Binnaz Abla

hahahahaa çok şekersin yaa çok güldüm
doğru ama .

Insani yasadiklari buna itiyo tabiki cook sikti ama ya kac gun bekletcek acaba bu arada kacinci siradasin ozeldende yazabilirsin istersen

bana da çok pembeydi, keşke çıksa

hahahahaa çok şekersin yaa çok güldüm
doğru ama .

banlanmıs, tekrar girmiş kusura bakmayın filan demiş pek de kibarmış ama kazen ve mune ihanet edemem deyip bastım kib'e Adam dolandırıcı değildim ama canınız sağolsun sitede çok can yakmıslar galiba demiş, yazık oldu efendiye benziyordu

tamamm :)) meryem ve emine nerdeydi? ek olarak hangisini deneyeyim yanii? :)

bana emine tutmadı ne geçmiş ne gelecek, 3 ay oldu dediklerinin iyisi de kötüsü de çıkmadı ama meryem gecmişte cok iyiydi tutar mı görcez bence ona at. Fal alemde. Kehribarı sanki pembeci değil diye duymustum onu deneyebilirsin ama denemedim ben, hemen atma deneyenler yorum yazsın öyle at :)

kehribanırı denemişim fal atarken gördüm.. çıkmamış falı.. ama anımı iyi bilmiş:) kredim hala duruyor.. meryeme atayım pekala:)

kehribanırı denemişim fal atarken gördüm.. çıkmamış falı.. ama anımı iyi bilmiş:) kredim hala duruyor.. meryeme atayım pekala:)

meryem benimde favorilerimden. ama çıktı mı dersen hala bişey yok. zaman da vermedi zaten bana.
sadece bildiği nokta atışları var ve mantıklıydı fali. olumsuzlukları da dökmüş ortaya.

ne demiş de çıkmamış ben de kehribarı merak etmiştim. Hep senin yüzünden unutmustum adını bile sen dedin aklıma düşürdün Ama atmayacağım bugün umut doluyum fal filan istemiyorum

Hep bana denk gelir bunlar.Yaşam koçu biri varmıs falıma baktı nasihatta falan bulundu söyledikleri dogruydu sonra birlikte düşüncelerini değiştirebiliriz dedi ben de ben degismem diye başladım adam sonra ugrasamam gibisinden sen bilirsin demek zorunda kaldı ben bundan kaybediom ya

meryem benimde favorilerimden. ama çıktı mı dersen hala bişey yok. zaman da vermedi zaten bana.
sadece bildiği nokta atışları var ve mantıklıydı fali. olumsuzlukları da dökmüş ortaya.
meryemin beyin okuma anı bilme düşünceler o konularda öngörüsü cok yüksek...valla arkadasıma bır kahve baktı kız hüngür hüngür agladı hala kendıne gelemio yani..dedikleri her şey de düşünceleri dıuygularıydı..

Online fallarda herkes iki tane favorisini yazarsa bu topik daha verimli olmaz mı en azından benim için )

kızlarrr mrb :)ben aranıza yenı katıldım fala az bıraz merakım olunca kendımı burda buldum:) bınnazablada benna kucuker e baktıran var mı? bana tarıh verdı 15-20 gun bakalım ne cıkacak?? arka da temmuz agustos dedı bu kısıye fal baktırıp cıkan varsaa donebılır mıııı??

ne demiş de çıkmamış ben de kehribarı merak etmiştim. Hep senin yüzünden unutmustum adını bile sen dedin aklıma düşürdün Ama atmayacağım bugün umut doluyum fal filan istemiyorum
tatlım onun o zaman sıkıntıları vardı sevdiğim beyin işte onu falan,sonra bariz olarak o kızı.. aramızdakini yani.. onun dışında benim onunla ilgili soru işaretlerim vardı.. sadece soru sormuştum üstü kapalı.. o soru işaretlerimi bilmiş fakat yaza doğru ilişki başlayacak demiş o olmadı yani.. sevdiğim insan hakkındaki yorumu detaylıydı onu beğenmiştim:) ama birdaha gönderir miyim bilmiyorum

ben baktırdım canım o siteden biri bile cıkmadı bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…