Binnaz Abla

bu arada evet bende supershine a inanmıyorum bi reklam yapmaya çalışıor ama sürekli evrenden mesajınız var gbii bişey yazmış durmuş.

bir dakika bu laf bana mı anlamadım . ben beğenmedim meleği olamaz mı . çalışan bir insana çalışmıyorsun vs dedi . bilemedi birşey . sonuçta burda iyiyi kötüyü paylaşıyoruz ... neden kızıyorsun ki ayrıca . herkes herşeyi söyleyebilir burası bunun için var ...

Sevval hanım iki gündür girmeyince dayanamayıp Almina Arden'e attım falımı :))

Fal 5 dakika sürmüş ama laf çevirmeden baktığı için çok kısa hissedilmiyor.
Net ve doğru tespitleri var.
Tabii Rezzan hanımla kıyaslamak mümkün değil.
Ama değişiklik istiyorum diyen deneyebilir.
Nokta atışı ise yoktu...

istediğim falcı hakkında istediğim yorumu yaparım . bilemediyse bilemedi derim . bildiyse bildi derim net . kadın daha anı bilemedi bende . bilmeyen kimseye bildi diyemem ya . nerde saygısızlık var allahaşkına . neden falcıların burda avukatlığı yapılıyor anlamadım . babanızın oğlu mu bu insanlar . ben fikrimi söylüyorum . bana olumsuzda konuşan çok falcı oldu . ilkaymelih,taha ama onlar bilemedi diyemem henüz . ama melekle sezen bence en kötüsü ..

evet sanaydı o laf!!! Begenmeyebılırsın, enerjın tutmaz, soyledıklerı sana uymaz, ancaaakkk bunu soylerken saygılı olmak zorundasın!!! Kımsenın kımseyı kotulemeye hakkı yok!!bıraz sevıye yaaaa allah askına bıraz sevıyeeee!!!!

Ayrica sen calismadigini belirttiysen nerden bilsin bu kiz senin calistigini??? Medyum degilim diyor her seferinde!! Bu mu bilememesi yani??? Cidden komiksinn cooookkkk!!!!!

Son düzenleme:

bende tellwede falcıablaya attım sakın atmayın en iyisi faceden laf atmak.cherry okuyosundur inşallah.

niye kızıyorsun bu kadar anlamadım ... sana güvenmedim kusura bakma . kötü falcı dedim diyebilirim . saygı duyuyorum saygı seviyesini aşan birşey demedim . celallenmene gerek yok . burnuma iyi kokular gelmedi açıkcası ...

Beyzoş Tatlım
Hele bak sana ne diyeceğim..
Evrenden sana mesajım var..50 tl gönderirsen Duru Duru bakar Duru Duru Söylerim
Anladın sen onu
Kimsenin kaideye alıp,cevap vermediği insanları geç tatlım..Bırak konuşsunlar...

valla canım hoşlandığım erkek hakkında tek bir şey bilemedi bir
benimle ilgili geçmişimle ilgili bir sürü şey bilemedi buda iki
adamın tipini bile tarif edemedi birşey göremedi
ailemin durumunu vs birşey bilemedi sürekli salladı kusura bakma kötü bir falcı .. ayrıca avukatımısın yoksa kendisi mi

bak canımın içi ben aktif bir üyeyim . beni bilen bilir . burda facebbokuma bile ekli insanlar var arkadaşlarım var . konuştuğum . siz sürekli fal topiklerinde takılıyorsunuz .. kimseye çamur atmayın . benim bir sürü konum var burda .bir senedir üyeyim ben buraya . bdvedeki konularıma bakın ....

Bana guvenmen gibi bir istegim de yok zaten!! Saygisizlik, dahasi iftiraya tahammulum yok! Burnuna guzel koku gelsin istiyorsan parfum kullan!

Bana guvenmen gibi bir istegim de yok zaten!! Saygisizlik, dahasi iftiraya tahammulum yok! Burnuna guzel koku gelsin istiyorsan parfum kullan!

neden huzuru kaçırıyorsun pardon .. sanane ki babanın oğlu mu ya bu kadın . tutmadı dedim diye . herkes burda tutanı tutmayanı paylaşıyor . senin böle tepki vermeni hiç anlamadım . kime iftira attım ya . kötü yani bilemedi kadın birşeyi ben ne yapayım melek kötü bir falcı bana göre tekrar altını çiziyorum bana göre öle ..

Arkadaşım benim yazdığımı alıntı yaparak konuşuyorsun ama okumadın mı pardon yazdıklarımı??Ben sana birşey mi diyorum?? Bırak kendini bilen cevap versin bu mesaja DURU,DURU...

Arkadaşlar burda hepimiz aynı durumdayız herkesin hoşlandığı yada elektrik almadığı yorumcular olabilir burası kimsenin tekelinde değilki görüşlerimizi tabiki paylaşıcaz beni asıl düşündüren bazı arkaddaşların eleştirilerde birden paniklemesi e

Yaa canimin ici biliyorsun artik beni sen, haksizliga tahammulum yok! Belli iste nasil tipler oldugu, haklisin cevap bile vermemem gerekiyordu ama cidden dayanamadim!!

hayır burası normal bir topikti .. kavga neden çıkıyor . beğendiğimi söylerim beğenmediğimide söylerim zaten bunun için varım . aktif üyeyim bir sürü konum var burda . bu ara sıkıntılıyım burda takılıyorum .... ne yani bu burda neden kavga çıkarıyorsunuz . nerde hakaret var nerde saygısızlık var . bilemeyen birine nasıl bildi diyeyim . hay allahım ya gece gece ..

Zeka seviyeni de anlamis olduk boylelikle.. Sana bundan sonra edecegim her kelime benim kiymetli zamanimin kaybi demek!! Ne halin varsa gor! Sana iyi iftiralar!!

Yaa canimin ici biliyorsun artik beni sen, haksizliga tahammulum yok! Belli iste nasil tipler oldugu, haklisin cevap bile vermemem gerekiyordu ama cidden dayanamadim!!

bak canım doğru konuş . seni anladı herkes burda fal sepetinden geliyorsun anladık ... boş yere celellenme .. hadi bakalım ...

Zeka seviyeni de anlamis olduk boylelikle.. Sana bundan sonra edecegim her kelime benim kiymetli zamanimin kaybi demek!! Ne halin varsa gor! Sana iyi iftiralar!!

kızım sen iyi misin . sen fal sepetinden biri değilsen benim adımda belin değil yani . yapma bu kadar belli etme kuzum kendini . kimse başkası için kendini paralamaz . birde senin yorumlarına göre falcı buluyordum kendime .. ne aptalım haklısın zeka seviyen benden yüksekte ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…