- 9 Aralık 2014
- 128
- 104
- 103
yalnızca canlı chat demiş ben pek anlamadım canlı chati nasıl oluyor, mesela kahve falı 15 canlı chatte fiyatı nasıl ayarladınız ?
Kızlar Saat kaç gibi sistemde oluyor İlayda Hanım?
sende nasıldı pekı bılebıldımı?offff fal orucuna gırcem dıyorum yenı bırı cıkıyo yaBende dün gece baktirdim aynen dedigin gibi banada Bakti süreyi durdurup yarim saat herseyi yazdi ben soru falan sormadan hemde ilk kez paramin bosa gitmedigini hissettim
Çeroş nedir ya
11.99 ödedim.
Canli chat cok verimsiz birsey hic sevmedimFalı normal şekilde fotoları yükleyip parayı ödüyorsun.
Sonra yorumcu hazır olduğunda mailine link yolluyorlar. 10 dk süren hakkın var, zaman biterse daha çok kredi alabiliyorsun. Lakin İlayda en başta süreyi durdurcam fal yarım kalmicak, merak etmeyin dedi. Ekstra bir şey ödemedim, yarım saat mi ne sohbet ettik.
cheryy panpa, msjını okudum da yaa benim canlı falla ilgili bir sorunum var sanırım... çok eskiden birine canlı fal göndermiştim ama bir türlü chat yapamamıştık.. acaba java ile ilgili bir sorun mu nedir? ben baktıramam sanırım canlı
ya bana da sanki ben kendim dökülürüm gibi geliyor canlıdaCanli chat cok verimsiz birsey hic sevmedim
kızlar medyum fatıma gelmiş falda yazıyo
iyimi?kızlar medyum fatıma gelmiş falda yazıyo
niyet bozdum hemen kreid yükleyip atıyorummkızlar medyum fatıma gelmiş falda yazıyo
iyimi?
kızlar ben kredi alıp atıyorum.. eğer yorumlarsa yorumumu paylaşırım canlar... gitti paracıklar
Ayy dayanamiycem Chery ben de bu gece yakarsam baktırıcam, hepsi çıktı yaBen dün gece 12de, 1de gördüm.
Ayy dayanamiycem Chery ben de bu gece yakarsam baktırıcam, hepsi çıktı ya
bu da çıkan fallar arasında yerini alır
niyet bozdum hemen kreid yükleyip atıyorumm
kızlar ben kredi alıp atıyorum.. eğer yorumlarsa yorumumu paylaşırım canlar... gitti paracıklar
ayy bende atıcam galiba, dün de ayline atmıştımm keşke ona atmasaydım. böyle üstüste de hiç sevmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?