Binnaz Abla

Kurtuluş nerde bakıyo kızlar bırınız cvp versın yaw?? Bırde patlayan fal haberiyle gene sahalardayım, arkadasımla meryeme baktırdıgımız yorum ardarda patladı ıyı bı patlama ama şöyle; bı iş için kredı başvurusu yaptık, ortak olarak meryem kredı cıkmıcak bu iş imkansız fıkrını degiştırıceksın dedı, kredıde hayatta cıkmaz tanıdıkla bıle bu parayı onaylamazlar cok uzuluceksın ama bi sure depresyona girebılırsın tatıle cık dedı, Ve kredı onaylandı:) mutlulukdan havalara uctuk:) ve bir meryem yorumunun daha üstünü silip çöp dosyasına atmış olduk, sonuc kredı cıkmıcak dıye aglak bı şekılde gecırılen gunler, 15 tl kredi ve hayal kırıklıgı, benım için meryem bitmiştir kımse kusura bakmasın hep negatıf ilkay gıbı yeter.

Elmira nerde bakıyo??

Peki elmiranin telefonu varsa alabilir miyim sanirim kurtulustan daha cok begendiniz.

kızlar ben gecen gün tuğrul melihe kahve atmıstım sadece aşk ile ilgili konustum ama sorum farklıydı, artık düşüncelerim değiştiği için sorum da değişti neyse olay bu değil kahve falınızda cıkan diğer şeyleri de söyleyeyim demiş ve görüşmeler yapacaksınız, cok olumlu cok hossohbet görüşme olacak biriyle demiş Ben bugün, yaptığım en güzel iş görüşmesini yaptım, işe girmedim ama mükemmel bir sohbet ve bir meslek büyüğü edindim. Salladı da mı tuttu gördü de mi bilmem ama ben işten bahsetmememe rağmen tuğrul görüşmelerin cok hossohbet keyifli gecicek demiş ve bugün yaşadım. Diğer dedikleri olursa herkese benden fal zaten

Baldankabak tugrulmelih bana baya pembişti. Çiçek böcek aşk çok güzel tarzı konuşmuş. İlişkim güzel gidiyor tabi ama genel olarak aynı şeylerin etrafında dönmüş. Ocakta baktırmıştım ben. Erkek arkadaşın sana sürpriz yapacak dedi, çıktı o kısmı. Bir de yazla ilgili bir kaç bir şey demiş ama sanmıyorum çıkacağını. Çıkarsa yazarım.

kızlarrr fatima ilerlemiş, lalila85 i saraylıdan biliyorum, doğrudur yani.
hadi bakalım gelsin fallar
bu akşamda pc ile kankayız demekki.
Bi anda bismillah deyip bakiverse ya hepsine ben uzun zamandir hicbir fal icin beklentiye girmemistim niye boyle oldumki

Anlık durumda fena değil, bildiği şeyler olmuş ama dediği şey malesef olmamış, ona göre çoktan evliydim
Peki donucek dedigi insan dondu mu yani boyle bi durum varmiydi sorulari siraladim ama umut fakirin ekmegi

Nasıl sevindimm canımmm benimmmmmm
insallah işlee ilgilide güzel haberlerini alıcazzzz

Zaten kadin daha falima bakmadigi belki olumsuz konuscak simdiden tribe girdim

ben de bu şeylerden umutlanıyorum işte benimki de olsun buraya yazim yaa

Nasıl sevindimm canımmm benimmmmmm
insallah işlee ilgilide güzel haberlerini alıcazzzz

anlatcam sana hayatım o kadar tatlıydı ki adam kılpayı ya kacırdım işi ya da alacak beni bilmiyorum o kısmı henüz ama danısabileceğim birini daha kazandım, tuğrulun falını bilirsin görüşmelerin cok hossohbet geçicek demişti, bugün resmen ne demek istediğini anladım, tüm umutsuzluğum gitti

Bu arada kzılar biri ankara baslığında reklam yapıyorum evet yazmıs mesaj attım kişiye siz bize promosyon baksanız daha iyi reklam olur neticede piyasayı biz ünlü ediyoruz iyiyseniz sizi de ederdik dedim ve kendi kendime epey eğlendim

Cok sevindim canim hep mutlu ol insallah

Bi anda bismillah deyip bakiverse ya hepsine ben uzun zamandir hicbir fal icin beklentiye girmemistim niye boyle oldumki

Kızlar hevesinizi kırmak istemem ama eski hesabıma baktım geçen sene fatımaya fal baktırmışım ve dediği patlamış

bende çok heves ettim ama bi taraftan da içimde bi huzursuzluk var. dünkü karamsarlık da var ve artık falcılara olan inancım da azaldı. öyle aman aman bi yorum beklemiyorum açıkçası.
bu son denemem olur büyük ihtimal, daha sonra tek bir falcıya arada bunaldıkça atarım.
ama sizden çok duydum Fama çıkarsa ortaya onu mutlaka denerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…