Binnaz Abla

ben baktırdım canım o siteden biri bile cıkmadı bana.
bende kesira dıe bırıne baktırmıstım bıkac defa ılk basta tutarlı geldıyse de sonradan cıkmadı..benna yla ılgılıde cok ıı yorumlar yazmıslar verdıgı tarıh cıkıo falan dıe bana 15 20 gunluk bı sure verdı bakalım..sen kımlere baktırmıstın orda hatırlıo musun

eski fallarımı okuyorum tuğrul melih esas konuyu pembe pembe anlatmış ama
fal sorunun dışında gördüklerim dediği extralar çıkmış kızlar.
ocak ayında baktırmıştım, 3 ayçinde hane içinde olacak bi durumu net söylemiş ve oldu,
harf verip sevindirici haber alacaksınız demiş aynen verdiği harfler doğru ve
yine harf verip beklenilen birşey gerçekleşecek demiş.
o dediği kişiden beklediğimiz şey de gerçekleşti.

benna,selin imer,umut ısık birkaç kişi daha vardı fos yani..

subat ayında sevgilimle bir köşede muck muck yapacakmısız kimseyi takmayacakmısız bana gül dısında bir şey verecekmiş bu mu cıkacak fal :))) geçti zamanı hepsinin

hahaha walla mı çok iyi yaa.
benim falımda fazla yuvarlaktı nereye çekersen.

aynen işte dedim ya bugün dediği şeyi yaşadım, ay hadi inşallah o zman yakında işe giriyorum madii ferahlama demiş kızlaaarrr

bu arada falaniyethakkaniyet ile selenanın yorumları neredeyse aynı.
yani FalaniyetHakkaniyet = Selena bende.
bu hakan bitek bana olumsuz fal göndermiş anlaşılan. herkese pembe masallar bana böööö

aynen işte dedim ya bugün dediği şeyi yaşadım, ay hadi inşallah o zman yakında işe giriyorum madii ferahlama demiş kızlaaarrr

hadi inşallah, parti yaparız burda. hep sevgili dönüşleri mi kutlanacak,
bide işe giriş kutlarız

subat ayında sevgilimle bir köşede muck muck yapacakmısız kimseyi takmayacakmısız bana gül dısında bir şey verecekmiş bu mu cıkacak fal :))) geçti zamanı hepsinin
selin imere göre biz de eski ex-le tatile felan gidiyoduk romantik romantik, aradan 7 ay geçti, o başka kollarda ben başka...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…