- 16 Şubat 2015
- 448
- 824
- 133
Kızlar yapmayın ya bu kadar laf eden adama insan sinirlenir daha kolay unutur, bütük konuşmayayım ama bana bunları dese sen kimsin ulan der, telefonda da si.. çekerim. Ya adamla çok iyi güzel ayrılsaydınız ne yapacaktınız ? Böyle şeyler de var hayatta, şartlardan dolayı birlikte olamıyorsun resmen karşılıklı severek ayrılıyorsun yoluna bakıyorsun. Sizin en azından sinirlenip nefrete sarılacağınız bir durum var. Zamanla sinir, nefret de gider ama bu adamlara bu kadar ağlanılmaz, geri dönse bana bunları bunları dedin demeyecek misin? Diyeceksin bence kendine haksızlık yapmaya bugün son ver.
böyle de yazınca cok üzülüyorum ama kendine haksızlık yapmaman gerek artık, bak herkes yaşıyor, sen değerlisin bu adam sana bunları yaşatmış, anla artık dön sırtını hayatım.
Aynen yaa adam git başkasına bak, senden nefret ediyorum diyor. Kız hala bunun peşinden ağlıyor.. Bir kere insan sevdiğine daha çok kırılır, bu sözlerden sonra dönse bile sevdiğini affedemez..kusura bakmasın da arkadaşımız onun ki sevgi değil, hırs olmuş içinde
Allah askina ben ne haldeyim ne durumdayim gormuyomusun kalkmis yok ole yok boyle su an ben ne haldeyim biliyomusun cok yazikAynen yaa adam git başkasına bak, senden nefret ediyorum diyor. Kız hala bunun peşinden ağlıyor.. Bir kere insan sevdiğine daha çok kırılır, bu sözlerden sonra dönse bile sevdiğini affedemez..kusura bakmasın da arkadaşımız onun ki sevgi değil, hırs olmuş içinde
olaaaarrr sabahtan bberi aglamaktan gozlerım cıktıBalık versek olur mu abla ?
olaaaarrr sabahtan bberi aglamaktan gozlerım cıktı
He ben hala düşünüyorum istiyorum diye gurursuz mu oldum. Hiç bi ilişkinin iç yüzğnü bilemezsiniz. Bi de alıntı yapmıyorsunuz. Ettiğiniz laflar kırıcı. Zaten gün içinde yeterince moralimizi bozacak şey oluyor sizin ettiğiniz lflar üstüne bide hiç hoş değil. Ben en yakın arkadaşlarıma bile şöyle yapma böyle yap faln deniyorum. Benim ilişkimi duygularımı sorgulamak size düşmedi. Bari alıntı yapıp konuşsaydınız tepkim bu kadar sert olmazdı. Böyle forum içinde bile arkadan konuşmak oldu. Neyse kızlar hepinize iyi geceler inşallah iyi fallarınız bir bir çıkar benim bu foruma veda vaktim çoktan gelmiş.katılıyorum canım ya ben de kırılırlar diye korkumdan bi şey diyemiyorum ama git başkasıyla evlen falan ne demek hisleri var diyolar da, insan sevdiği kızı nasıl başkasıyla düşünür. hadi bizden çıkar böyle laflar bi kız dese bunu neyse, ama erkekler git başka adam bul demezler farklılar bizden. ben yüzüne bakmam bu adamın, ki aşk acısı çekmiş insanım ben de neler çektim
love meeee kucuk tolınım gıtme ya senle pek konusamadık ama ben sevıyodum senıHe ben hala düşünüyorum istiyorum diye gurursuz mu oldum. Hiç bi ilişkinin iç yüzğnü bilemezsiniz. Bi de alıntı yapmıyorsunuz. Ettiğiniz laflar kırıcı. Zaten gün içinde yeterince moralimizi bozacak şey oluyor sizin ettiğiniz lflar üstüne bide hiç hoş değil. Ben en yakın arkadaşlarıma bile şöyle yapma böyle yap faln deniyorum. Benim ilişkimi duygularımı sorgulamak size düşmedi. Bari alıntı yapıp konuşsaydınız tepkim bu kadar sert olmazdı. Böyle forum içinde bile arkadan konuşmak oldu. Neyse kızlar hepinize iyi geceler inşallah iyi fallarınız bir bir çıkar benim bu foruma veda vaktim çoktan gelmiş.
Aynen katiliyorum kolay olsa bizde sokup atardik duyduklarim burda ayrica uzuyo ne hissediyoruz uzuluyomuyuz ben sasiriyorum edilen laflaraHe ben hala düşünüyorum istiyorum diye gurursuz mu oldum. Hiç bi ilişkinin iç yüzğnü bilemezsiniz. Bi de alıntı yapmıyorsunuz. Ettiğiniz laflar kırıcı. Zaten gün içinde yeterince moralimizi bozacak şey oluyor sizin ettiğiniz lflar üstüne bide hiç hoş değil. Ben en yakın arkadaşlarıma bile şöyle yapma böyle yap faln deniyorum. Benim ilişkimi duygularımı sorgulamak size düşmedi. Bari alıntı yapıp konuşsaydınız tepkim bu kadar sert olmazdı. Böyle forum içinde bile arkadan konuşmak oldu. Neyse kızlar hepinize iyi geceler inşallah iyi fallarınız bir bir çıkar benim bu foruma veda vaktim çoktan gelmiş.
Canimm senin halini goruyoruzz ama bu saglikli bir durum degil farkindamisin biraz kendinee gel allah askinaa aglaa uzul ama bu adamla barissan sana dedigi sozleri unutabilcekmisin arkadasim bunu soylemeye calisiyor sana hepimiz bunu diyoruzz ama anlamiyorsun biraz kendine el allah askinaa kimse kimsesiz yasayamaz diye bisey yok hepimiz gectik bu yollardan bunlarin hepsi ders hayat tecrubesi ve senin kendi ayaklarin ustunde durman icin birer tecrubee bencee aklini basina toplayip dusun biraz kendime yazik ediyorsun fali falan bosver kimsenin fikride onemli degil sadece dusun bence boylee nasil mutlu olabilirsin ki onsuz olamam diyorsun ama o gelse onunla mutlu olabilirmisin ki ?Allah askina ben ne haldeyim ne durumdayim gormuyomusun kalkmis yok ole yok boyle su an ben ne haldeyim biliyomusun cok yazik
He ben hala düşünüyorum istiyorum diye gurursuz mu oldum. Hiç bi ilişkinin iç yüzğnü bilemezsiniz. Bi de alıntı yapmıyorsunuz. Ettiğiniz laflar kırıcı. Zaten gün içinde yeterince moralimizi bozacak şey oluyor sizin ettiğiniz lflar üstüne bide hiç hoş değil. Ben en yakın arkadaşlarıma bile şöyle yapma böyle yap faln deniyorum. Benim ilişkimi duygularımı sorgulamak size düşmedi. Bari alıntı yapıp konuşsaydınız tepkim bu kadar sert olmazdı. Böyle forum içinde bile arkadan konuşmak oldu. Neyse kızlar hepinize iyi geceler inşallah iyi fallarınız bir bir çıkar benim bu foruma veda vaktim çoktan gelmiş.
Aynen katiliyorum kolay olsa bizde sokup atardik duyduklarim burda ayrica uzuyo ne hissediyoruz uzuluyomuyuz ben sasiriyorum edilen laflara
He ben hala düşünüyorum istiyorum diye gurursuz mu oldum. Hiç bi ilişkinin iç yüzğnü bilemezsiniz. Bi de alıntı yapmıyorsunuz. Ettiğiniz laflar kırıcı. Zaten gün içinde yeterince moralimizi bozacak şey oluyor sizin ettiğiniz lflar üstüne bide hiç hoş değil. Ben en yakın arkadaşlarıma bile şöyle yapma böyle yap faln deniyorum. Benim ilişkimi duygularımı sorgulamak size düşmedi. Bari alıntı yapıp konuşsaydınız tepkim bu kadar sert olmazdı. Böyle forum içinde bile arkadan konuşmak oldu. Neyse kızlar hepinize iyi geceler inşallah iyi fallarınız bir bir çıkar benim bu foruma veda vaktim çoktan gelmiş.
Kızlar üzülmeyinDost acı söyler diye diyedee kimse kimseninn ağzna töbee
Konuu dağılsınn bugünn 2. Yazışımm kuzumm teldenn giriyorumm ablamm arkadaşlarımmdan nickk kaçırıyorumm tutamayıp giZliii bişii anlatırımm diyeeZezi sen her hafta nick mi değiştiyosun kızım :)
O senden ıntıkam alıyor sen nıye yalvarıyorsun kıZlar benım cook eskı erkek arkadasım ayrıldık gıttı baskasıyla cıkmaya basladı gozumun ıcıne baka baka hoslanıyorum ondan dede ıkı ay sonra yerıne kımseyı koyamıyorum dıye essek gıbi gerı geldı onun ıcın kendını parcalama lutfen ağlama sakın ol ve bekle adam sana mesajla saymıs sabah sen bıye aradın sakınlesseydı biKizlar cok ktuyum benimkini aradim bana asla donmicegini nefret ettigini sevmedigi istemedigi o kadar belliydiki birdaha donusu olmaz kesinlikle en ufak bir umut yok.nasil yasicam ne yapicam bundan sonra bilmiyorum.selenaya cok guvenmisti. Ama malesef.agliyoru
O kadar kotuki ya bi umudun varsa bile o bile yok artik.iki dunya bir araya gelse allah belami versinki senle olmaz.umut etmeyi birak artij.baskasini bul.kendine.onurun var ise biraz aglayarak yaziyorum suan ole seyler soykediki napicam nasil yasicam bilmiyirum cok kirildim rezil oldum cok seviyorum coj ozledim resmen yalvardim ona ama onda ufacik birsey bile yok sesini duymak seni gormek istemiyorum ben ozlemedim ama seninle asla isim olmz hicbirsekilde umut yok
Simdi boyle ezen adam sonra varya aldatir aldatir doner nasilsa bu boyle diye kabus gubi bir hayatla basbasa kalir yalvardigin gune lanet edersin dgmez merhametsiz erkegeKızlar yapmayın ya bu kadar laf eden adama insan sinirlenir daha kolay unutur, bütük konuşmayayım ama bana bunları dese sen kimsin ulan der, telefonda da si.. çekerim. Ya adamla çok iyi güzel ayrılsaydınız ne yapacaktınız ? Böyle şeyler de var hayatta, şartlardan dolayı birlikte olamıyorsun resmen karşılıklı severek ayrılıyorsun yoluna bakıyorsun. Sizin en azından sinirlenip nefrete sarılacağınız bir durum var. Zamanla sinir, nefret de gider ama bu adamlara bu kadar ağlanılmaz, geri dönse bana bunları bunları dedin demeyecek misin? Diyeceksin bence kendine haksızlık yapmaya bugün son ver.
böyle de yazınca cok üzülüyorum ama kendine haksızlık yapmaman gerek artık, bak herkes yaşıyor, sen değerlisin bu adam sana bunları yaşatmış, anla artık dön sırtını hayatım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?