- 20 Kasım 2013
- 1.177
- 1.406
- 208
Elmira nerde bakıyo??ŞİMDİİİK ÇOKLU CEVAP YAZAYIM. KURTULUŞ KAHVE RESMİ İSTİYOR AMA DEDİĞİ GİBİ DAHA ÇOK YAŞAM KOÇU TARZI ENERJİYLE İLGİLENİYOR. TARİH VERDİ İŞTE ÇİĞDEM ELYSA SELENA VE YİĞİTLE AYNI TARİH. AMA ELMİRANIN İNANILMAZ NOKTA ATIŞI VARDI FALA BAŞLAR BAŞLAMAZ ONUN DIŞINDA KISA AMA SORU BIRAKMAYACAK TARZDA BAKTI. SADECE TARİHİ BİRAZ DAHA ÖNDE VERDİ AMA OYNAMA OLUR ZATEN. Bİ DE ÇOK GÜVENDİĞİM VE ŞİMDİ KONUŞMADIĞIM Bİ FALCI ARKADAŞIM VARDI ONLA AYNI ŞEYİ SÖYLEDİ ONA GÜVENDİM GELECEK İÇİN.
ne kadardır birlikteydiniz kiii?yok artık..iki inat var demek ki..ya canım cok sacma ama bira içtim bnn için tartııstık yani bukadr ama 2 haftadr aramadı bende aramadım..daha da aramaz bence
Peki elmiranin telefonu varsa alabilir miyim sanirim kurtulustan daha cok begendiniz.ŞİMDİİİK ÇOKLU CEVAP YAZAYIM. KURTULUŞ KAHVE RESMİ İSTİYOR AMA DEDİĞİ GİBİ DAHA ÇOK YAŞAM KOÇU TARZI ENERJİYLE İLGİLENİYOR. TARİH VERDİ İŞTE ÇİĞDEM ELYSA SELENA VE YİĞİTLE AYNI TARİH. AMA ELMİRANIN İNANILMAZ NOKTA ATIŞI VARDI FALA BAŞLAR BAŞLAMAZ ONUN DIŞINDA KISA AMA SORU BIRAKMAYACAK TARZDA BAKTI. SADECE TARİHİ BİRAZ DAHA ÖNDE VERDİ AMA OYNAMA OLUR ZATEN. Bİ DE ÇOK GÜVENDİĞİM VE ŞİMDİ KONUŞMADIĞIM Bİ FALCI ARKADAŞIM VARDI ONLA AYNI ŞEYİ SÖYLEDİ ONA GÜVENDİM GELECEK İÇİN.
Bi anda bismillah deyip bakiverse ya hepsine ben uzun zamandir hicbir fal icin beklentiye girmemistim niye boyle oldumkikızlarrr fatima ilerlemiş, lalila85 i saraylıdan biliyorum, doğrudur yani.
hadi bakalım gelsin fallar
bu akşamda pc ile kankayız demekki.
Anlik durum dogrumu peki canimKızlar hevesinizi kırmak istemem ama eski hesabıma baktım geçen sene fatımaya fal baktırmışım ve dediği patlamış
Anlık durumda fena değil, bildiği şeyler olmuş ama dediği şey malesef olmamış, ona göre çoktan evliydimAnlik durum dogrumu peki canim
Peki donucek dedigi insan dondu mu yani boyle bi durum varmiydi sorulari siraladim ama umut fakirin ekmegiAnlık durumda fena değil, bildiği şeyler olmuş ama dediği şey malesef olmamış, ona göre çoktan evliydim
kızlar ben gecen gün tuğrul melihe kahve atmıstım sadece aşk ile ilgili konustum ama sorum farklıydı, artık düşüncelerim değiştiği için sorum da değişti neyse olay bu değil kahve falınızda cıkan diğer şeyleri de söyleyeyim demiş ve görüşmeler yapacaksınız, cok olumlu cok hossohbet görüşme olacak biriyle demiş Ben bugün, yaptığım en güzel iş görüşmesini yaptım, işe girmedim ama mükemmel bir sohbet ve bir meslek büyüğü edindim. Salladı da mı tuttu gördü de mi bilmem ama ben işten bahsetmememe rağmen tuğrul görüşmelerin cok hossohbet keyifli gecicek demiş ve bugün yaşadım. Diğer dedikleri olursa herkese benden fal zaten
ben de bu şeylerden umutlanıyorum iştekızlar ben gecen gün tuğrul melihe kahve atmıstım sadece aşk ile ilgili konustum ama sorum farklıydı, artık düşüncelerim değiştiği için sorum da değişti neyse olay bu değil kahve falınızda cıkan diğer şeyleri de söyleyeyim demiş ve görüşmeler yapacaksınız, cok olumlu cok hossohbet görüşme olacak biriyle demiş Ben bugün, yaptığım en güzel iş görüşmesini yaptım, işe girmedim ama mükemmel bir sohbet ve bir meslek büyüğü edindim. Salladı da mı tuttu gördü de mi bilmem ama ben işten bahsetmememe rağmen tuğrul görüşmelerin cok hossohbet keyifli gecicek demiş ve bugün yaşadım. Diğer dedikleri olursa herkese benden fal zaten
Nasıl sevindimm canımmm benimmmmmm
insallah işlee ilgilide güzel haberlerini alıcazzzz
Cok sevindim canim hep mutlu ol insallahanlatcam sana hayatım o kadar tatlıydı ki adam kılpayı ya kacırdım işi ya da alacak beni bilmiyorum o kısmı henüz ama danısabileceğim birini daha kazandım, tuğrulun falını bilirsin görüşmelerin cok hossohbet geçicek demişti, bugün resmen ne demek istediğini anladım, tüm umutsuzluğum gitti
Bi anda bismillah deyip bakiverse ya hepsine ben uzun zamandir hicbir fal icin beklentiye girmemistim niye boyle oldumki
Kızlar hevesinizi kırmak istemem ama eski hesabıma baktım geçen sene fatımaya fal baktırmışım ve dediği patlamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?