Binnaz Abla

Ayy nese kizlar sizinde icinizi sikmiyim iyiyim dahada iyi olucam

Haklisin canm en buyuk hatayi onda yaptim zaten hic aglamadim guclu gorunucem diye kaskati bi kadina donustum

Bırak güçlü olmayı güçsüz olmayı her şeyi bırak ağla rahatla, çok samimi söylüyorum sokak ortasında bile ağladığımı bilirim kimsenin ne düşündüğü zerre umrumda olmaz ben ağlamasam boğazıma yumruk, içime bir öküz oturuyor kalkmıyor, ağla gitsin içindeki her şey : ( Umarım yılın geri kalanı mucizeler getirsin sana, mutluluktan ağla hayatım : (

Haklisin canm en buyuk hatayi onda yaptim zaten hic aglamadim guclu gorunucem diye kaskati bi kadina donustum

ağlamak en büyük rahatlama yoludur, kendi kendine kaldığın zamanlar ağla rahatla.
insanlara güçlü görün ama kadın olduğunu, duygusal ve narin olduğunu unutma.
içine atmak ileride sana kalıcı hasarlar verebilir.

çok şekersin, öyle walla çok doğru.

yaa fal orucu diyoruz ama benim bide gözüme tellwe portakal çarpıyo bu ara çok

şu çoklu hesap olayına kılım zaten. sağol beybim

Tellwe topiğinin taaaaaa en başında da yazıyor, ben de eminim ikisine de baktırdım , ikisi de sallama

Kızlar Binnazdan bir keşfim var, İlayda Güler. Profilinde çok olumlu şeyler yazıyor , gerçekten hakediyor. Bana hem çok güzel baktı. Ben hiç konuşmadım hep o yazdı. İlk 3 cümlesi beni şoka soktu, bilinmeyecek şeylerdi , zor nokta atışlarıydı. Hissiyatı inanılmaz yüksek tavsiye ederim. Ayırca kibar, pozitif, sohbeti keyifli bir insan. Bir de paracı değil, sürem bitti ama zamanı durdurdu , en başından da söyledi zaten fal yarım kalmayacak diye. Dün gece yarım saat sohbet ettik, falı inanılmazdı, sohbeti keyifliydi. Yakalarsanız tutun kaçırmayın

iyiymiş 15 miş kahve fatura devrimde hala 15 ise denerim, sen beğendiğine göre pembeci de değildir

kız cherry neyi bildi merak ettim ay bugün ders çalışıcam kendi kendime söz verdim.. yetti gari

Hic bir falcıya güvenmiyorum verdigimiz paralara yazık tutamıyoruzda kendimizi erkekler cok sansli falci malcı dertleride yok oh ☺
cevremdeki erkeklerin hepsi falcıya gidiyor bizden cok meraklılar aslında..

Bende dün gece baktirdim aynen dedigin gibi banada Bakti süreyi durdurup yarim saat herseyi yazdi ben soru falan sormadan hemde ilk kez paramin bosa gitmedigini hissettim

Bende dün gece baktirdim aynen dedigin gibi banada Bakti süreyi durdurup yarim saat herseyi yazdi ben soru falan sormadan hemde ilk kez paramin bosa gitmedigini hissettim

yalnızca canlı chat demiş ben pek anlamadım canlı chati nasıl oluyor, mesela kahve falı 15 canlı chatte fiyatı nasıl ayarladınız ?

yalnızca canlı chat demiş ben pek anlamadım canlı chati nasıl oluyor, mesela kahve falı 15 canlı chatte fiyatı nasıl ayarladınız ?

Falı normal şekilde fotoları yükleyip parayı ödüyorsun.

Sonra yorumcu hazır olduğunda mailine link yolluyorlar. 10 dk süren hakkın var, zaman biterse daha çok kredi alabiliyorsun. Lakin İlayda en başta süreyi durdurcam fal yarım kalmicak, merak etmeyin dedi. Ekstra bir şey ödemedim, yarım saat mi ne sohbet ettik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…