tonuydu , konuşma biçimiydi bir kenara bırak , sadece ne dediğini söyle bize.
1. İnan değmiyor.
Canım kendine gel biraz.. Böyle diyen adamın peşinden ağlanmaz!!!! azcık gururun yokmu? Seviyorsan da sevgini kalbine göm yoluna bak.. Değmeyecek insanlar için akıtma gözyaşınıKizlar cok ktuyum benimkini aradim bana asla donmicegini nefret ettigini sevmedigi istemedigi o kadar belliydiki birdaha donusu olmaz kesinlikle en ufak bir umut yok.nasil yasicam ne yapicam bundan sonra bilmiyorum.selenaya cok guvenmisti. Ama malesef.agliyoru
O kadar kotuki ya bi umudun varsa bile o bile yok artik.iki dunya bir araya gelse allah belami versinki senle olmaz.umut etmeyi birak artij.baskasini bul.kendine.onurun var ise biraz aglayarak yaziyorum suan ole seyler soykediki napicam nasil yasicam bilmiyirum cok kirildim rezil oldum cok seviyorum coj ozledim resmen yalvardim ona ama onda ufacik birsey bile yok sesini duymak seni gormek istemiyorum ben ozlemedim ama seninle asla isim olmz hicbirsekilde umut yok
O kdr tanıdık geliyor ki bu tavırlar. İki yüz kilo oldun. Tipe bak. Sen bu okulu 75 yaşında bitircen bırak git. Git evlen. Düşünmemeye çalış beni. Benden haber alma söyle benden bahsetmesinler sana. Sevmiyorum yok anlıyo msn bişey hissetmiyorum. Ben ne sözler duydum yani. Ama sonunda hep bi geri vites hep bi u dönüşü. He ben her sefernde kabul etmeseydim belki bu halde olmazdım ama demem o ki, asıl sakin sakin konuşup olmaz falan deseydi bi sorun vardı. Unut derdim ama atarı gideri bile bence içinde kalan bileyler olduğunu gösteriyor.Kizlar cok ktuyum benimkini aradim bana asla donmicegini nefret ettigini sevmedigi istemedigi o kadar belliydiki birdaha donusu olmaz kesinlikle en ufak bir umut yok.nasil yasicam ne yapicam bundan sonra bilmiyorum.selenaya cok guvenmisti. Ama malesef.agliyoru
O kadar kotuki ya bi umudun varsa bile o bile yok artik.iki dunya bir araya gelse allah belami versinki senle olmaz.umut etmeyi birak artij.baskasini bul.kendine.onurun var ise biraz aglayarak yaziyorum suan ole seyler soykediki napicam nasil yasicam bilmiyirum cok kirildim rezil oldum cok seviyorum coj ozledim resmen yalvardim ona ama onda ufacik birsey bile yok sesini duymak seni gormek istemiyorum ben ozlemedim ama seninle asla isim olmz hicbirsekilde umut yok
Fal yok sanaaa.. Fal orucundayız biz bitanem.. Sakın :)Kizlar dun birisi demisti binnazda huma mi ne birisini ayyy bgn aticam birinee bananeee yaaaaa baktiran varmi ? Kim demisti onu :)
Hic iyi degilim 5 ay gecti ustunden hicbirsey degismemis cok seviyorum napicm bilmiyorm karsimdki bir gram sevmiyor umudum vardi cok ozlemistim donucek sanmistim ama geri donusu yokO kdr tanıdık geliyor ki bu tavırlar. İki yüz kilo oldun. Tipe bak. Sen bu okulu 75 yaşında bitircen bırak git. Git evlen. Düşünmemeye çalış beni. Benden haber alma söyle benden bahsetmesinler sana. Sevmiyorum yok anlıyo msn bişey hissetmiyorum. Ben ne sözler duydum yani. Ama sonunda hep bi geri vites hep bi u dönüşü. He ben her sefernde kabul etmeseydim belki bu halde olmazdım ama demem o ki, asıl sakin sakin konuşup olmaz falan deseydi bi sorun vardı. Unut derdim ama atarı gideri bile bence içinde kalan bileyler olduğunu gösteriyor.
Aynen yaa adam git başkasına bak, senden nefret ediyorum diyor. Kız hala bunun peşinden ağlıyor.. Bir kere insan sevdiğine daha çok kırılır, bu sözlerden sonra dönse bile sevdiğini affedemez..kusura bakmasın da arkadaşımız onun ki sevgi değil, hırs olmuş içindeKızlar yapmayın ya bu kadar laf eden adama insan sinirlenir daha kolay unutur, bütük konuşmayayım ama bana bunları dese sen kimsin ulan der, telefonda da si.. çekerim. Ya adamla çok iyi güzel ayrılsaydınız ne yapacaktınız ? Böyle şeyler de var hayatta, şartlardan dolayı birlikte olamıyorsun resmen karşılıklı severek ayrılıyorsun yoluna bakıyorsun. Sizin en azından sinirlenip nefrete sarılacağınız bir durum var. Zamanla sinir, nefret de gider ama bu adamlara bu kadar ağlanılmaz, geri dönse bana bunları bunları dedin demeyecek misin? Diyeceksin bence kendine haksızlık yapmaya bugün son ver.
böyle de yazınca cok üzülüyorum ama kendine haksızlık yapmaman gerek artık, bak herkes yaşıyor, sen değerlisin bu adam sana bunları yaşatmış, anla artık dön sırtını hayatım.
yaylar yada başaklar bugun depresyonun dıbıne vuruyorum varmı benım gıbı olanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?