Ya bu seni ne ilgilendirir???
Ben zaten sana hiçbir zaman yazmadım, yazmamda çünkü seni çok iyi biliyorum..hoşlanmadığım kişilerle muhattap olmam.. Burda Nick değiştirmekle tanınmıyorsun sanma Zezii!!
ya kızlar tamam, bence boşuna tartışmayın.. nasılsa donetella da hepimiz gibi aşk acısını çekicek ve zamanla alışıcak.. bu bir süreçtir..
bu arada, fatimaaa yaaa bi kaç günlüğüne açsan şu profilini yaa.. bugünümü heba ettim walla resmen
ya kuzummm onun adı forumda geçiyodu ben denk gelmiştim baya baya çıkmış dedikleri. çok merak ediyodum ben de gelse de fal atsam diyodum hepfatimaaa kım kızzzcıkmıs mı falı ben o konuyu kacırmısım ask mesk muhabetlerınden
ya kızlar tamam, bence boşuna tartışmayın.. nasılsa donetella da hepimiz gibi aşk acısını çekicek ve zamanla alışıcak.. bu bir süreçtir..
bu arada, fatimaaa yaaa bi kaç günlüğüne açsan şu profilini yaa.. bugünümü heba ettim walla resmen
Cok tesekkur ederim canim yaklasimin icin herkez boyle olsa keske.ya kızlar tamam, bence boşuna tartışmayın.. nasılsa donetella da hepimiz gibi aşk acısını çekicek ve zamanla alışıcak.. bu bir süreçtir..
müjdemi isterim
Fatima ya 2 saat önce fal bakmıs ya da birisi girdiğini görünce yeni soru sormuş (öyle olunca da yeni gibi görünüyor) Kısaca fatimada 2 saat önce yıldız var, buna yorum yaparsa giriş yapıp okeydir durum, gelişmelerden haberdar ederim
cıkk telwedenn cıkkk
bana dıyene bakksenn hanı fal yoktu hanı orucaa gırıyordukk hanı
sanal falla beraber yuzyuze falada atladım ben bu arada
yaa sanki bakmış gibi sanki ?!?! oofff 50 kredi az değil, garanti anlamadıkça kredi almıycam ya tellwe ye mahkum olmak istemiyoum... orda baktırcak kimse yokedit: fal bakamamış yorum galiba o boşverin yazdıklarımı
yaa sanki bakmış gibi sanki ?!?! oofff 50 kredi az değil, garanti anlamadıkça kredi almıycam ya tellwe ye mahkum olmak istemiyoum... orda baktırcak kimse yok
burayı genelde belgesel izlerkken yanlışlıkla okuyan dış mihraklara sesleniyorum: telwedeki fatimaya fal atın kuzum.. siz atın da anlayalım bi bakıyor mu bakmıyor mu
allla allaaa ne çok zengin var memlekette yaahayatım son giriş 17 saat önce bence o fal önce baktırıldı ama kız şimdi girince falın altına bir şey yazdı. Çünkü ben de iki hafta sonra selenaya bir şey sormustum yeni bakılmıs gibi çıkmıstı yorumlarda
hahahahahaah hiç gülesim yoktuallla allaaa ne çok zengin var memlekette yaa.. millet de ağlıyor kriz var fakiriz diye.. sen 50 krediyi resmen hiç girmyen birine at, bekle ve unut sonra.. allahım şu kulun da şu durumlardan bi sebeplense ya
ay cidden baldan yazınca bi jeton düştü köşelisinden.. ben bi fal atıyorum sonra her saniye f5 tuşuyla kanka oluyorum.. millet fal atıp 50 kredilik sonra da unutuyor.. adalete bak..hahahahahaah hiç gülesim yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?