Binnaz Abla

Allah askina ben ne haldeyim ne durumdayim gormuyomusun kalkmis yok ole yok boyle su an ben ne haldeyim biliyomusun cok yazik
Ne haldesiniz hanfendi?? O kadar kötü durumdasınız madem burda ne işiniz var? maşallah son sayfalarn çoğu sizin mesajlarınızla dolu.. Mesaj yazarken bir sıkıntı yok takır takır yazıyorsun?

Madem yazıyorsun o zaman burda bizim fikirlerimize saygı duymak zorundasın. Sitem edicek, yazık olcak bir şey söylemiyoruz..

Loveme gitmeni gerektircek bi durum yok fali birak ama burda söylenenleri kirici görmen belki yazis biciminden usluptan olabilir diye düsünüyorum
Bir de sevgi sonsuz degil belki benim göürüsüm böyledir ben kolay bitiririm birini zorlanmam ama baskasi zorlanir hepimiz farkli karakterlerdeyiz.. askta gurur vardir ama kullanirsan. bazisi istemez bazisi kullanir diyorum ya kisiden kisiye degisr..
Hangisi senin icin rahatsa öyle yap canim ama gitmeni istemem

sadece bazi arkslar bunu ole bir yazmiski sanki elimde olan birsey gibi Olgunlastikca boyle hissetmicem belki kotulugum icin demiyorsun farkindayim.unutmak icin ugrasicam.

Kusura bakma ama senin aşk acından ve exinden sıkıldım.. Burası binnaz abla topiği, konu dışına çok çıktın.. Bu sorunun için BDV da bir konu açmanı tavsiye ediyorum
Kusura bakma ama senin aşk acından ve exinden sıkıldım.. Burası binnaz abla topiği, konu dışına çok çıktın.. Bu sorunun için BDV da bir konu açmanı tavsiye ediyorum
Okuma ve yorum yapma o zmn.

engell vardıı sanırımm yazdıklarınıı görmeyebilirsinn kızın derdii var gelmişş yazıyoo ne varkii bundaa düzgüncedeee uyarabilirsinn rahatsızz olduysann bencee haklı olmak varr bidee düzgüncee söylemekk varr öncee gururluu ol diyee ahkamm kesmelerr sonraa da şu yazdığınn gerçektenn tuhaf

Sana ne oluyor arkadaşım avukatamısın bayanın? ? Nesibenin aavukatlığına devam bence sen. Biz nesibeyi kötülüyelim sen ona bizim lafımızı taşı..

iş yok aşk yok hıcbısey yok bıde evdekıler bunaltıyolar benı ona aglıyorum pampa

Al benden de o kadar ama umudunu yitirme panpa insallah bir gün mutlu haberlerimizle burayi $enlendirecegiz.. HAyatimiz rayina giricek ve yasadigimiz o berbat ötesi günleri hatirlamayacagiz bile ....
Forumdaki issiz sevgilisiz herkesin hayati düzelir dileklerine en kisa sürede kavusur insallah ...

Sana ne oluyor arkadaşım avukatamısın bayanın? ? Nesibenin aavukatlığına devam bence sen. Biz nesibeyi kötülüyelim sen ona bizim lafımızı taşı..
öyle bişii yapmadımm büyükte yeminn ettimm amaa senn cok tuhaff bi insansıınn bu hırcınlık ne herkesinn adına konuşmalar falann bana daa yazmaa bidaa kendii kendinee bbg evindekiii olaylardann yaratt asıll sen herkesinn adınaa konusyorsunn saygısızzcaa gurur yokmuu sendee yazmaa dinlemekk zorundaa değill herkess demelerr gerçektenn dikkat cekmek senin işinnn bidaa yazmam sana sendee yazmaa

Yemın edıyorum daral geldı son ıkı gundur formu okuyuncaa bunalıyorum resmenn kapatalım konuyuu gercektennn ben dunde soyledm burda fazla ozel hayatımızı yazmak dogru bısey degıl ben oylee dusunuyorum en azından kendı adıma falcı sorulur yada dertlesılır tabıkı ama durmadan ayy boyle dedı,soylee dedı, soyle oldu denmez hee hıcmıı dertlesmıyorsun ozelden yazarsın arkadaşına,yakın gordugune muhabetını edersin, bır uslup yada anlatış seklı vardır son sayfalarda cheryy ne guzel demıs ''araya yorumunu katmadan anlat ''dıyee aynen oyle kısa ve oz,ben boyle dedım boyle oldu kızlar ne yapabılırım gıbı ?gercekten bazı ınsanların olaylara bakıs acısını anlamakta zorlanıyorum ..

Ya bu seni ne ilgilendirir???
Ben zaten sana hiçbir zaman yazmadım, yazmamda çünkü seni çok iyi biliyorum..hoşlanmadığım kişilerle muhattap olmam.. Burda Nick değiştirmekle tanınmıyorsun sanma Zezii!!

Ya bu seni ne ilgilendirir???
Ben zaten sana hiçbir zaman yazmadım, yazmamda çünkü seni çok iyi biliyorum..hoşlanmadığım kişilerle muhattap olmam.. Burda Nick değiştirmekle tanınmıyorsun sanma Zezii!!
çok komiksinn ben nickk değiştirdiğimii herkesee yazdımm amaa kafann farklıı calışıyorr hepp kötüü bişii arıyırsunn ben seninn gibi değilimm birdaha yazmazsann sevinirimm

Aynen bitanem ya kız burda özelini herşeyini döküyor bize anlatıyor. Sende azcık gurur yokmu dedik diye ahkam kesiyor oluyoruz, ya o zaman özelden yaz. Paylaşma, kaldıramıyorsan yorumumuzu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…