Binnaz Abla

peki tatlım, ocaktan bu yana nesime nin bildiği ve hani öyle atılıp tutulmayacak bir olay oldu mu hayatında ? ben sıradan fallardan çok sıkıldım yauff

gerçekten mi ya, nesimee bana açık ara patlamış Belki bir daha denerim onu.

Nazz uzakta gorunuyor, ona ben de atmak istiyorum.

Nesime ye atsak mı?

Aman kızlar gaza getirmiş gibi olmayayım. Beğenmezseniz üzülürüm. Anlık durumumu ruh halimi düşüncelerimi çok iyi bilmiş. gelecek konusunda 2-3 şey söylemiş. Biri eğitim hayatımla ve arkadaş çevremle ilgiliydi dediği oldu. Aşk hayatım ile ilgili de bi kaç ufak detay söylemiş onlar da oldu. İsteyene özelden biraz daha ayrıntı veririm

isteriz

Simply panpa ayrıntı isterimmm falını atma, ona gerek yok da hani yarın paramız boşa gidebilir mi anlamak istiyorum

Bugün cokkk yorucu bi gün gecirdim foruma bakamadım yuh! Neler olmus kavga kıyamet 25+ topic accam:)) bu arada bugün esas oğlan beni görmüş olabilirde olmayabilirde yanından gectim yanımda babam vardı yürüoduk 4 ay sora ilk kez karsılastık umarım görmüştür:)) bunu bitek kurtuluşla ilkay bildi yani gördüyse:) bakalım bu onu push ederse bu 2 sinin fallarıda cıkmıs olcak yaziciğim:))

kızlar tellweye dorian diye biri dönmüş, bilen var mı ? Ben dorian grubunu pek severdim bir kanım kaynadı falcıya da lise günlerimi hatırladım

hayır deiiil.. bana işle ilgili bir beklentime olumsuz dedi.. bir de çevremde benden hoşlanan biri için olumsuz sevmezsin den demişti..
peki sence gidişat dediği gibi mi? bende an ve geçmiş iyiydi sende nasıldı beğendin mi sen?

yalnız fama donse eskı enerjıyı bulamayabılırız gıbıme gıdıyo bı falcı ara verıp gerı dondugunde eskı enerjısı olmuyo genelde
tam tersi duruma ben cok denk geldim enerjisi yüksek şekilde geri dönüyorlar bazen:)

aşk3 nasıl kızlar ? baktıran var mı ?

allahımmm şu tellweye girmemek gerek yaa.. ona da bakiim buna da bakiim derken kafa gidiyo..

peki sence gidişat dediği gibi mi? bende an ve geçmiş iyiydi sende nasıldı beğendin mi sen?
ya anlık durumu iyi biliyor aslında, bana erkek arkadaşın şu şu durumdan bahsetmiş dedi mesela, harbiden de çocuk öyle şeyler konuştu.. ama dedim ya, geleceğe yönelik işle ilgili olumsuz dedi sonra deneme amaçlı bişy sordum ve halihazırda olan bişy 2016 yılında olacak dedi.. yani yanıldıkları var,.. yüzde yüz değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…