Binnaz Abla

Selene bana iki falinda farkli konustu acikcasi pekde begenmemistm

Selenaya istemsiz guveniyorum nedense.belli olmaz belki yasarsin hayatta bazen neler oluyo ben etim buldum.barisma olabilrdi ama yaptiklarimla buz gibi soguttum.fallarimi kendim patlattim.sen sen ol eger donmesini istiyosan asla kirici seyler soyleme.

Selene bana iki falinda farkli konustu acikcasi pekde begenmemistm
Ben katina ve cizgi attim.katinada guzldi ama cizgi de superdim.ayni dogrultuda konustu.zaman bile ayni.enerji tutmamistir belki.

O istese bile ben istemem ben istesem de ailem istemez. Benimki imkansız yani canım. Olsun bu sana bi ders olsun bidaha aynı hatalara düşmezsin insan acı çektikçe güçlenir. Barışma olursa eğer belki bu ayrılık ikinize de iyi gelir. Birbirnize yapmayacağınız hataları biliyosunuz artık.

Anladim arti arayip ustune dusme o zamn kac yasindsn hatirlamiyorum ama arkana baktiginda bugunlerine guluceksin emin ol
Biliyorum Cnm selena da fazla ustune dusme dedi.sevgim azaldi benim ztn.gulucegim kesin :)

Benim fallar cikiyo tek tek meryemin bir dedigi daha ckti kiskandirmaya caliscak seni dedi yapiyo suan.sen niye fal atiyosun cnm donmesini istemiyosan yeni biri olcak diyemi.

Benim fallar cikiyo tek tek meryemin bir dedigi daha ckti kiskandirmaya caliscak seni dedi yapiyo suan.sen niye fal atiyosun cnm donmesini istemiyosan yeni biri olcak diyemi.
yeni biri içinde değil canım şuan başka birini hayatıma alıcak durumda değilim. benim olay biraz karışık onun ailesinin içinde bişeyler oldu bana çok bağlıyken bu hale geldik. O anki duygu ve düşüncelerini merak ettim sadece hala şaşkınım çünkü

Biliyorum Cnm selena da fazla ustune dusme dedi.sevgim azaldi benim ztn.gulucegim kesin :)
Insallah sen sen ol icinde seviyosan sev ama kisiligine karakterine laf eden birinin sesini bile ozleme yani neyse hazir modundan cikmissin yine ayni seyleri tekrarlamiyim sana

hhhahhaa gollum yazmıycaktım ama tutamadım kendımı
sen hep ablam,ablamm,ablammm dıyorsun nick degıstırsen de birşey farketmez ablanın arkadaşlarına 'ablamm dedı ' cumlesınden ele verırsın kendını soylemedı deme

Sanmamm Nickk değişmee hakkımm bittii zatenn bişimidee anlatmıyorumm eskisii gibiiönlemdii sadeceee

Insallah sen sen ol icinde seviyosan sev ama kisiligine karakterine laf eden birinin sesini bile ozleme yani neyse hazir modundan cikmissin yine ayni seyleri tekrarlamiyim sana
Tatlim ben ona ole seyler soyledimki bendn intikam aliyo dediklerim cok agirdi.kırilmis.yapcak birsey yok olan oldu anlik sinirimin kurbaniyim.cok gururlu sozlerimi asla unutmaz benim dediklerimin yaninda onunkiler ufacik kaliyo.olacagi varmis.o gun acimi cektim bitti anlik yasarim ben

Sunu aklindan cikarma kadinlarla erkekler ayni degil bende benimkine bi ton laf soyledim ama agzini acip tek birsey soylemedi ozellikle damarina bastim ama yapmadi bu yuzden benim icin halaa ozel biri buyuk konusmuyorum ama tek bi lafi bitirirdi her ne olursa olsun karsidaki erkek karsisinda bi bayan oldugunu bilmeli anlik yasarsan evet haklisin ama biz bi omurden bahsediyoruz hakkinda hayirlisi olsun ne diyimm...

Fatima faldan soguyim diye yapiyo anladim ama ne fayda icime islemis galiba sanirim ben fal bagimlisi oldum

Sende mi fatimaya fal attin. Bi kisi yorum yazmis ama anlamadim.
Ben bu aksam da beklicem bakalim. Gercekten fatima mi yoksa
Tellwe nin oyunu mu.

Sende mi fatimaya fal attin. Bi kisi yorum yazmis ama anlamadim.
Ben bu aksam da beklicem bakalim. Gercekten fatima mi yoksa
Tellwe nin oyunu mu.
ben de bekleyecegim ama insallah gunahlarini aliyorumdur ama icimden bi ses de bisyler donuyor diyo.. yorumu artik fatimanin kendisinin bile yapacagindan supheliyim nedense
eger bu aralar sarayli girerse haber edin kizlar ya fatimadan cekip ona atabilirim. guvenimi kaybettim tellwe ye

Birinin sanki falına bakılmış 5 saat önce de yorum yazmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…