- 2 Ağustos 2012
- 1.035
- 18
- 108
Yaa canimin ici biliyorsun artik beni sen, haksizliga tahammulum yok! Belli iste nasil tipler oldugu, haklisin cevap bile vermemem gerekiyordu ama cidden dayanamadim!!
kızım sen iyi misin . sen fal sepetinden biri değilsen benim adımda belin değil yani . yapma bu kadar belli etme kuzum kendini . kimse başkası için kendini paralamaz . birde senin yorumlarına göre falcı buluyordum kendime .. ne aptalım haklısın zeka seviyen benden yüksekte ..
Bu kadar da cabuk ispatlamasaydin keske seninle ilgili tezimi :))) iftiradan zevk aliyorsun,belli.. Son durak da ben oldum iste :)) yoksa ara durak mi demeliydim?? :))
nesibenin falı geldiii.rezzan mı nesibe mi derseniz nesibe diyorum.burda okuduğum kadar varmış hiç pişman olmadım.çok teşekkür ederim kızlar sizee.inşallah falı da çıkar.şu anki durumu çok çook fazla iyi biliyor çok değişik detaylar bildi şoktayım
bi yakayalamadım ben onu yaaa ... merak ediyorum ..
merhaba
samiraya baktıran varmı ben az önce baktırdım durum tespiti iyi ama gelecek çok pembe tablo geldi bana
bende de durum tespiti iyiydi, ama benimle ilgili öyle bir şey demişki kel alaka. şaştım kaldım. :44:
merhaba
samiraya baktıran varmı ben az önce baktırdım durum tespiti iyi ama gelecek çok pembe tablo geldi bana
Ben baktırdım .. Durum tespiti iyi..
Pembe tablo çizmemişti bana..
Çok süper yorumcu da diyemem çok kötü de diyemem...
Umarım sana çizdiği pembe tablo gerçekleşir.
nesibe genelde çıkar diyin kızlar noluuuuuuuuuuur:)
kızlar tellwe de kimi önerirsiniz?kiraze mi,saraylıhanım mı ya da başkasını mı ? tarot baktırmayı düşünüyorum.
o zaman çok takılmamak gerekiyor ,çünkü dediğinin olmasına imkan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?