Binnaz Abla

ben dogru yazdım yine bir şey olmadı

Kızlar biri fatimaya dediğiniz kişi hayatıma girmedi yazmıstı, fatima da fallarım bitsin tek tek bakacagım yazmıstı. Şimdi silinmiş ama ben okudum, baldandan kaçmaz

evet şu garip nickli, kayboldu yorumu ortadan. bi işler dönüyo bakalım.

evet evet kızlar kesin pis bişeyler dönüyo o sitede.. hatta fatimanın kendisinin açmadığını bile düşünmeye başladım.. eğer düşündüğüm gibiyse haram olsun her kuruşum.. evlerine ateş salınsın (feto hoca bedduaları mode on)

aynen destekliyorum
saraylı 25 e bakıyo kahveyi.

off saraylı kaç krediye bakıyordu yaaa .... offf kahretsin

dur bakalım hayatım hemen kötü düşünmeyelim gece boyunca bakar belki, başkasıysa ama gerçekten zehir zıkkım olsun serçe parmagını masa kenarına vursun inşallah

Cidden üzüldüm kızlar ya inşallah sabah bakınca fatima dediğiniz yorumlar alırsınız, sıkıntı bastı valla şu fal işi iyice mide bulandırmaya başladı, bir sigara yakayım bari

walla yaa offf. yarında bi bakarım durum aynıysa iptal ederim artık. aslında şu tellweye hiç fal atmıycam da işte duramadım yine. şu saraylı falan da başka siteye geçse keşke.
sağol beybim iyi dileklerin için.

zehir zıkkım olsun onlara..

burayı okuyan varsa fatimaya fal atmasınlar, bir oyun var ortada sanırım..

Burda konusulduktan sonra ztn ortada olmayan kadın geldı,resmen dedıgın gıbı urmınacım 70 mılyon takıp edıyor
para ıcın boyle bısey yapıp kadın gelmıs gıbı goztermişlerse haram zıkkım olsun cıdden ..

Kızlarrrrrr..
Sızede oluyormu bılmıyorum ama bazen bı falcıya atıyorum dıyelım yorumu geldı bı kac ay sonra yenıden atınca sankı baskası bakmıs gıbı hıssedıyorum emınede olmustu mesela bu bana kadının o mahalle agzı gıtmıs ılk falındakı salon hanfendısı olmustu
telwedede boyle bı kac falcıya denk geldım sonucta orda bır fotograf var ve biz bılmıyoruz acaba gercekten sıstemden gırıp baskaları bakabılırmı bazen dusunmuyor degılımm ..

bana da olmuştu.. bi kere meryemde aynı şeyi hissetmiştim.. hatta nedense ilk falından sonra hep o aynı şeyi hissediyorum da işte.. ben falcı olsam ismimin kullanılmasına müsaade etmezdim..

ben fatimayaa hiçç fal atmadımm ama merakk etmiştimm hurraa yapmıyorumm artıkk meryemgillerdee gördüğümm içinn kimseyidee illee baktırınn diyee yazmıyoruzz beğendiklerimizii telvedenn hesabımıı sildimm bile benn uzatıyorumm tamamdaa milletiiin özeliniii yayann birinii halaa ordaa tuttuğuu içinn kalann kredimi kullanıp üyeliiğimii sildimm fatimaa durumudaa ben beklerimm yaa 50 kredii az değill öyleysee allah belalarınıı versinn kızlarr ama bencee değildirr bakılırr yanii o kadarıı yaparlarsaa çüşş

bana da olmuştu.. bi kere meryemde aynı şeyi hissetmiştim.. hatta nedense ilk falından sonra hep o aynı şeyi hissediyorum da işte.. ben falcı olsam ismimin kullanılmasına müsaade etmezdim..
meryemm aylinn zatenn çokk normall buu çünküü burdaakaç kişii yazdıı bunuu sadece benn değill

Kızlarrr seslı fal baktırın lutfen, ben artık asla yazılı atmıyorum,,, bıtmıştır, fatıma olayıda aklıma gelmıştı yemınle, yazıcaktım ama cogunuz atmıştı kara habercı gıbı olmıyım dedım bu ara maglum benımkının kızla resım sergısınden sonra viran bı durumdayım hadı dedım negatıf cumle kurup kızlarıda paranoya yapmıyım dusundugum basımıza geldı(( ben yorum atmadım ama ortak bı şikayet yada telveye bı maıl yagmuru olucaksa bende yazarım hbr verın bana dostlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…