Bu arada kzılar biri ankara baslığında reklam yapıyorum evet yazmıs mesaj attım kişiye siz bize promosyon baksanız daha iyi reklam olur neticede piyasayı biz ünlü ediyoruz iyiyseniz sizi de ederdik dedim ve kendi kendime epey eğlendim
Insani yasadiklari buna itiyo tabiki cook sikti ama ya kac gun bekletcek acaba bu arada kacinci siradasin ozeldende yazabilirsin istersenbende çok heves ettim ama bi taraftan da içimde bi huzursuzluk var. dünkü karamsarlık da var ve artık falcılara olan inancım da azaldı. öyle aman aman bi yorum beklemiyorum açıkçası.
bu son denemem olur büyük ihtimal, daha sonra tek bir falcıya arada bunaldıkça atarım.
ama sizden çok duydum Fama çıkarsa ortaya onu mutlaka denerim.
Baldankabak tugrulmelih bana baya pembişti. Çiçek böcek aşk çok güzel tarzı konuşmuş. İlişkim güzel gidiyor tabi ama genel olarak aynı şeylerin etrafında dönmüş. Ocakta baktırmıştım ben. Erkek arkadaşın sana sürpriz yapacak dedi, çıktı o kısmı. Bir de yazla ilgili bir kaç bir şey demiş ama sanmıyorum çıkacağını. Çıkarsa yazarım.
hahahahaa çok şekersin yaa çok güldüm
doğru ama .
Insani yasadiklari buna itiyo tabiki cook sikti ama ya kac gun bekletcek acaba bu arada kacinci siradasin ozeldende yazabilirsin istersen
kehriban ve nur3455'i denediniz mi kızlar? :)
tamamm :)) meryem ve emine nerdeydi? ek olarak hangisini deneyeyim yanii? :)ben sna geçen gün ne dedim, bırak tellweyi git meryemi dene emineyi dene, bak şu sıralar falı en çok çıkan onlar
tamamm :)) meryem ve emine nerdeydi? ek olarak hangisini deneyeyim yanii? :)
kehribanırı denemişim fal atarken gördüm.. çıkmamış falı.. ama anımı iyi bilmiş:) kredim hala duruyor.. meryeme atayım pekala:)bana emine tutmadı ne geçmiş ne gelecek, 3 ay oldu dediklerinin iyisi de kötüsü de çıkmadı ama meryem gecmişte cok iyiydi tutar mı görcez bence ona at. Fal alemde. Kehribarı sanki pembeci değil diye duymustum onu deneyebilirsin ama denemedim ben, hemen atma deneyenler yorum yazsın öyle at :)
kehribanırı denemişim fal atarken gördüm.. çıkmamış falı.. ama anımı iyi bilmiş:) kredim hala duruyor.. meryeme atayım pekala:)
kehribanırı denemişim fal atarken gördüm.. çıkmamış falı.. ama anımı iyi bilmiş:) kredim hala duruyor.. meryeme atayım pekala:)
meryemin beyin okuma anı bilme düşünceler o konularda öngörüsü cok yüksek...valla arkadasıma bır kahve baktı kız hüngür hüngür agladı hala kendıne gelemio yani..dedikleri her şey de düşünceleri dıuygularıydı..meryem benimde favorilerimden. ama çıktı mı dersen hala bişey yok. zaman da vermedi zaten bana.
sadece bildiği nokta atışları var ve mantıklıydı fali. olumsuzlukları da dökmüş ortaya.
tatlım onun o zaman sıkıntıları vardı sevdiğim beyinne demiş de çıkmamış ben de kehribarı merak etmiştim. Hep senin yüzünden unutmustum adını bile sen dedin aklıma düşürdünAma atmayacağım bugün umut doluyum fal filan istemiyorum
ben baktırdım canım o siteden biri bile cıkmadı bana.kızlarrr mrb :)ben aranıza yenı katıldım fala az bıraz merakım olunca kendımı burda buldum:) bınnazablada benna kucuker e baktıran var mı? bana tarıh verdı 15-20 gun bakalım ne cıkacak?? arka da temmuz agustos dedı bu kısıye fal baktırıp cıkan varsaa donebılır mıııı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?