Bu saraylı ne zaman gelecekk onu bende merak edıyorum hıc kısmet olmadı baktırmak
Haklisin canm en buyuk hatayi onda yaptim zaten hic aglamadim guclu gorunucem diye kaskati bi kadina donustum
Haklisin canm en buyuk hatayi onda yaptim zaten hic aglamadim guclu gorunucem diye kaskati bi kadina donustum
Bırak güçlü olmayı güçsüz olmayı her şeyi bırak ağla rahatla, çok samimi söylüyorum sokak ortasında bile ağladığımı bilirim kimsenin ne düşündüğü zerre umrumda olmaz ben ağlamasam boğazıma yumruk, içime bir öküz oturuyor kalkmıyor, ağla gitsin içindeki her şey : ( Umarım yılın geri kalanı mucizeler getirsin sana, mutluluktan ağla hayatım : (
yaa fal orucu diyoruz ama benim bide gözüme tellwe portakal çarpıyo bu ara çok
Portakal la ASK3 zannımca aynı kisiler ikisini de gec derim.
şu çoklu hesap olayına kılım zaten. sağol beybim
Tellwe topiğinin taaaaaa en başında da yazıyor, ben de eminimikisine de baktırdım , ikisi de sallama
Kızlar Binnazdan bir keşfim var, İlayda Güler. Profilinde çok olumlu şeyler yazıyor , gerçekten hakediyor. Bana hem çok güzel baktı. Ben hiç konuşmadım hep o yazdı. İlk 3 cümlesi beni şoka soktu, bilinmeyecek şeylerdi , zor nokta atışlarıydı. Hissiyatı inanılmaz yüksek tavsiye ederim. Ayırca kibar, pozitif, sohbeti keyifli bir insan. Bir de paracı değil, sürem bitti ama zamanı durdurdu , en başından da söyledi zaten fal yarım kalmayacak diye. Dün gece yarım saat sohbet ettik, falı inanılmazdı, sohbeti keyifliydi. Yakalarsanız tutun kaçırmayın
kız cherry neyi bildi merak ettimTellwe topiğinin taaaaaa en başında da yazıyor, ben de eminimikisine de baktırdım , ikisi de sallama
Kızlar Binnazdan bir keşfim var, İlayda Güler. Profilinde çok olumlu şeyler yazıyor , gerçekten hakediyor. Bana hem çok güzel baktı. Ben hiç konuşmadım hep o yazdı. İlk 3 cümlesi beni şoka soktu, bilinmeyecek şeylerdi , zor nokta atışlarıydı. Hissiyatı inanılmaz yüksek tavsiye ederim. Ayırca kibar, pozitif, sohbeti keyifli bir insan. Bir de paracı değil, sürem bitti ama zamanı durdurdu , en başından da söyledi zaten fal yarım kalmayacak diye. Dün gece yarım saat sohbet ettik, falı inanılmazdı, sohbeti keyifliydi. Yakalarsanız tutun kaçırmayın
iyiymiş 15 miş kahve fatura devrimde hala 15 ise denerim, sen beğendiğine göre pembeci de değildir
kız cherry neyi bildi merak ettimay bugün ders çalışıcam kendi kendime söz verdim.. yetti gari
cevremdeki erkeklerin hepsi falcıya gidiyorHic bir falcıya güvenmiyorum verdigimiz paralara yazık tutamıyoruzda kendimizi erkekler cok sansli falci malcı dertleride yok oh ☺
Tellwe topiğinin taaaaaa en başında da yazıyor, ben de eminimikisine de baktırdım , ikisi de sallama
Bende dün gece baktirdim aynen dedigin gibi banada Bakti süreyi durdurup yarim saat herseyi yazdi ben soru falan sormadan hemde ilk kez paramin bosa gitmedigini hissettim
Kızlar Saat kaç gibi sistemde oluyor İlayda Hanım?
Ben dün gece 12de, 1de gördüm.
yalnızca canlı chat demiş ben pek anlamadım canlı chati nasıl oluyor, mesela kahve falı 15 canlı chatte fiyatı nasıl ayarladınız ?
çeroş, ne kadar ödedin sen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?