Binnaz Abla

Çok sevındım cıktıgına mutluluklarr.zaten barışıcagınız varmış:) baksana hepsı tutturmuş:) iyiki de tutturmuşlar.. Falları boşver tadını cıkar

kızlar telwe de arzubacıyı deneyen varmı yorumları fena da .. dikkatimi çekti..

ev güzel küçük ve şirin yeni bir evdi.peki babam benim mithatlan evlenmeme çok tepki gösterecekmi?başlarda tepki gösterip sonra kabul etcekmi mithatlan evlenmemi?mithatlan barışdık konuşduk o da benle evlenmek istiyor.ama maddi durumları yüzünden buna hazır hissetmiyor.yeni bi ev almışlar amcasıylan onun taksitlerini ödüyolarmış.umarım yengeside böbrek bulur amilyat olurda iyileşir enkısa zamanda.
prenses34
ayrıca birde temiz beyaz yatak gördüm rüyamda o yatakda bi süre beraber yatacamızı düşündüm mithatlan birlikde.yatak görmek evlenecem anlamındaymış.

zaten bende eski aşkım mithata dönmeyi düşünmüyorum.vedat bey başka bi şehirde iş bulupda benide o şehre aldırıcakmı?mithat neden benle irtibat kurmak istiyo?vedat bana çok kırgın hep hesabı ben ödüyorum bigünde sen öde deyince ben yerin dibine sokdun harcadığın o parayı sana vercem senda paranda yerin dibine batsın dedi.vedatlan evlenince maaşının çoğunu bana vercekmi

denk geldim

ya bu fatima bakmıyor mu fallara nedir ? falda gözüküyor sıram ilerlemek yerine daha da geriledi.. saçma sapan sitenin saçma sapan işleri.. lanet olsun

açıkçası ben fatımanın artık online olduğunu düşünmüyorum.
burda muhabbeti çok geçti diye sistemin açtığını dşünüyorum.
nasılsa kredi yüklenince onu kullanmak zorundayız.
hiç olmadı bu hafta saraylı girerse yarısını ona kullanırım da kalan yarısını ne yaparım bilmem.

bu hatunun devreler fena yanmıs

Bende sizle aynısını düşünüyorum,

Ya ben bir ay önce kendi bu ayda farklı hesaptan selin imere fal attım alakasız şeyler söyledi ama ilki daha mantıklıydı, acaba adımızı başka bişi söyleyince bilemiyorlar mı ad etkili midir nedir? Ona gre ruhani olarak mı bakıyorlar?

bu kız saka olmalı bazen gercekten bızım kk ye yapılan bır şaka oldugunu düşünüyorum
tovbeler tovbesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…