- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
Benim de çok dikkatimi çekti nedensearzu bacının yorumlarında güneş84 dikkatimi çekti
ben dogru yazdım yine bir şey olmadıYa ben bir ay önce kendi bu ayda farklı hesaptan selin imere fal attım alakasız şeyler söyledi ama ilki daha mantıklıydı, acaba adımızı başka bişi söyleyince bilemiyorlar mı ad etkili midir nedir? Ona gre ruhani olarak mı bakıyorlar?
Benim de çok dikkatimi çekti nedense
Kızlar biri fatimaya dediğiniz kişi hayatıma girmedi yazmıstı, fatima da fallarım bitsin tek tek bakacagım yazmıstı. Şimdi silinmiş ama ben okudum, baldandan kaçmaz
Kızlar biri fatimaya dediğiniz kişi hayatıma girmedi yazmıstı, fatima da fallarım bitsin tek tek bakacagım yazmıstı. Şimdi silinmiş ama ben okudum, baldandan kaçmaz
evet şu garip nickli, kayboldu yorumu ortadan. bi işler dönüyo bakalım.
evet evet kızlar kesin pis bişeyler dönüyo o sitede.. hatta fatimanın kendisinin açmadığını bile düşünmeye başladım.. eğer düşündüğüm gibiyse haram olsun her kuruşum.. evlerine ateş salınsın (feto hoca bedduaları mode on)
off saraylı kaç krediye bakıyordu yaaa .... offf kahretsin
dur bakalım hayatım hemen kötü düşünmeyelim gece boyunca bakar belki, başkasıysa ama gerçekten zehir zıkkım olsun serçe parmagını masa kenarına vursun inşallah
Cidden üzüldüm kızlar ya inşallah sabah bakınca fatima dediğiniz yorumlar alırsınız, sıkıntı bastı valla şu fal işi iyice mide bulandırmaya başladı, bir sigara yakayım bari
zehir zıkkım olsun onlara..
burayı okuyan varsa fatimaya fal atmasınlar, bir oyun var ortada sanırım..
bana da olmuştu.. bi kere meryemde aynı şeyi hissetmiştim.. hatta nedense ilk falından sonra hep o aynı şeyi hissediyorum da işte.. ben falcı olsam ismimin kullanılmasına müsaade etmezdim..Burda konusulduktan sonra ztn ortada olmayan kadın geldı,resmen dedıgın gıbı urmınacım 70 mılyon takıp edıyor
para ıcın boyle bısey yapıp kadın gelmıs gıbı goztermişlerse haram zıkkım olsun cıdden ..
Kızlarrrrrr..
Sızede oluyormu bılmıyorum ama bazen bı falcıya atıyorum dıyelım yorumu geldı bı kac ay sonra yenıden atınca sankı baskası bakmıs gıbı hıssedıyorum emınede olmustu mesela bu bana kadının o mahalle agzı gıtmıs ılk falındakı salon hanfendısı olmustu
telwedede boyle bı kac falcıya denk geldım sonucta orda bır fotograf var ve biz bılmıyoruz acaba gercekten sıstemden gırıp baskaları bakabılırmı bazen dusunmuyor degılımm ..
meryemm aylinn zatenn çokk normall buu çünküü burdaakaç kişii yazdıı bunuu sadece benn değillbana da olmuştu.. bi kere meryemde aynı şeyi hissetmiştim.. hatta nedense ilk falından sonra hep o aynı şeyi hissediyorum da işte.. ben falcı olsam ismimin kullanılmasına müsaade etmezdim..
Ayışığına ben baktırdım geçmişi cok ıyı bılıyo anıda ama gelecek fos canım, ama 1 defa denenebılıtrezzan hanimin 2-3 dedigi cikti aamaa cok kucuk seyler onemsiz
Kahve 25 dığerlerı 30 canımoff saraylı kaç krediye bakıyordu yaaa .... offf kahretsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?