- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 198
- 31
ne oldu canım özel değilse?MedyumSaruman'ın falını başta beğenmemiştim ama çookkk yanılmışımsöylediği bir şey dün, diğer bir şey de bugün gerçek oldu şoklardayım paylaşmak istedim kızlar...
ben de attım ona fal.. buraları okuyunca pembe tablo sanmıştım... gayet de mantıklı aslında bakınca.. :) ayy bana da bana daaaaTelwede MedyumSaruman'ın falını başta beğenmemiştim ama çookkk yanılmışımsöylediği bir şey dün, diğer bir şey de bugün gerçek oldu şoklardayım paylaşmak istedim kızlar...
yakın zamanda sevgilinle tartışma yaşayacaksın ama hemen tatlıya bağlayacaksın demişti inanmamıştım okuyunca. çünkü sevgilimle hiç tartışmadık bugüne kadar hep birimiz alttan alırız (7 aylık bir ilişki) ve dün gece ilk defa sabahlara kadar tartıştık, kavga ettik, gündüz olunca da barıştıkne oldu canım özel değilse?
ben de baya sallamış demiştim kendi hayatımı biliyorum çünkü ama yaşayınca şoka girdim diyebilirim ilk defa bu kadar kısa vadede çıkan bir falım olduben de attım ona fal.. buraları okuyunca pembe tablo sanmıştım... gayet de mantıklı aslında bakınca.. :) ayy bana da bana daaaa
ne güzel.. bana da 3 vade vermiş falan.. bilmiyorum yaa bana daaaa:) çıksın artık yaavben de baya sallamış demiştim kendi hayatımı biliyorum çünkü ama yaşayınca şoka girdim diyebilirim ilk defa bu kadar kısa vadede çıkan bir falım oldu
bana kesin vade vermemişti iki konu için de çok yakın zamanda demişti onu da belirteyim 5 gün oldu baktırdığım :) inşallah çıkar canım hayırlısı olsunne güzel.. bana da 3 vade vermiş falan.. bilmiyorum yaa bana daaaa:) çıksın artık yaav
bana da 3 vakit dedi:)) off hep uzuyor şu şeyler hehe.. amin canım,duacınımbana kesin vade vermemişti iki konu için de çok yakın zamanda demişti onu da belirteyim 5 gün oldu baktırdığım :) inşallah çıkar canım hayırlısı olsun
para da dedi bana evet ama biriyle aran açılacak demedianladığım kadarıyla bu medyum saruman herkese aynı falı gönderiyor. 3 vade - yol- biriyle aran açılacak- para gelecek
Başka baktırdığın ve memnun kaldığın falcılar var mı? Sadece medyumsarumanamı baktırdn canıM?yakın zamanda sevgilinle tartışma yaşayacaksın ama hemen tatlıya bağlayacaksın demişti inanmamıştım okuyunca. çünkü sevgilimle hiç tartışmadık bugüne kadar hep birimiz alttan alırız (7 aylık bir ilişki) ve dün gece ilk defa sabahlara kadar tartıştık, kavga ettik, gündüz olunca da barıştıkdiğeri de bir kız arkadaşımı fiziki olarak tarif etmişti sinsi olduğunu söylemişti ve çok yakın bir arkadaşınla aranı açacak demişti onu da bugün birebir yaşadım... Garip geldi bana yani bu kadar olay üst üste çıkınca.. Söylediği diğer anlık şeyler de isabetliydi.
Sunu aklindan cikarma kadinlarla erkekler ayni degil bende benimkine bi ton laf soyledim ama agzini acip tek birsey soylemedi ozellikle damarina bastim ama yapmadi bu yuzden benim icin halaa ozel biri buyuk konusmuyorum ama tek bi lafi bitirirdi her ne olursa olsun karsidaki erkek karsisinda bi bayan oldugunu bilmeli anlik yasarsan evet haklisin ama biz bi omurden bahsediyoruz hakkinda hayirlisi olsun ne diyimm...
Sarumandan iade aldin ben sorsaydin keske cok pembci :)anladığım kadarıyla bu medyum saruman herkese aynı falı gönderiyor. 3 vade - yol- biriyle aran açılacak- para gelecek
Ya bende bi hafta boyle nasil gecer diye dusunuyorum ama sonrada hep aklimda kalicakşu tellwe de keşke fal baktıranlar birbirine msj atabilse.
fatimanın falina laila85 yıldız vermemiş, beğenmedin mi diye sorasım var
burda da zaten falı patlayan arkadaşlar var.
benim de falı geri çekesim var.
Malesef online olarak sadece sarumana baktırdım canım, bir de selenaya attım da sırasını bekliyorum şu anBaşka baktırdığın ve memnun kaldığın falcılar var mı? Sadece medyumsarumanamı baktırdn canıM?
medyum memo, medyum vedat, medyum serkan hocaya baktırdım aynı yorumlar geldi.
zannımca aynı kişiler.
medyum sarumanında aynı kişi olduğunu düşünüyorum hatta medyum süleyma nı da
burdan bi arkadaş da, o da aynı demişti.
Sanalda ilk defa fal baktırdın daha popüler falcılar varken medyum sarumanı seçmen ilginç geldi canım.. İlk defa senden duydum bu falcıyıbana da para dememişti keşke deseymiş
Malesef online olarak sadece sarumana baktırdım canım, bir de selenaya attım da sırasını bekliyorum şu an
Ya bende bi hafta boyle nasil gecer diye dusunuyorum ama sonrada hep aklimda kalicak
duvar yazilarindan belli oluyor bugun baktim medyum aysel medyum uluhan vs.. medyum diye baslayan hepsi ayni an online olmus ve ayni andada duvarda paylasimlari yazilari benziyor.. adam tek basina tellweden para götürüyor resmen .10 tane hesabi olsa her faldan 3 tl alsa 30 tl aliyor baktitgi fallardan bir gün icinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?