Binnaz Abla

Telwede MedyumSaruman'ın falını başta beğenmemiştim ama çookkk yanılmışım söylediği bir şey dün, diğer bir şey de bugün gerçek oldu şoklardayım paylaşmak istedim kızlar...
ben de attım ona fal.. buraları okuyunca pembe tablo sanmıştım... gayet de mantıklı aslında bakınca.. :) ayy bana da bana daaaa

ne oldu canım özel değilse?
yakın zamanda sevgilinle tartışma yaşayacaksın ama hemen tatlıya bağlayacaksın demişti inanmamıştım okuyunca. çünkü sevgilimle hiç tartışmadık bugüne kadar hep birimiz alttan alırız (7 aylık bir ilişki) ve dün gece ilk defa sabahlara kadar tartıştık, kavga ettik, gündüz olunca da barıştık diğeri de bir kız arkadaşımı fiziki olarak tarif etmişti sinsi olduğunu söylemişti ve çok yakın bir arkadaşınla aranı açacak demişti onu da bugün birebir yaşadım... Garip geldi bana yani bu kadar olay üst üste çıkınca.. Söylediği diğer anlık şeyler de isabetliydi.

Başka baktırdığın ve memnun kaldığın falcılar var mı? Sadece medyumsarumanamı baktırdn canıM?

medyum memo, medyum vedat, medyum serkan hocaya baktırdım aynı yorumlar geldi.
zannımca aynı kişiler.
medyum sarumanında aynı kişi olduğunu düşünüyorum hatta medyum süleyma nı da
burdan bi arkadaş da, o da aynı demişti.

anladığım kadarıyla bu medyum saruman herkese aynı falı gönderiyor. 3 vade - yol- biriyle aran açılacak- para gelecek
Sarumandan iade aldin ben sorsaydin keske cok pembci :)

şu tellwe de keşke fal baktıranlar birbirine msj atabilse.
fatimanın falina laila85 yıldız vermemiş, beğenmedin mi diye sorasım var
burda da zaten falı patlayan arkadaşlar var.
benim de falı geri çekesim var.
Ya bende bi hafta boyle nasil gecer diye dusunuyorum ama sonrada hep aklimda kalicak

bana da para dememişti keşke deseymiş

Başka baktırdığın ve memnun kaldığın falcılar var mı? Sadece medyumsarumanamı baktırdn canıM?
Malesef online olarak sadece sarumana baktırdım canım, bir de selenaya attım da sırasını bekliyorum şu an

duvar yazilarindan belli oluyor bugun baktim medyum aysel medyum uluhan vs.. medyum diye baslayan hepsi ayni an online olmus ve ayni andada duvarda paylasimlari yazilari benziyor.. adam tek basina tellweden para götürüyor resmen .10 tane hesabi olsa her faldan 3 tl alsa 30 tl aliyor baktitgi fallardan bir gün icinde

bana da para dememişti keşke deseymiş

Malesef online olarak sadece sarumana baktırdım canım, bir de selenaya attım da sırasını bekliyorum şu an
Sanalda ilk defa fal baktırdın daha popüler falcılar varken medyum sarumanı seçmen ilginç geldi canım.. İlk defa senden duydum bu falcıyı

profil resimleri, giriş çıkışları, duvar yazıları.. demi ama çoğu şeyden belli.
bende burda falcı kötüler gibi oldum ama çok kızıyorum şu tellwe ye.
yönetim kötü, idare edemiyolar durumları. aynı kişiye 10 hesap önüne gelen falcı hesabı açamamalı bu ne ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…