Binnaz Abla

Ya bu seni ne ilgilendirir???
Ben zaten sana hiçbir zaman yazmadım, yazmamda çünkü seni çok iyi biliyorum..hoşlanmadığım kişilerle muhattap olmam.. Burda Nick değiştirmekle tanınmıyorsun sanma Zezii!!

bosverrr kuzumm sınırlenmeee bosverrr !! :)
bazı ınsanlara ne anlatırsan anlat ne soylersen soylee anlayabıldıklerı kadar oluyor bosverr sen sınırını bozma bos yere !!!

fatimaaa kım kızzz cıkmıs mı falı ben o konuyu kacırmısım ask mesk muhabetlerınden

gönül işlerinde çok tecrübeli değilim ama benim de ilişkim var sevdiğim birisi var. ne olursa olsun karşimdakine git başkasıyla evlen beni unut diyemem. neden? çünkü 1-seviyorum 2- sevmesem de bi geçmiş bi yaşanmışlık var onlara saygı duyarım da söyleyemem. büyük konuşmak gibi olmasın Allah karşıma çıkartmasın bu durumu ama bence seven insan söyleyemez. söylese de pişman olup bi şekilde telafi eder böyle uzun mesafe koyamaz. bi de saygı var tbi ilişkide olmazsa olmaz bence keşke onu harcamasaydınız yine de sen kendini elinden geldiği kdar üzmemeye çalış her şey senin elinde. o adam kısmetindeyse ne olursa olsun yine de karşına çıkar zaten

edit: fal bakamamış yorum galiba o boşverin yazdıklarımı

Cok tesekkur ederim canim yaklasimin icin herkez boyle olsa keske.

cıkk telwedenn cıkkk
bana dıyene bakksenn hanı fal yoktu hanı orucaa gırıyordukk hanı

sanal falla beraber yuzyuze falada atladım ben bu arada

yaa sanki bakmış gibi sanki ?!?! oofff 50 kredi az değil, garanti anlamadıkça kredi almıycam ya tellwe ye mahkum olmak istemiyoum... orda baktırcak kimse yok

hayatım son giriş 17 saat önce bence o fal önce baktırıldı ama kız şimdi girince falın altına bir şey yazdı. Çünkü ben de iki hafta sonra selenaya bir şey sormustum yeni bakılmıs gibi çıkmıstı yorumlarda

Biri fal atmis galiba :S 2 saat önce diye yaziyor yorumunda
ayrica birine fal attiginizda o kisiye email gidiyor yani fali gelmedigini bilememesine imkan yok

allla allaaa ne çok zengin var memlekette yaa.. millet de ağlıyor kriz var fakiriz diye.. sen 50 krediyi resmen hiç girmyen birine at, bekle ve unut sonra.. allahım şu kulun da şu durumlardan bi sebeplense ya

allla allaaa ne çok zengin var memlekette yaa.. millet de ağlıyor kriz var fakiriz diye.. sen 50 krediyi resmen hiç girmyen birine at, bekle ve unut sonra.. allahım şu kulun da şu durumlardan bi sebeplense ya
hahahahahaah hiç gülesim yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…