yazılsaa ne kuzumm yazdık zamanındaa bildikerinii okudularrKızlarrr seslı fal baktırın lutfen, ben artık asla yazılı atmıyorum,,, bıtmıştır, fatıma olayıda aklıma gelmıştı yemınle, yazıcaktım ama cogunuz atmıştıkara habercı gıbı olmıyım dedım bu ara maglum benımkının kızla resım sergısınden sonra viran bı durumdayım hadı dedım negatıf cumle kurup kızlarıda paranoya yapmıyım dusundugum basımıza geldı (( ben yorum atmadım ama ortak bı şikayet yada telveye bı maıl yagmuru olucaksa bende yazarım hbr verın bana dostlar
faldann soğumuşşş biri olarakk yazılıı falaa güvenmemm ablamm dedii bigünn ben bölee okuyorumm o belkii cayy içiyoo falann diyee ondan güvenmemm fall zatenn hepp cıkmıyoo ben bildiğimee atarımm bu araa onuu bilee istemiyoo canımm veee paramm cebeeKızlarrr seslı fal baktırın lutfen, ben artık asla yazılı atmıyorum,,, bıtmıştır, fatıma olayıda aklıma gelmıştı yemınle, yazıcaktım ama cogunuz atmıştıkara habercı gıbı olmıyım dedım bu ara maglum benımkının kızla resım sergısınden sonra viran bı durumdayım hadı dedım negatıf cumle kurup kızlarıda paranoya yapmıyım dusundugum basımıza geldı (( ben yorum atmadım ama ortak bı şikayet yada telveye bı maıl yagmuru olucaksa bende yazarım hbr verın bana dostlar
sonuctaa o kredinn varr kuzumm onlar bizee kredii almayaa calıştıı eğerr düşündüğümüzz gibiyseeFatımaya fal attım burayı okuyunca geri cektim
Ben denk gelmedım ama eski sevgilimi zorla bakırköye falcıya götürmüşdüm kadın bide sulandı çakma sevgilin senin sen bana gel dedi resmen o gün bugündür erkekleri götürmemcevremdeki erkeklerin hepsi falcıya gidiyorbizden cok meraklılar aslında..
anlık durumu vermesi tabı yeter ama hergün baktırıyoruz bari güzel olanların 1 tanesi çıksın kötüyle ilgili olanlar çkıyor ben falcı olsam ne kadar zorunlu ınsan varmış derim bırakıcam artık falları tutucam kendimi kaçyıl önce taksımde symbol de tarık vardı herseyı bilmişti abartısız herşeyi yıllar sonra gene gittim vefat etmiş hakkımızda hayırlısı oyalanıyoruz işte giden paralarla :)Çok haklısın canım.. Ben bunu daha önceden de yazdım hiçbir falcı tam olarak tutturamıyor. Olcak ya da olmayacak bunu söylüyor..zaten yüzde elli şansı var bilmesi için falcı olmaya gerek yok atıp da tutturabilir. Tabi arada istisnalar çıkıyor.. Ufak tefek durumlar oluyor.. Ama onikiden vuran bir falcı yok sanalda.. Ben zaten kendi adama geleceğe pek takılmıyorum anlık durum u, duygu ve düşünceleri falan bilsin yeter..
KurtUlus iyimi canim baktirdiktan sonra yorumlarini bekliyorumvalla ben de bugün kurtuluşa baktırp fal orucuna giriyorum kahvede mi iyi tarotta mı iyi bi yardım edin kızçeler ben kahveye daha çok güvenirim ama
Cikan sey neydigunaydin kizlar falim cikti yine malesef olumsuz bilenler selena ve seruven.meryemde bahsetmisti.ama isim vererek tutturunlar selena seruven.
valla ben de bugün kurtuluşa baktırp fal orucuna giriyorum kahvede mi iyi tarotta mı iyi bi yardım edin kızçeler ben kahveye daha çok güvenirim ama
Bir kizdan bahsediyodulardi selena ve seruven harf vermisti.ikiside tip olarakta anlatmisti meryemde bahsetmisti.konustuklarini ogrendim malesef.gidisat selenaya gore suan.benim.Cikan sey neydi
Zaten hayatinda biri yokmuydu bahsettigin kisinin birde yeni biri mi cikti ortayaBir kizdan bahsediyodulardi selena ve seruven harf vermisti.ikiside tip olarakta anlatmisti meryemde bahsetmisti.konustuklarini ogrendim malesef.gidisat selenaya gore suan.benim.
Öyleyse,selena barışcağnızı da söylemiştiBir kizdan bahsediyodulardi selena ve seruven harf vermisti.ikiside tip olarakta anlatmisti meryemde bahsetmisti.konustuklarini ogrendim malesef.gidisat selenaya gore suan.benim.
evet kendisine sordum oda olumsuzluklarin sonunda barisma goruyorum demistim ztn dedi o ne dediyse yasiyorum tek tek hersey olacagina variyor ztn.selena yanilmiyosam bir ay icinde dedi zamani tam goremiymus.ama bu fal fallara pek umut baglamiyorum artik.Öyleyse,selena barışcağnızı da söylemişti
Hayir yoktu tatlim bu kiz yanasiyodu tahmin ediyodum .konusuyolar mis.ama.ogrendim.Zaten hayatinda biri yokmuydu bahsettigin kisinin birde yeni biri mi cikti ortaya
Aynen çok umut veriyolar dün mesela falımpirde birine fal attım eski sevgilinle oturup konuşcaksınız daha da ciddi bi ilişkiniz olcak falan dedi güldüm benim ki imkansız bişey ki zaten sevgim de yok. Benim artık gelecekten umudum yok anı ve duyguları bilmeleri yeterli benim içinevet kendisine sordum oda olumsuzluklarin sonunda barisma goruyorum demistim ztn dedi o ne dediyse yasiyorum tek tek hersey olacagina variyor ztn.selena yanilmiyosam bir ay icinde dedi zamani tam goremiymus.ama bu fal fallara pek umut baglamiyorum artik.
Anladim arti arayip ustune dusme o zamn kac yasindsn hatirlamiyorum ama arkana baktiginda bugunlerine guluceksin emin olHayir yoktu tatlim bu kiz yanasiyodu tahmin ediyodum .konusuyolar mis.ama.ogrendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?