Evet nesibeydi cok pardon yanlis anlamısim kizlar kusurabkmayinYoo bn gecen 15 baktirdim arkadas nesibeyle karistirdi sanirim
başkasının baktığı falları göremiyolar ama kendi geçmiş fallarını görebiliyorlarTellwe Nesime 15 tl profiline baktım az önce.Nesibeyle karışmış büyük ihtimal. Bu arada geçen gün medyum selena ve bilge hatuna fal baktırdım.İkisinin yorumunu da beğendim ve söyledikleri birbirine paralel. Bu ara da aklıma takılan bir şey var.Tellwedeki falcılar,bizim baktırdığımız falları görebiliyormu?
başkasının baktığı falları göremiyolar ama kendi geçmiş fallarını görebiliyorlar
Çok haklısın canım.. Ben bunu daha önceden de yazdım hiçbir falcı tam olarak tutturamıyor. Olcak ya da olmayacak bunu söylüyor..zaten yüzde elli şansı var bilmesi için falcı olmaya gerek yok atıp da tutturabilir. Tabi arada istisnalar çıkıyor.. Ufak tefek durumlar oluyor.. Ama onikiden vuran bir falcı yok sanalda.. Ben zaten kendi adama geleceğe pek takılmıyorum anlık durum u, duygu ve düşünceleri falan bilsin yeter..Hic bir falcıya güvenmiyorum verdigimiz paralara yazık tutamıyoruzda kendimizi erkekler cok sansli falci malcı dertleride yok oh ☺
Ben de nesimee deyince şaşırdım :)gerçi nesibe' de aynı benim farkı yokEvet nesibeydi cok pardon yanlis anlamısim kizlar kusurabkmayin
Kizlar bugun mezarliga gittim ve suan kendimi hic iyi hissetmiyorum:-(
Kizlar bugun mezarliga gittim ve suan kendimi hic iyi hissetmiyorum:-(
kızlar biryolun var ayline baktırdım ilk defa, gerçekten de meryemin yazım tarzında bir fal geldi.
'olması olacak' demiş, meryemin bildiği bir nokta atışı vardı o da söylemiş aynısını ama ana tema tamamen farklı.
meryemin olumlu gördüğü gidişhatı aylin olumsuz yorumladı.
Insallah kizlar tabiki bu aci gecmicek ama kendime engel olamiyorum suan istem disi agliyorum
ya o işte bir şey var ama dur bakalım. Bende de tamamen farklıydı yazım tarzları. Nesimee de öyle yazıyor, bu yazım tarzı gurbetçilere has bence, tuğrul melih de öyle yazıyordu. Gurbetçiler memleket hasretinden bize fal bakmaya başladılar galiba
aynen. tuğrul melih acayip toz pembeydi bende. bir ay içinde gelişme olacak demişti ocak ayında. nisan olacak hala bi gelişme yok.
40 gunluk fal orucuna girmis bulunmaktayim hayirli ugurlu olsun
Bu saraylı ne zaman gelecekk onu bende merak edıyorum hıc kısmet olmadı baktırmakbende giriyorum her seferinde. saraylıdan başka atmıycam diyorum. akşam yine duramadım ayline attım, bide fatıma kafamı kurcalıyo.
Valla kararliyim atmiycam fincan bile kapatmiycam cok skildim bu ne yabende giriyorum her seferinde. saraylıdan başka atmıycam diyorum. akşam yine duramadım ayline attım, bide fatıma kafamı kurcalıyo.
Haklisin canm en buyuk hatayi onda yaptim zaten hic aglamadim guclu gorunucem diye kaskati bi kadina donustumağla kendini sakın sıkma, bence bu dünyadaki en iyi ilaçlardan biri de ağlamak, ağlamaktan korkma içini boşaltırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?