Binnaz Abla

sende ilgini belli et adama . hiç konuşma geçmedi mi aranızda . aslında şansın yüksek her gün gördğün için etkileme şansım yüksek ..

Her gün konuşuyoruz, tipime , giyimime üstüme başıma da iltifatlar ediyor ama bence laf olsun diye bence benden etkileniyor olsa bile, ilişki , aşk vs yaşama düşüncesi yok

bu arada fal alem almina ile söyledikleri aynı şimdi sorsam alminaya baktıran varmı diye çokmu soru sormuş olurum

yok cnm niye çok olsun, birbirimize sora sora öğreniyoruz işte daha 2gün önce baktırdım alminaya, hisleri çok kuvvetli geldi

bu arada fal alem almina ile söyledikleri aynı şimdi sorsam alminaya baktıran varmı diye çokmu soru sormuş olurum

Ben bugün baktırdım. Durum tespiti iyi. Ancak öyle nokta atışı veya 'ay şunu da bildi' durumu yaratmıyor.
Yakın gelecek tespiti yerinde bence ve pembe tablo çizmiyor.

kızlarr daha önce de sormuştum ama arada kaynadı. Şevval Erdal'a baktıran var mı? Dediklerinden çıkanlar var mı?

Ben bugün baktırdım. Durum tespiti iyi. Ancak öyle nokta atışı veya 'ay şunu da bildi' durumu yaratmıyor.
Yakın gelecek tespiti yerinde bence ve pembe tablo çizmiyor.

evet nokta atışı yoktu ama karşı tarafın duygularını ve düşüncelerini tutarlı bir şekilde anlatıyor yine bekleyip görücez o zaman

kızlarr daha önce de sormuştum ama arada kaynadı. Şevval Erdal'a baktıran var mı? Dediklerinden çıkanlar var mı?

bana tarih vermişti geçti mi, geçmedi mi hatırlamıyorum.binnaz abla da falı 1hafta tutuyor sonra siliyor.. fallar üst üste gelince karman çorman oluyor resmen.

Ben kahve baktırdım şekerim, katina da baktırmak isterim. Bana dediklerinin zamanı daha var bence, olma olasılığı 50-50.

falarıma bakarken umut ışık diye birine baktırmışım temmuzda bana 11-13 agustos mutlaka aranızda mesaj olucak dedi ben imkansız demiştim ama bayramdı bayram mesajı çekmişti diğer verdiği tarihlere daha zaman ar.
denenebilinir.net tarih veriyor.

Binnazabla.da yeni bir yorumcu var.
Görkem Yıldızlar diye..
Adamın kendini tanıttığı bölümü okuyunca şoka girdim..
Fala yeni bir boyut getirdiği kesin ama acaba fal yollasam gelen yorumu anlayabilecek miyim, acaba o derinlik bende var mı oldum :))

Çılgın bir anımda yine de bir kahve yollayabilirim galiba...

baktırmazmıyım rezzan ablaya 5 falan oldu nesibe 3 ama ben nesibenin dediklerini yaşamadım enerji belkide , durum analizi süper rezzan hep olumlu konuşuyor ama henüz daha zaman var ama dediklerini yaşadığım oldu

rezzan abla bi tanedir o. sisteme ne zaman gireceksiniz diye msj atmıştım. sisteme girdiğinde haber vermiş ben sistemdeyim cnm diye. Şu nezakete bakın, başkaları görmezden geliyor cevap bile vermiyor.

bak sen amanın bu kadar net tarih vermiş yani.

bak sen amanın bu kadar net tarih vermiş yani.

Umut Işık bana da 6 Eylül diye bi tarih vermişti telefonda görüşüceksiniz diye. 7 Eylül de görüştük. 1 gün sarktı ama tutuyo galiba o adamın dedikleri.Bir de durum tespitleri de iyi.Daha önce de tavsiye etmiştim ben onu burda.

ee sonuçta söylüyor mu peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…