- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Kim tutar beniYürü gitsin panpa fiyatı da uygun zaten.Durma baktır derim
yok yok o benım aklımda hem cok pahalı hemde dun enerjım gercekten cok kotu oldu o yuzden bıraz rahatlamak ıstıyorum ama gelısmelerı takıp etcem bakalımşimdi yavaşça aklındaki o fal düşüncesinden sıyrılıp, girdiğin orucu hatırlıyorsun Tolintoş
Kızlar cıkan fal haberı sevgılımle barıstık zamanı tam tutturan yıgıt mart cıkmaz demıstı onun dısındakıler nısan dedı selena aylın naıra mert raıkı emıne yaa oda zamanı bıldı dogru meryem oda mart bası 4 vade demıstı oda kısmen bıldı tek barısmayacAksınız dıyen ılkay
Kızlar cıkan fal haberı sevgılımle barıstık zamanı tam tutturan yıgıt mart cıkmaz demıstı onun dısındakıler nısan dedı selena aylın naıra mert raıkı emıne yaa oda zamanı bıldı dogru meryem oda mart bası 4 vade demıstı oda kısmen bıldı tek barısmayacAksınız dıyen ılkay
hayırlı olsunn inşallah çok mutlu olursunuzzKızlar cıkan fal haberı sevgılımle barıstık zamanı tam tutturan yıgıt mart cıkmaz demıstı onun dısındakıler nısan dedı selena aylın naıra mert raıkı emıne yaa oda zamanı bıldı dogru meryem oda mart bası 4 vade demıstı oda kısmen bıldı tek barısmayacAksınız dıyen ılkay
coooookkk sevındım kuzucummm ya valla kac aydır ayrıydınız sizzz ay cok sevindim :)))))))))))))))))Kızlar cıkan fal haberı sevgılımle barıstık zamanı tam tutturan yıgıt mart cıkmaz demıstı onun dısındakıler nısan dedı selena aylın naıra mert raıkı emıne yaa oda zamanı bıldı dogru meryem oda mart bası 4 vade demıstı oda kısmen bıldı tek barısmayacAksınız dıyen ılkay
Insallah Kızlar bır yolun car mart bası 20 gun ıcınde demıs bu arada darısı hepınuzın basına ınsallahhhtebrik ederim canım inşallah yolun daha fallara düşmez
Bız mart basında ayrılmıstıkcoooookkk sevındım kuzucummm ya valla kac aydır ayrıydınız sizzz ay cok sevindim :)))))))))))))))))
daha tazeymıs oh umarım ayrılmazsınız :))) patlayanlar oldu mu ılkay dısındaBız mart basında ayrılmıstık
50 tl çok kuzum, wallahi önceden enerjim tutmasa hayatta vermezdim o parayı.. bence bilmiyorsan hiiiç bulaşmacanım ben hiç baktırmadım ama adını çok duydum.
denemek istiyorum aslında ama 50 tl de çok geldi
50 tl çok kuzum, wallahi önceden enerjim tutmasa hayatta vermezdim o parayı.. bence bilmiyorsan hiiiç bulaşma
sende nasıldı pekı bılebıldımı?offff fal orucuna gırcem dıyorum yenı bırı cıkıyo ya
selenaya baktırmadım ama begenmeyenler cogunlukta oldugu gıbı begenenlerde var..Arkadaslar telwedeki Selenaya baktiran varmi? Ben kac gün bekledim ama hic begendim yani herkesin söyleye bilecegi seyleri kopyalayip yapistirmis sanki..
selenaya baktırmadım ama begenmeyenler cogunlukta oldugu gıbı begenenlerde var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?