Binnaz Abla

zaten bütün falcılara yorum yapmış sıkılıyor galiba atmim ozaman

hahhahah olabılır :) ama hakkını yemıyım bır yanlıslık olmustu hemde benım yuzumden,bişeye basmısım telefonumdan o yorumlamıs benım falımıda allah kuslar,cıcekler,boceklerden ıbarettı fal sonra soyledım ıade ettı ama sagolsun

madem bu kadar Allah a düşkün imam olsun falcı niye olmuş haha en azından iadesini yapmı

canlar buarada tatmin olmayınca bugün oruca giricem ya tam tatmin olup gireyim dedim ve oldum elmiraya baktırdım an ve geçmişte süperdi gelecek yiğit çiğdem selena ve kurtuluşla aynı hemen hemen asıl gelecek bombaydı ama umarım olur :)

Elmirada mi telefonda bakiyor uzun mu bakiyor acaba ?

vakit olarak ne zaman verdi??

kızlarrr mrb :)ben aranıza yenı katıldım fala az bıraz merakım olunca kendımı burda buldum:) bınnazablada benna kucuker e baktıran var mı? bana tarıh verdı 15-20 gun bakalım ne cıkacak?? arka da temmuz agustos dedı bu kısıye fal baktırıp cıkan varsaa donebılır mıııı??

valla ben de bugün kurtuluşa baktırp fal orucuna giriyorum kahvede mi iyi tarotta mı iyi bi yardım edin kızçeler ben kahveye daha çok güvenirim ama
Canım bişey sorucam kurtuluş nerde bakıyo? Ben telefonda dıye hatırlıyorum ama kahve nasıl oluyo o zaman acaba ben şuan karıştırıyomuyum

canım gitcekse şimdi gitsin.. bir tartışmada 4 gün aramamak ne şimdiden sinir oldum kendisi 3 hafta sonunda konuşmak istersede şimdimi aklına geldi alt yazısıyla konuş...
cocuk rahatsız zaten hayatım ben bnu anladım gel gitli

canım özel değilse neden ayrılmıştınız? öyle düşünme kaç günlük olursa olsun ilk başlarda kurtarmak daha kolay ilişkileri bence
ya canım cok sacma ama bira içtim bnn için tartııstık yani bukadr ama 2 haftadr aramadı bende aramadım..daha da aramaz bence

ŞİMDİİİK ÇOKLU CEVAP YAZAYIM. KURTULUŞ KAHVE RESMİ İSTİYOR AMA DEDİĞİ GİBİ DAHA ÇOK YAŞAM KOÇU TARZI ENERJİYLE İLGİLENİYOR. TARİH VERDİ İŞTE ÇİĞDEM ELYSA SELENA VE YİĞİTLE AYNI TARİH. AMA ELMİRANIN İNANILMAZ NOKTA ATIŞI VARDI FALA BAŞLAR BAŞLAMAZ ONUN DIŞINDA KISA AMA SORU BIRAKMAYACAK TARZDA BAKTI. SADECE TARİHİ BİRAZ DAHA ÖNDE VERDİ AMA OYNAMA OLUR ZATEN. Bİ DE ÇOK GÜVENDİĞİM VE ŞİMDİ KONUŞMADIĞIM Bİ FALCI ARKADAŞIM VARDI ONLA AYNI ŞEYİ SÖYLEDİ ONA GÜVENDİM GELECEK İÇİN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…