Binnaz Abla

yazılsaa ne kuzumm yazdık zamanındaa bildikerinii okudularr inşallaa öylee değildirr yaa çüşş dicemm o zamann yiolarr bizii

faldann soğumuşşş biri olarakk yazılıı falaa güvenmemm ablamm dedii bigünn ben bölee okuyorumm o belkii cayy içiyoo falann diyee ondan güvenmemm fall zatenn hepp cıkmıyoo ben bildiğimee atarımm bu araa onuu bilee istemiyoo canımm veee paramm cebee

anlık durumu vermesi tabı yeter ama hergün baktırıyoruz bari güzel olanların 1 tanesi çıksın kötüyle ilgili olanlar çkıyor ben falcı olsam ne kadar zorunlu ınsan varmış derim bırakıcam artık falları tutucam kendimi kaçyıl önce taksımde symbol de tarık vardı herseyı bilmişti abartısız herşeyi yıllar sonra gene gittim vefat etmiş hakkımızda hayırlısı oyalanıyoruz işte giden paralarla :)

valla ben de bugün kurtuluşa baktırp fal orucuna giriyorum kahvede mi iyi tarotta mı iyi bi yardım edin kızçeler ben kahveye daha çok güvenirim ama

valla ben de bugün kurtuluşa baktırp fal orucuna giriyorum kahvede mi iyi tarotta mı iyi bi yardım edin kızçeler ben kahveye daha çok güvenirim ama
KurtUlus iyimi canim baktirdiktan sonra yorumlarini bekliyorum

Kizlar gunaydin dun firsatim olmadi yazmaya bende fatimaya yolladim fal ilermek yerine siram gerilemis sinir oldum

Bir kizdan bahsediyodulardi selena ve seruven harf vermisti.ikiside tip olarakta anlatmisti meryemde bahsetmisti.konustuklarini ogrendim malesef.gidisat selenaya gore suan.benim.
Zaten hayatinda biri yokmuydu bahsettigin kisinin birde yeni biri mi cikti ortaya

Öyleyse,selena barışcağnızı da söylemişti
evet kendisine sordum oda olumsuzluklarin sonunda barisma goruyorum demistim ztn dedi o ne dediyse yasiyorum tek tek hersey olacagina variyor ztn.selena yanilmiyosam bir ay icinde dedi zamani tam goremiymus.ama bu fal fallara pek umut baglamiyorum artik.

Aynen çok umut veriyolar dün mesela falımpirde birine fal attım eski sevgilinle oturup konuşcaksınız daha da ciddi bi ilişkiniz olcak falan dedi güldüm benim ki imkansız bişey ki zaten sevgim de yok. Benim artık gelecekten umudum yok anı ve duyguları bilmeleri yeterli benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…