daisycim ben de aynı yolu düşünüyorum..saraylı geldiği an çekicem ona atıcam, zia çok fena işkillendim, bu fatima filan değil.. keşke şu baktıranlar şuraya gelip yazabilselerwalla saraylı gelene kadar bakmazsa ben çekerim.
duvarına da bişey yazmamış.
valla tek tuttugu sey bir derstten kalacaksın dedı kaldım neden sınava gıtmek ısıme gelmedı falcı soylemıstı zaten dedım uyudumhahaha walla mıçok iyi yaa.
benim falımda fazla yuvarlaktı nereye çekersen.
valla tek tuttugu sey bir derstten kalacaksın dedı kaldım neden sınava gıtmek ısıme gelmedı falcı soylemıstı zaten dedım uyudum
ya nedense ben seni çok seviyomvalla tek tuttugu sey bir derstten kalacaksın dedı kaldım neden sınava gıtmek ısıme gelmedı falcı soylemıstı zaten dedım uyudum
evet ilk defa baktıracağım için burda öneri istemiştim hangi falcıya baktırabilirim diye sormuştum . cevap alamayınca çevrimiçilerden rastgele bir falcı seçip gönderdim, hatta yorum geldikten sonra da ilk başta sarumandan memnun kalmadığımı yazmıştım önceki sayfalarda görmüşsünüzdür belki. Ama sonradan hayatımdaki olayların tam olarak yorumladığı gibi olduğunu farkedince, söyledikleri de bir bir çıkınca yorumumu güncellemek istedim haksızlık ettiğimi düşünüp.. belki baktırmak isteyen, uygun kredili bir falcı arayan olur diyeSanalda ilk defa fal baktırdın daha popüler falcılar varken medyum sarumanı seçmen ilginç geldi canım.. İlk defa senden duydum bu falcıyı
daisycim ben de aynı yolu düşünüyorum..saraylı geldiği an çekicem ona atıcam, zia çok fena işkillendim, bu fatima filan değil.. keşke şu baktıranlar şuraya gelip yazabilseler
ama öyle kuzum napim bende falcıların dedikleri yer edio cokhahaha sana çok gülüyorum ben yaa, çok iyi walla
haha ben de seni seviom kuzucum ama napim haksız mıyım onca para verdim fal için boşa mı gıtsın paraya nedense ben seni çok seviyom
yokkk artık bot mu bakıo 50 lira ona mı gıttı dün ben sitede bakmıstım elli liralık biri herkes duvarına söylediklerinizi yaşadım yazmıs nasıl bakıo bilmiyorum ama keşke ona atsaydınızaynen, bide bot bakiyomuş
gitti 50 tl
ayy sinirlerim bozuldu, iyice geyiğe bağladım.
canım nasıl anlasilacakki,gecmistede fatimaya baktirmis biri olmak lazimki ciksin ortayadaisycim ben de aynı yolu düşünüyorum..saraylı geldiği an çekicem ona atıcam, zia çok fena işkillendim, bu fatima filan değil.. keşke şu baktıranlar şuraya gelip yazabilseler
hangi fala baktirmistin peki benimde aklımda olsunevet ilk defa baktıracağım için burda öneri istemiştim hangi falcıya baktırabilirim diye sormuştum . cevap alamayınca çevrimiçilerden rastgele bir falcı seçip gönderdim, hatta yorum geldikten sonra da ilk başta sarumandan memnun kalmadığımı yazmıştım önceki sayfalarda görmüşsünüzdür belki. Ama sonradan hayatımdaki olayların tam olarak yorumladığı gibi olduğunu farkedince, söyledikleri de bir bir çıkınca yorumumu güncellemek istedim haksızlık ettiğimi düşünüp.. belki baktırmak isteyen, uygun kredili bir falcı arayan olur diye
katina baktırmıştım canımhangi fala baktirmistin peki benimde aklımda olsun
bence sürekli fal baktıran biri için bu ücret çok fazla,kendi fikrimi söylüyorum yanliş anlamazsan,ben bir fala bu kadar para vermem açıkcası,nasılsa sürekli baktıyoruz.aynen, bide bot bakiyomuş
gitti 50 tl
ayy sinirlerim bozuldu, iyice geyiğe bağladım.
bence sürekli fal baktıran biri için bu ücret çok fazla,kendi fikrimi söylüyorum yanliş anlamazsan,ben bir fala bu kadar para vermem açıkcası,nasılsa sürekli baktıyoruz.
50 tl çok fazla canım yaa
Bende aynen :)ya nedense ben seni çok seviyom
canım fatimada da fama-aylinvari bir dil vardı.. öyle sanki acele acele yazılmış ama hiç boş laf yoktu aralarda.. yok duayla başlamalar, yok inş.iyisindir cnm'lar filan hiç yoktu..direkt olaya dalıp pat pat sayıyorducanım nasıl anlasilacakki,gecmistede fatimaya baktirmis biri olmak lazimki ciksin ortaya
Oda dogru ne diyim içimden çekesim geldi :)sonuctaa o kredinn varr kuzumm onlar bizee kredii almayaa calıştıı eğerr düşündüğümüzz gibiysee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?