Arkadaslar telwedeki Selenaya baktiran varmi? Ben kac gün bekledim ama hic begendim yani herkesin söyleye bilecegi seyleri kopyalayip yapistirmis sanki..
selenayla benim enerjim uymadı, su falı baktırmıştım, birkaç ufak ayrıntı var doğru olan ama
genel olarak aşırı olumsuzdu.
Alex de olumsuz konusmustu baskada yoktudaha tazeymıs oh umarım ayrılmazsınız :))) patlayanlar oldu mu ılkay dısında
meryem in analiz ve geçmişi dogru gelecek beklemedeyım aylin içinde aynısı geçerli.naira da bana pembe gelmeye basladı cevremdekiler de fal atınca hem geçmişten biri hem gelecekten biri ortaya cıkmaya basladı hıcbır olumsuz durum yok hep iki kişi arasında bıraktı ki bana geçmişini silmişsin dedi tam tersi yeni yeni bir şeyler acıga cıkmaya basladı.selin imeri söylemiyorum bile.ben saraylı, meryem, koltho yu aynı nokta atışları ve genel olarak tutarlı yorumlarıyla sevdim.
var mı enerjisi benimkilerle uyan.
naira şuman ı da beğendim ama o da çok toz pembeydi sanki
luna 06 olumsuz konuştu ama o da çok mantıklı bi fal göndermişti.
kralzeus, lokman hekim, tuğrul melih çok pembeydi.
medyum vedat, medyum memo, medyum serkan hoca aynı yorumla olumsuz geldi.
falaniyet hakkaniyet de olumsuz ama güzel bir faldı.
selin imer vasattı.
biryolunvar aylinin nokta atışları vardı ama benim emin olduğum ama onun hayır öyle değil dediği bi durumda var.
fal sepeti alex miAlex de olumsuz konusmustu baskada yoktu
Bir de naira da iki durumla karsılastım soruya göre hareket ediyor..arkadasım adına fal attık cocuk defalarca sevgim bitti demesine ragmen naira seni cok sevıyor demeye basladı...ikincisi de bir duruma sinir oldum bir arkadaş için fal attık kahve falı direkt katinama gelin daha iyi bakayım dedi fincanda göremem dedi söylediğinz durumu geçmişle ilgili durumdu..katina da mı her şey belli oluyor düşünüyorsa eger kahvede de durum ortaya cıkmaz mı soru cevap kısmına onu yazmıstı bilmiyorum günahını almim de..
Canım senle bnm liste aynı.Alex de olumsuz konusmustu baskada yoktu
dedigim gibi günahını almayım ama sinir oldum olumsuzz durumu vardı kızın onu bıle olumlu yaptı yani sagolsun...kötü bir şey söyledimi kızlar sizlere? ben fal sepeti alex i tekrar dinledim de bir erkek olarak yorum yapıyor diye diyorum kendi cinsimden daha iyi davranmış tekrar dinleyince anladım..hayatımla ilgili dedikleri şeyler nasihatları gayet iyiydi.bir erkek gözüyle olaya bakınca daha farklı oluyor insanda.nasihatlarını dıkkate alarak ılerlemeye basladım iki gndür..bana bir cümle kurdu gayet haklıydı.sen bugun kendini hırpalarsan kacırırsın her şeyii.zaten o kişi senin kaderinde varsa er geç karsılasırsın bugununu zehir etmeye ne gerek var? aynen de öyle...olan bize olur kaderimde varsa olur.şu söz gibi:parayı sevmese acar katinadan iki kart cevap verir, para kazanmaya calısmıs birileri daha demişti bunu. Valla naira pembeci ama insana huzur veren yapısı var psikolog gibi değerlendirilebilir ama çıkacağını sanmam. Benim falım güzeldi ama ne yalan söyleyeyim azıcık pembe olmasaydı iyiydi.
Bir de naira da iki durumla karsılastım soruya göre hareket ediyor..arkadasım adına fal attık cocuk defalarca sevgim bitti demesine ragmen naira seni cok sevıyor demeye basladı...ikincisi de bir duruma sinir oldum bir arkadaş için fal attık kahve falı direkt katinama gelin daha iyi bakayım dedi fincanda göremem dedi söylediğinz durumu geçmişle ilgili durumdu..katina da mı her şey belli oluyor düşünüyorsa eger kahvede de durum ortaya cıkmaz mı soru cevap kısmına onu yazmıstı bilmiyorum günahını almim de..
Bu mart bası ama ben hayatımda kımseye boyle agır konusöadım bence mucıze hanıdun konusuldu burda gıt baskasıyla evlen falan lafları devede kuşak kalır benım dedıklerımın yanında ınsallah ısteyen herkes barısır kızlarCanım senle bnm liste aynı.
alex ilkay olumsuz gerisi olumlu.enerji aynı demekki.siz bu mart başımı ayrıldınız gecen martmı? Çünkü 1 ay içindr dönmesi mucize diil gbi.çok özel diilse dönülmez bi durumdamıydınız?
Evet cnmfal sepeti alex mi
ben de dediği şeyler ters oldu bılmıyorum nısan ayı dedı o da neler olacak olacak mı daha dogrusu.his varsa kahve falında herşeyi görür. her kartın bir anlamı var, bildikten sonra
zaten kart yorumlamak için öyle aman aman bi his olmasına gerek yok, herkes bakarmış gibi geliyor bana.
genelde kahve bakmayan falcılarla enerjim uymuyor benim.
yaa benim sıram gerilemiş .. nasıl oluyo buuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?