Ask3 e de baktirdim bi falına bakim cıkmis miaşk3 nasıl kızlar ? baktıran var mı ?
allahımmm şu tellweye girmemek gerek yaa.. ona da bakiim buna da bakiim derken kafa gidiyo..
aşk3 nasıl kızlar ? baktıran var mı ?
allahımmm şu tellweye girmemek gerek yaa.. ona da bakiim buna da bakiim derken kafa gidiyo..
Beni bu ay manken gbi biriyle iliskiye baslatmis bu ay tanimam lazimmis tamam tanistigim kisi son dere yakisikli adamda kusur yok sadece göz rengini bilememisZırva , koşarak kaç.
ben iyi diye duymadımaşk3 nasıl kızlar ? baktıran var mı ?
aslan da var elimizde..yaylar yada başaklar bugun depresyonun dıbıne vuruyorum varmı benım gıbı olanlar
iyi düşün iyi olsuun bana da aralık demişlerdi de aralığın son günlerinde olmuştuuyavaş yavaş nisan ayına giriyoruz...bu ayda fallar bom gibi patlayacak sanki kızceler
Sagol canım benım , yüreği çok güzel bi insansın sen, yorumcu degılım ama bunu görmek için yorumcu olmaya gerek yok.nesimee şekercim.. kendisi şu an datlu uykusunda iken yarın ona nasıl para kazandırabiliriz diye tartışıyor olabiliriz
atmadıysan atma sakın biz atarsak yorum yazarız
Patlasın boşverrr..kapı gıbı mayıs ayımız gelıyo:)) olmadı hazıranımız var:)))yavaş yavaş nisan ayına giriyoruz...bu ayda fallar bom gibi patlayacak sanki kızceler
uzak dur palavra famılyasından kendısı canım:)aşk3 nasıl kızlar ? baktıran var mı ?
hanevebubi o kadar haklısın ki, şu sözlerinle içmeden sarhoş olup elimde olmayan şişeyi duvara fırlatıp haykırmış kadar oldum walla.. şu fallara bi araba taksidi döktüm, o gerizekalı başka kızlarla fink atıyo sanırım haberim bile yok, ben baska kollarda :)))Kızlar gece kuşu olark bi fıkrımı belırtmek isterım; bence sanaldan fal yorumuna taş çatlasa oda cokk ovuluyosa 25 tlden fazla para yatırmayalım, en idalı 15 tlde hadı bılemedın 25 dıyorum ki o bile abartı gelıyo artıkzaten cıkmıyolar kızlar dıkkat edın aylardır hatta benım gıbı 1 seneyı gecen arkadaslarım var, hangımızınkı dondu.. Hangımızınkı mutlu ettı bızı bı alancanzarcıgımuz mutlu oldu gıttı, bıde eşiyle barışam bı arkımız vardı nıckını unuttum, urmına ve mısscherrı hatırlar belkı, onlar mutlulugu buldu kı alcanzarınkıde yenı bı kışıydı yanlış hatırlamıyosam, hee baktırmıcazmı evet butun bu gerceklere ragmen gene burda olucam ama gelın gorunki maddı olarak kararlar alalım bence:) belkı pıyasayı etkılerız su ucmuş yorumcularda ucret olarak bı kendılerıne gelırler.. 40/ 50 hatta 100 u gorduk bu ne yaw:)))
hahahaha aylar çok bizdePatlasın boşverrr..kapı gıbı mayıs ayımız gelıyo:)) olmadı hazıranımız var:)))
bakalım kuzu olursa paylasırım ama sanmıyorum:) ah ah :))))))iyi düşün iyi olsuun bana da aralık demişlerdi de aralığın son günlerinde olmuştuu
ben hissediyorum senin iş olacakkkbakalım kuzu olursa paylasırım ama sanmıyorum:) ah ah :))))))
Bermuda ben anlatamıorum arkadaşa sen söyle.gün gibi aşikarda..işteben hissediyorum senin iş olacakkk
Bermuda ben anlatamıorum arkadaşa sen söyle.gün gibi aşikarda..işte
ınsan kendı ısının ehli olamıyor baskalarına konusmak kolay biliyorsunuz hatunlarım kendimize gelince sıfırben hissediyorum senin iş olacakkk
Nesimee 40 Tlmi yapmışOnada baktırıcaktım 40 tlydi bu ay zaten fatura kabarık dur dedim yeter baktirmadigim kalmadı bunlarla psikologa gitsem kadın ihya ederdi beni
Yoo bn gecen 15 baktirdim arkadas nesibeyle karistirdi sanirimNesimee 40 Tlmi yapmış
bana külliyen sallamaydı baktığı fal.. O zaman verdiğim 5 liraya bile acımştım
Hic bir falcıya güvenmiyorum verdigimiz paralara yazık tutamıyoruzda kendimizi erkekler cok sansli falci malcı dertleride yok oh ☺Nesimee 40 Tlmi yapmış
bana külliyen sallamaydı baktığı fal.. O zaman verdiğim 5 liraya bile acımştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?