bu fatima tellwede dimi aradım ama çıkmadı merakettım bakıcaktım:SBirinin sanki falına bakılmış 5 saat önce de yorum yazmış...
anlat kuzum biraz:)evetttt kurtuluşa baktırdım. artık fal orucundayım :)
kızlarr tellwedeki FalaNiyetHakkaniyet nasıl memnun olan var mı?
bu fatima tellwede dimi aradım ama çıkmadı merakettım bakıcaktım:S
zaten bütün falcılara yorum yapmış sıkılıyor galibafalanıyethakkanıyet tamamen masal anlatıyor,parana yazık ..
zaten bütün falcılara yorum yapmış sıkılıyor galibaatmim ozaman
madem bu kadar Allah a düşkün imam olsun falcı niye olmuş haha en azından iadesini yapmıhahhahah olabılır :) ama hakkını yemıyım bır yanlıslık olmustu hemde benım yuzumden,bişeye basmısım telefonumdan o yorumlamıs benım falımıda allah kuslar,cıcekler,boceklerden ıbarettı fal sonra soyledım ıade ettı ama sagolsun
noldu kuzummm..sana katılıyorum ben de gerçi..Bunların hepsi koca bir yalan ...
Hiçbişeyin çıktığı falan yok ...
Şimdi harcadağım paralarımı üzüleyim , yıkılan hayallerimi , yalan yanlış edindiğim umutlarıma mı ?
Efkarlıyımmmm
Elmirada mi telefonda bakiyor uzun mu bakiyor acaba ?canlar buarada tatmin olmayınca bugün oruca giricem ya tam tatmin olup gireyim dedim ve oldum elmiraya baktırdım an ve geçmişte süperdi gelecek yiğit çiğdem selena ve kurtuluşla aynı hemen hemen asıl gelecek bombaydı ama umarım olur :)
vakit olarak ne zaman verdi??canlar buarada tatmin olmayınca bugün oruca giricem ya tam tatmin olup gireyim dedim ve oldum elmiraya baktırdım an ve geçmişte süperdi gelecek yiğit çiğdem selena ve kurtuluşla aynı hemen hemen asıl gelecek bombaydı ama umarım olur :)
Canım bişey sorucam kurtuluş nerde bakıyo? Ben telefonda dıye hatırlıyorum ama kahve nasıl oluyo o zamanvalla ben de bugün kurtuluşa baktırp fal orucuna giriyorum kahvede mi iyi tarotta mı iyi bi yardım edin kızçeler ben kahveye daha çok güvenirim ama
cocuk rahatsız zaten hayatım ben bnu anladım gel gitlicanım gitcekse şimdi gitsin.. bir tartışmada 4 gün aramamak ne şimdiden sinir oldumkendisi 3 hafta sonunda konuşmak istersede şimdimi aklına geldi alt yazısıyla konuş...
ya canım cok sacma ama bira içtim bnn için tartııstık yani bukadr ama 2 haftadr aramadı bende aramadım..daha da aramaz bencecanım özel değilse neden ayrılmıştınız? öyle düşünme kaç günlük olursa olsun ilk başlarda kurtarmak daha kolay ilişkileri bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?