Online fallarda herkes iki tane favorisini yazarsa bu topik daha verimli olmaz mı en azından benim için)
bende kesira dıe bırıne baktırmıstım bıkac defa ılk basta tutarlı geldıyse de sonradan cıkmadı..benna yla ılgılıde cok ıı yorumlar yazmıslar verdıgı tarıh cıkıo falan dıe bana 15 20 gunluk bı sure verdı bakalım..sen kımlere baktırmıstın orda hatırlıo musunben baktırdım canım o siteden biri bile cıkmadı bana.
banada hic cikmamisti gecmisi az bucuk bilmisti ama gelecek fos..Kızlar hevesinizi kırmak istemem ama eski hesabıma baktım geçen sene fatımaya fal baktırmışım ve dediği patlamış
benna,selin imer,umut ısık birkaç kişi daha vardı fos yani..bende kesira dıe bırıne baktırmıstım bıkac defa ılk basta tutarlı geldıyse de sonradan cıkmadı..benna yla ılgılıde cok ıı yorumlar yazmıslar verdıgı tarıh cıkıo falan dıe bana 15 20 gunluk bı sure verdı bakalım..sen kımlere baktırmıstın orda hatırlıo musun
Bu arada Selin İmer'in falı da bana baya gecikmeli de olsa çıktı. An zaten çok iyiydi ama gelecek de birkaç ay gecikmeyle oldu=Dbenna,selin imer,umut ısık birkaç kişi daha vardı fos yani..
valla bana hiççç ama hiç çıkmadı :))))Bu arada Selin İmer'in falı da bana baya gecikmeli de olsa çıktı. An zaten çok iyiydi ama gelecek de birkaç ay gecikmeyle oldu=D
Birkaç ay daha bekle, çıkabilir =Dvalla bana hiççç ama hiç çıkmadı :))))
subat ayında sevgilimle bir köşede muck muck yapacakmısız kimseyi takmayacakmısız bana gül dısında bir şey verecekmiş bu mu cıkacak fal :))) geçti zamanı hepsininBirkaç ay daha bekle, çıkabilir =D
subat ayında sevgilimle bir köşede muck muck yapacakmısız kimseyi takmayacakmısız bana gül dısında bir şey verecekmiş bu mu cıkacak fal :))) geçti zamanı hepsinin
eski fallarımı okuyorum tuğrul melih esas konuyu pembe pembe anlatmış ama
fal sorunun dışında gördüklerim dediği extralar çıkmış kızlar.
ocak ayında baktırmıştım, 3 ayçinde hane içinde olacak bi durumu net söylemiş ve oldu,
harf verip sevindirici haber alacaksınız demiş aynen verdiği harfler doğru ve
yine harf verip beklenilen birşey gerçekleşecek demiş.
o dediği kişiden beklediğimiz şey de gerçekleşti.
aynen işte dedim ya bugün dediği şeyi yaşadım, ay hadi inşallah o zman yakında işe giriyorum madii ferahlama demiş kızlaaarrr
hadi inşallah, parti yaparız burda. hep sevgili dönüşleri mi kutlanacak,
bide işe giriş kutlarız
iyi akşamlar kızzzlaarr, çok uzun sayfalar olmuş okuyamadım hepsini, selena da 4. sıraya düşmüşüm 17. sıradaydım biliyosunuz ilk attığımda, merakla falımı bekliyorum :)
Bişey olmadı ki sorun ordaa kuzum :))noldu kuzummm..sana katılıyorum ben de gerçi..
selin imere göre biz de eski ex-le tatile felan gidiyoduk romantik romantik, aradan 7 ay geçti, o başka kollarda ben başka...subat ayında sevgilimle bir köşede muck muck yapacakmısız kimseyi takmayacakmısız bana gül dısında bir şey verecekmiş bu mu cıkacak fal :))) geçti zamanı hepsinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?