- 24 Şubat 2015
- 1.190
- 1.884
- 133
peki tatlım, ocaktan bu yana nesime nin bildiği ve hani öyle atılıp tutulmayacak bir olay oldu mu hayatında ? ben sıradan fallardan çok sıkıldım yauff
gerçekten mi ya, nesimee bana açık ara patlamışBelki bir daha denerim onu.
Nazz uzakta gorunuyor, ona ben de atmak istiyorum.
Nesime ye atsak mı?
Aman kızlar gaza getirmiş gibi olmayayım. Beğenmezseniz üzülürüm. Anlık durumumu ruh halimi düşüncelerimi çok iyi bilmiş. gelecek konusunda 2-3 şey söylemiş. Biri eğitim hayatımla ve arkadaş çevremle ilgiliydi dediği oldu. Aşk hayatım ile ilgili de bi kaç ufak detay söylemiş onlar da oldu. İsteyene özelden biraz daha ayrıntı veririm
Simply panpa ayrıntı isterimmmAman kızlar gaza getirmiş gibi olmayayım. Beğenmezseniz üzülürüm. Anlık durumumu ruh halimi düşüncelerimi çok iyi bilmiş. gelecek konusunda 2-3 şey söylemiş. Biri eğitim hayatımla ve arkadaş çevremle ilgiliydi dediği oldu. Aşk hayatım ile ilgili de bi kaç ufak detay söylemiş onlar da oldu. İsteyene özelden biraz daha ayrıntı veririm
Urmınacım kımden bahsedıysunux cnmSimply panpa ayrıntı isterimmmfalını atma, ona gerek yok da hani yarın paramız boşa gidebilir mi anlamak istiyorum
nesimee şekercim.. kendisi şu an datlu uykusunda iken yarın ona nasıl para kazandırabiliriz diye tartışıyor olabilirizUrmınacım kımden bahsedıysunux cnm
Yani zaman olarak belli olmaz tabi cikar belki zamanı tutturamayan cok falcı varBanada nerdeyse bu hafta bariscaksin dedi ama imkansiz.suan durum.senin cikmis ne guzel
Ona attım bi ara iade etti anlamadim bendenazz a at barim
isteriz[/QUOT
Hangi falcı bakmıs konudan uzak kaldım merakettim bende ☺
hayır deiiil.. bana işle ilgili bir beklentime olumsuz dedi.. bir de çevremde benden hoşlanan biri için olumsuz sevmezsin den demişti..kızlar sizce aylin pembe tablocu mu
peki sence gidişat dediği gibi mi? bende an ve geçmiş iyiydi sende nasıldı beğendin mi sen?hayır deiiil.. bana işle ilgili bir beklentime olumsuz dedi.. bir de çevremde benden hoşlanan biri için olumsuz sevmezsin den demişti..
tam tersi duruma ben cok denk geldim enerjisi yüksek şekilde geri dönüyorlar bazen:)yalnız fama donse eskı enerjıyı bulamayabılırız gıbıme gıdıyo bı falcı ara verıp gerı dondugunde eskı enerjısı olmuyo genelde
kızlar sizce aylin pembe tablocu mu
Onada baktırıcaktım 40 tlydi bu ay zaten fatura kabarık dur dedim yeter baktirmadigim kalmadı bunlarla psikologa gitsem kadın ihya ederdi beniNesimeden bahsediyoruz sarıcan :)
ya anlık durumu iyi biliyor aslında, bana erkek arkadaşın şu şu durumdan bahsetmiş dedi mesela, harbiden de çocuk öyle şeyler konuştu.. ama dedim ya, geleceğe yönelik işle ilgili olumsuz dedi sonra deneme amaçlı bişy sordum ve halihazırda olan bişy 2016 yılında olacak dedi.. yani yanıldıkları var,.. yüzde yüz değilpeki sence gidişat dediği gibi mi? bende an ve geçmiş iyiydi sende nasıldı beğendin mi sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?