ben de öğrenciyim fal atarken hesap yapıyorum kafadan buna fal atıcağıma kaç paket sigara alırım ya da üstüne biraz para koyup kıyafet alırım diyeay cidden baldan yazınca bi jeton düştü köşelisinden.. ben bi fal atıyorum sonra her saniye f5 tuşuyla kanka oluyorum.. millet fal atıp 50 kredilik sonra da unutuyor.. adalete bak..
yalnız fama donse eskı enerjıyı bulamayabılırız gıbıme gıdıyo bı falcı ara verıp gerı dondugunde eskı enerjısı olmuyo geneldeFAMA, döönnnnnnnn Fama... bizi yaban ellere attın gittin, şurda falcı diye kimlerin kimlerin ellerine kaldık.. iş bulmuş da olsan hobi olarak bak bari, inan çok sevaba girersin, hayır dualarımızı alırsın yaa..
ay cidden baldan yazınca bi jeton düştü köşelisinden.. ben bi fal atıyorum sonra her saniye f5 tuşuyla kanka oluyorum.. millet fal atıp 50 kredilik sonra da unutuyor.. adalete bak..
Iki kisi arasında kalmadım aslında aklımda bir kisi var onla olsun istiyorum mesela selena gecmisten birini bekliyorsan dönmücek dedi ama döndü hatta hep eski anıları acti fln ben istemiyorum artik dedim yani tarif ettigi kisi suan konustuguma uyuyor ama o degil dedi bakalim zaman neyi göstrricekFalda gozukuyor bakar belki.benim kritik durum ya ins bakar.sen iki kisi arasindami kaldin bize bir tanesi donmuo
Yok atılmıyor saraylıya ozelden baktirmistim mesela ama selenanin yokÖzelden falan mesaj atılmıyo mu tellwe de ne bilim
amiinnn.. ben kışlık paltolarımın cebine bilerek ve isteyerek paralar koyup koyup ertesi sene bulunca sevinen bir yavrucağımben de öğrenciyim fal atarken hesap yapıyorum kafadan buna fal atıcağıma kaç paket sigara alırım ya da üstüne biraz para koyup kıyafet alırım diyeAllah bize de kenarda 50 lira unutacağımız zenginlik versin
bekleyelim görelim baldanım.. eğer ki döndüysee kendimi forum ahalisi adına feda edip fal aticiiim ve engin yorumlarımı hemmen koşarak belgesel-severler grubu, falcı ispiyoncu ahalisi, eksisozluk abazan team erkekleri ve forum şekerleri ile paylaşıciimmunutmamış hayatım, unutmuş derken ben anlamadım olayıEski falının altına yorum yazmıs sadece bence,atıyorum 1 yıl önce baktırdığı fala. Ay bu da cok sacma ama yeni fal baktıysa zaten çıkar kokusu.
nazz a at barimKızlar tellwede kredim kaldi kullanim bari varmı kahveye iyi bakan biri
nazz a at barim
hadii yaa ? :S ben bilmiyordum bu durumu.. uzun zamandır tellwe sitesini bile açmıyordum bugüne değin.. işte zaten bu bekletilme saçmalığı yüzünden o siteden soğudumay o nazz in geldigi yok urmiam vallahi cok bekletti onun yüzünden kredimi dagittim..yaptigi cok ayip sisteme girdigi halde bir aciklama bile yapmiyor
Banada nerdeyse bu hafta bariscaksin dedi ama imkansiz.suan durum.senin cikmis ne guzelIki kisi arasında kalmadım aslında aklımda bir kisi var onla olsun istiyorum mesela selena gecmisten birini bekliyorsan dönmücek dedi ama döndü hatta hep eski anıları acti fln ben istemiyorum artik dedim yani tarif ettigi kisi suan konustuguma uyuyor ama o degil dedi bakalim zaman neyi göstrricek
Filiz akın gibi yatağa çaprazlama atlayıp yatağın yaylarını hiç etmesen bariamiinnn.. ben kışlık paltolarımın cebine bilerek ve isteyerek paralar koyup koyup ertesi sene bulunca sevinen bir yavrucağımbaktım hayat mutlu etmiyor, ben bari kendimi ufak şeylerle sımartayım diyorum ama bugünki bu 50 kredilik unutuluş hikayesi bana fazla geldi
ben yavaştan yatağıma doğru türkan şoray edasıyla koşarak uzanıp ağlamaya gidiyorum kızçeler
peki tatlım, ocaktan bu yana nesime nin bildiği ve hani öyle atılıp tutulmayacak bir olay oldu mu hayatında ? ben sıradan fallardan çok sıkıldım yauffGün geçmiyor ki forumda sakin bir gün geçirelim faldaşlar. Yine sinirler gerilmiş. Hiçbir erkek için değmiyor. Bunu şu an sevgilisi olan biri olarak gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Çoğu aynı bok
Şu ölümsüz aşk olayı da tam bir zırva. İnsanlar 25 yıllık evliliklerini bitiriyolar tek celsede. Onlar da zamanında deli divane aşık değil miydi? Ayrılıktan sonra acı çekiliyor evet ama bir süre sonra unutuyorsunuz. Anılar biraz canınızı yakıyor ama zamanla o da geçiyor. Hayatta bazen bencil olmak gerekiyor kızlar. Erkekler konusunda da bu böyle. Başımıza tac ediyoruz tepemize biniyolar üzülen biz oluyoruz. Kimse vazgeçilmez değil. Kendi mutluluğunuz her şeyden önemli. Hayatınızdan gittiyse kendi kaybetmiştir. Gençsiniz, güzelsiniz yola devam
Bir de dün gece ocak ayından beri baktırdığım falları okudum. Nesimee açık ara en çok tutturan olmuş. Kendisine en kısa zamanda fal atacağım yorumlarımı paylaşırım.
Gün geçmiyor ki forumda sakin bir gün geçirelim faldaşlar. Yine sinirler gerilmiş. Hiçbir erkek için değmiyor. Bunu şu an sevgilisi olan biri olarak gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Çoğu aynı bok
Şu ölümsüz aşk olayı da tam bir zırva. İnsanlar 25 yıllık evliliklerini bitiriyolar tek celsede. Onlar da zamanında deli divane aşık değil miydi? Ayrılıktan sonra acı çekiliyor evet ama bir süre sonra unutuyorsunuz. Anılar biraz canınızı yakıyor ama zamanla o da geçiyor. Hayatta bazen bencil olmak gerekiyor kızlar. Erkekler konusunda da bu böyle. Başımıza tac ediyoruz tepemize biniyolar üzülen biz oluyoruz. Kimse vazgeçilmez değil. Kendi mutluluğunuz her şeyden önemli. Hayatınızdan gittiyse kendi kaybetmiştir. Gençsiniz, güzelsiniz yola devam
Bir de dün gece ocak ayından beri baktırdığım falları okudum. Nesimee açık ara en çok tutturan olmuş. Kendisine en kısa zamanda fal atacağım yorumlarımı paylaşırım.
hadii yaa ? :S ben bilmiyordum bu durumu.. uzun zamandır tellwe sitesini bile açmıyordum bugüne değin.. işte zaten bu bekletilme saçmalığı yüzünden o siteden soğudum
vallahi panpa simply diyince benim de bir beynim dönmedi diiil.. bu beyin akması tüm gün evde ders çalışcam diye kalıp hedeflenen aktivitelerimin içine etmemle ilgili de olabiler.. naapsak kiNazz uzakta gorunuyor, ona ben de atmak istiyorum.
Nesime ye atsak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?