Binnaz Abla

katılıyorum canım ya ben de kırılırlar diye korkumdan bi şey diyemiyorum ama git başkasıyla evlen falan ne demek hisleri var diyolar da, insan sevdiği kızı nasıl başkasıyla düşünür. hadi bizden çıkar böyle laflar bi kız dese bunu neyse, ama erkekler git başka adam bul demezler farklılar bizden. ben yüzüne bakmam bu adamın, ki aşk acısı çekmiş insanım ben de neler çektim

valla öyle. Bilmiyorum ben hazmedemem, acı çeke çeke öğrenecektir ama canına çok yazık ediyor, ben de üzülüyorum vallahi, kalp acısı tamam ama bu kadar söze hiç bir aşk dayanmaz.

Allah askina ben ne haldeyim ne durumdayim gormuyomusun kalkmis yok ole yok boyle su an ben ne haldeyim biliyomusun cok yazik

He ben hala düşünüyorum istiyorum diye gurursuz mu oldum. Hiç bi ilişkinin iç yüzğnü bilemezsiniz. Bi de alıntı yapmıyorsunuz. Ettiğiniz laflar kırıcı. Zaten gün içinde yeterince moralimizi bozacak şey oluyor sizin ettiğiniz lflar üstüne bide hiç hoş değil. Ben en yakın arkadaşlarıma bile şöyle yapma böyle yap faln deniyorum. Benim ilişkimi duygularımı sorgulamak size düşmedi. Bari alıntı yapıp konuşsaydınız tepkim bu kadar sert olmazdı. Böyle forum içinde bile arkadan konuşmak oldu. Neyse kızlar hepinize iyi geceler inşallah iyi fallarınız bir bir çıkar benim bu foruma veda vaktim çoktan gelmiş.

love meeee kucuk tolınım gıtme ya senle pek konusamadık ama ben sevıyodum senı

Aynen katiliyorum kolay olsa bizde sokup atardik duyduklarim burda ayrica uzuyo ne hissediyoruz uzuluyomuyuz ben sasiriyorum edilen laflara

Allah askina ben ne haldeyim ne durumdayim gormuyomusun kalkmis yok ole yok boyle su an ben ne haldeyim biliyomusun cok yazik
Canimm senin halini goruyoruzz ama bu saglikli bir durum degil farkindamisin biraz kendinee gel allah askinaa aglaa uzul ama bu adamla barissan sana dedigi sozleri unutabilcekmisin arkadasim bunu soylemeye calisiyor sana hepimiz bunu diyoruzz ama anlamiyorsun biraz kendine el allah askinaa kimse kimsesiz yasayamaz diye bisey yok hepimiz gectik bu yollardan bunlarin hepsi ders hayat tecrubesi ve senin kendi ayaklarin ustunde durman icin birer tecrubee bencee aklini basina toplayip dusun biraz kendime yazik ediyorsun fali falan bosver kimsenin fikride onemli degil sadece dusun bence boylee nasil mutlu olabilirsin ki onsuz olamam diyorsun ama o gelse onunla mutlu olabilirmisin ki ?

gitme be canım, kimse kötü anlamda demiyor ama sevgi değil belki de hırs. Bu ikisinin ayırımını yapamazsın ki. Ben kendim için de sorguluyorum bunu.

Zaten bu yuzden agliyorum kaldiramadim hazmedemedim

Aynen katiliyorum kolay olsa bizde sokup atardik duyduklarim burda ayrica uzuyo ne hissediyoruz uzuluyomuyuz ben sasiriyorum edilen laflara

hayatım kimse senin kötülüğün için konusmuyor, sana olan sinirle tepki bile seni düşündüğümüz için. Kendine ne kadar haksızlık ettiğini görüyoruz. Yapma diye diyoruz, yarısı elinde değilse yarısı elinde. Mesela burada haklısınız iyi olacağım güçlüyüm bu adama değmez demek elinde. Ama kusura bakma sen iyi olmak filan istemiyorsun, daha da tek bir şey yazmam sana, nasıl yaşamak istiyorsan yaşa, umarım üzüldüğüne değer.

Bakın canım kardeşlerim, hepimiz benzer acıları çektik, çekiyoruz. Benim de tapındığım herif taşınıp gitti,gitmeden önce arkamdan dedikodu çıkarmış, insanların yüzüne bakamaz hale geldim. O noktaya kadar ben de hala seviyordum , ne olursa olsun gelirse aşkımdan kabul edecek kafadaydım. Ne zamanki bu olay oldu, defterden sildim. Bazen bu erkekler öyle şeyler yapıp soğutuyorlar ki kendilerinden , gün geliyor ki şükrediyorsun , iyi ki bu pisliği yapmış da ben de soğumuşum diyorsun.

Ben soğudum, bitirdim, kestim attım. İğrendim resmen. İnsanların koridorda yüzüne bakamıyordum.

Sen de git başkasıyla ol diyen adamdan ben soğurdum açıkçası. Ama diğer kzıımız soğumamış, üzülmüş. Zamanla düşündükçe belki o da gururuna yediremeyecek. Evet aşkta gurur yok bence de , ama bir yere kadar. İnsan da kendini bir yere kadar çiğnetebiliyor sonuçta. Çiğeyen, aşağılayan adam gelse bile ne olacak ki, hiçbir şey olmamış gibi yüzüne bakabilecek misiniz?

Ben aşk için yapılan hiçbir eylemi kınamam zaten, aynılarını ben de yaptım. Ben de ağladım, gitmeden önce ben de yalvardım yazacağın tek cümleye muhtacım dedim ama inanın değmiyor kızlar. Sizi hiçmişsiniz gibi harcayıveren adama döktüğünüz gözyaşına yazık cidden.

kızlar bana da bi öneri lazım, sizce en iyi hangi sitede kim bakıyor kahve falına ya da tarota?

rica ederim ne alaka ne laf sokması söyliceklerimi baldan da yazmış diye ondan alıntı yaptım. kimseye gurursuz gibi bi ithamda da bulunmam. haddim değil, size de bulunmadım. ayrıca yazdıklarım size değil, size o lafları eden erkeklere farkındaysanız. yazdıklarımdan olsa olsa beklemeyin o erkekleri diye bi anlam çıkıyor.

ayrıca benim lafımla forumu bırakıp beni anlamsız bi yük altına sokmuş oluyosunuz. kırıldıysanız özür dilerim. bi daha da yazdıklarınızı alıntılamam ya da söylediklerinizle ilgili bi şey yazmam merak etmeyin.

O senden ıntıkam alıyor sen nıye yalvarıyorsun kıZlar benım cook eskı erkek arkadasım ayrıldık gıttı baskasıyla cıkmaya basladı gozumun ıcıne baka baka hoslanıyorum ondan dede ıkı ay sonra yerıne kımseyı koyamıyorum dıye essek gıbi gerı geldı onun ıcın kendını parcalama lutfen ağlama sakın ol ve bekle adam sana mesajla saymıs sabah sen bıye aradın sakınlesseydı bi

Simdi boyle ezen adam sonra varya aldatir aldatir doner nasilsa bu boyle diye kabus gubi bir hayatla basbasa kalir yalvardigin gune lanet edersin dgmez merhametsiz erkege

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…