Binnaz Abla

Yaa canimin ici biliyorsun artik beni sen, haksizliga tahammulum yok! Belli iste nasil tipler oldugu, haklisin cevap bile vermemem gerekiyordu ama cidden dayanamadim!!

Beyzacığım Lütfen tatlım bırak artık uzatma...
Beğenen,beğenmeyen kendi saygısı çerçevesinde dile getirsin görüşlerini...

her falcı tutturacak diye birşey mi var yaa . beni bilemedi kadın işte ... ne iftirası .. tanımam etmem ne hırsım olucak ona iftira atıcam ....

Şu ana kadar yüzlerce fal baktırdım milyarlarım gitti yorum yapmaya hakkım var arkadaşlar ben kimseye hakaret edemem zaten enerjimi olumsuz etkiler bu durum ddeddiğim gibi bazı yorumlarım birilerinin hoşuna gitmedi şaşırdım yorumlarımı paylaşacağıım tabiki bana görede iyi ve kötüler var bundan doğal nevarki arkadaşlar sakin olun ben o siteyi sadece geçen gün gördüm ve tarot baktırdım ve beğendim tıpkı rezzanı açelyayı meleği beğendiğim gibi sizinlede paylaştım

Bu kadar da cabuk ispatlamasaydin keske seninle ilgili tezimi :))) iftiradan zevk aliyorsun,belli.. Son durak da ben oldum iste :)) yoksa ara durak mi demeliydim?? :))

Arkadaşlar herkes biraz gergin ve sıkıntılı.
Birbirini kırmaya inanın değmez...

Aynı kişileri beğenmeyebiliriz ve bazen ifade tarzımız birbirinden farklı olabilir.
Zaten herkes sıkıntılı olduğu için fal baktırıyor..
Üç gün sonra yada üç ay belki başka bir ortamda tanışıp konuşulsa o gün ne manasız bir tartışma yapmışız diyebilir insan..
O yüzden daha fazla uzatmamak en iyisi...

Bu kadar da cabuk ispatlamasaydin keske seninle ilgili tezimi :))) iftiradan zevk aliyorsun,belli.. Son durak da ben oldum iste :)) yoksa ara durak mi demeliydim?? :))

tezin neymiş söle bakalım .. sen fal sepetinden birisin . konularına baktım hep falla ilgili yazmışsın . benimkilere bak birde ... herşey çok açık ... benim bir sürü arkadaşım var burda gel facebooka hadi yiyorsa ekleyeyim seni gör beni kimmişisin . asıl iftiracı sensin ..

nesibenin falı geldiii.rezzan mı nesibe mi derseniz nesibe diyorum.burda okuduğum kadar varmış hiç pişman olmadım.çok teşekkür ederim kızlar sizee.inşallah falı da çıkar.şu anki durumu çok çook fazla iyi biliyor çok değişik detaylar bildi şoktayım

merhaba

samiraya baktıran varmı ben az önce baktırdım durum tespiti iyi ama gelecek çok pembe tablo geldi bana

bi yakayalamadım ben onu yaaa ... merak ediyorum ..

merhaba

samiraya baktıran varmı ben az önce baktırdım durum tespiti iyi ama gelecek çok pembe tablo geldi bana

Ben baktırdım .. Durum tespiti iyi..
Pembe tablo çizmemişti bana..
Çok süper yorumcu da diyemem çok kötü de diyemem...

Umarım sana çizdiği pembe tablo gerçekleşir.

kızlar tellwe de kimi önerirsiniz?kiraze mi,saraylıhanım mı ya da başkasını mı ? tarot baktırmayı düşünüyorum.

bu arada rezzan ve nesibe aynı şeyleri söyledi.yine de belirtmek istedim bana baktıkları falları kızlar

nesibe genelde çıkar diyin kızlar noluuuuuuuuuuur:)

bana verdiği zaman geçti çıkmadı dedikleri.tekrar baktırdım 4 ay sonrayı vermiş zaman olarak.ama çıkanlar da yazıolar.bende çok ümitli beklemiştim verdiği zamanı.çok inandırmıştım kendimi ama olmadı maalesef.bi daha da baktırmıycam.haa anı iyi bilior hele ilk falı süperdi aynı yerde çalıştığımızı falan bilmşti daha bi sürü şey. ama dediği olmadı maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…