ikisinede baktırdım bence serra.yalnız serra yazılı açelya sesli bakıor.
Bu nasil bir dil boyle??? Ne ayip, ne cirkin!!!! Nasil boyle karalayabiliyorsunuz insanlari, bu kadar kolayca??? Enerjin tutmamis olabilir, begenmeyebilirsin ama bunu soylemenin 1000 tane yolu var!!!! Hem ne zaman baktirdin, ne soylemisti de olmadi? Once bunlari soyleseydin!!
Supershine bu sozum de sana: KIMSEYI SEVMEK ZORUNDA DEGIL HICKIMSE AMA SAYGI DUYMAK, SAYGILI OLMAK ZORUNDASINIZ!! ACIKCA SOYLUYORUM, SOYLEDIGIN HICBIR SEYE INANMIYORUM!! SU KIMLIGINI BI ACIKLA DA HANGI FALCISIN, NE YAPMAYA CALISIYORSUN BIR ANLAYALIM!!!
Bu nasil bir dil boyle??? Ne ayip, ne cirkin!!!! Nasil boyle karalayabiliyorsunuz insanlari, bu kadar kolayca??? Enerjin tutmamis olabilir, begenmeyebilirsin ama bunu soylemenin 1000 tane yolu var!!!! Hem ne zaman baktirdin, ne soylemisti de olmadi? Once bunlari soyleseydin!!
Supershine bu sozum de sana: KIMSEYI SEVMEK ZORUNDA DEGIL HICKIMSE AMA SAYGI DUYMAK, SAYGILI OLMAK ZORUNDASINIZ!! ACIKCA SOYLUYORUM, SOYLEDIGIN HICBIR SEYE INANMIYORUM!! SU KIMLIGINI BI ACIKLA DA HANGI FALCISIN, NE YAPMAYA CALISIYORSUN BIR ANLAYALIM!!!
bir dakika bu laf bana mı anlamadım . Ben beğenmedim meleği olamaz mı . çalışan bir insana çalışmıyorsun vs dedi . Bilemedi birşey . Sonuçta burda iyiyi kötüyü paylaşıyoruz ... Neden kızıyorsun ki ayrıca . Herkes herşeyi söyleyebilir burası bunun için var ...
Sevval hanım iki gündür girmeyince dayanamayıp Almina Arden'e attım falımı :))
Fal 5 dakika sürmüş ama laf çevirmeden baktığı için çok kısa hissedilmiyor.
Net ve doğru tespitleri var.
Tabii Rezzan hanımla kıyaslamak mümkün değil.
Ama değişiklik istiyorum diyen deneyebilir.
Nokta atışı ise yoktu...
evet sanaydı o laf!!! Begenmeyebılırsın, enerjın tutmaz, soyledıklerı sana uymaz, ancaaakkk bunu soylerken saygılı olmak zorundasın!!! Kımsenın kımseyı kotulemeye hakkı yok!!bıraz sevıye yaaaa allah askına bıraz sevıyeeee!!!!
evet sanaydı o laf!!! Begenmeyebılırsın, enerjın tutmaz, soyledıklerı sana uymaz, ancaaakkk bunu soylerken saygılı olmak zorundasın!!! Kımsenın kımseyı kotulemeye hakkı yok!!bıraz sevıye yaaaa allah askına bıraz sevıyeeee!!!!
Ayrica sen calismadigini belirttiysen nerden bilsin bu kiz senin calistigini??? Medyum degilim diyor her seferinde!! Bu mu bilememesi yani??? Cidden komiksinn cooookkkk!!!!!
Beyzoş Tatlım
Hele bak sana ne diyeceğim..
Evrenden sana mesajım var..50 tl gönderirsen Duru Duru bakar Duru Duru Söylerim
Anladın sen onu
Kimsenin kaideye alıp,cevap vermediği insanları geç tatlım..Bırak konuşsunlar...
niye kızıyorsun bu kadar anlamadım ... sana güvenmedim kusura bakma . kötü falcı dedim diyebilirim . saygı duyuyorum saygı seviyesini aşan birşey demedim . celallenmene gerek yok . burnuma iyi kokular gelmedi açıkcası ...
Bana guvenmen gibi bir istegim de yok zaten!! Saygisizlik, dahasi iftiraya tahammulum yok! Burnuna guzel koku gelsin istiyorsan parfum kullan!
bak canımın içi ben aktif bir üyeyim . beni bilen bilir . burda facebbokuma bile ekli insanlar var arkadaşlarım var . konuştuğum . siz sürekli fal topiklerinde takılıyorsunuz .. kimseye çamur atmayın . benim bir sürü konum var burda .bir senedir üyeyim ben buraya . bdvedeki konularıma bakın ....
Beyzoş Tatlım
Hele bak sana ne diyeceğim..
Evrenden sana mesajım var..50 tl gönderirsen Duru Duru bakar Duru Duru Söylerim
Anladın sen onu
Kimsenin kaideye alıp,cevap vermediği insanları geç tatlım..Bırak konuşsunlar...
neden huzuru kaçırıyorsun pardon .. sanane ki babanın oğlu mu ya bu kadın . tutmadı dedim diye . herkes burda tutanı tutmayanı paylaşıyor . senin böle tepki vermeni hiç anlamadım . kime iftira attım ya . kötü yani bilemedi kadın birşeyi ben ne yapayım melek kötü bir falcı bana göre tekrar altını çiziyorum bana göre öle ..
Yaa canimin ici biliyorsun artik beni sen, haksizliga tahammulum yok! Belli iste nasil tipler oldugu, haklisin cevap bile vermemem gerekiyordu ama cidden dayanamadim!!
Zeka seviyeni de anlamis olduk boylelikle.. Sana bundan sonra edecegim her kelime benim kiymetli zamanimin kaybi demek!! Ne halin varsa gor! Sana iyi iftiralar!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?