bu arada rezzan ve nesibe aynı şeyleri söyledi.yine de belirtmek istedim bana baktıkları falları kızlar
dur canım belki sana çıkar. ha takılma bu konuda doğru söylüyorsun.
sende ilgini belli et adama . hiç konuşma geçmedi mi aranızda . aslında şansın yüksek her gün gördğün için etkileme şansım yüksek ..
Her gün konuşuyoruz, tipime , giyimime üstüme başıma da iltifatlar ediyor ama bence laf olsun diyebence benden etkileniyor olsa bile, ilişki , aşk vs yaşama düşüncesi yok
bu arada fal alem almina ile söyledikleri aynı şimdi sorsam alminaya baktıran varmı diye çokmu soru sormuş olurum
yok cnm niye çok olsun, birbirimize sora sora öğreniyoruz iştedaha 2gün önce baktırdım alminaya, hisleri çok kuvvetli geldi
bu arada fal alem almina ile söyledikleri aynı şimdi sorsam alminaya baktıran varmı diye çokmu soru sormuş olurum
çok teşekkürler alminanında durum tespiti gayet iyiydi şimdi 2 side aynı şeyi söyleyince şaşırdım açıkcası
Ben bugün baktırdım. Durum tespiti iyi. Ancak öyle nokta atışı veya 'ay şunu da bildi' durumu yaratmıyor.
Yakın gelecek tespiti yerinde bence ve pembe tablo çizmiyor.
kızlarr daha önce de sormuştum ama arada kaynadı. Şevval Erdal'a baktıran var mı? Dediklerinden çıkanlar var mı?
kızlarr daha önce de sormuştum ama arada kaynadı. Şevval Erdal'a baktıran var mı? Dediklerinden çıkanlar var mı?
rezzana ya da nesibeye baktırdın mı?
baktırmazmıyım rezzan ablaya 5 falan oldu nesibe 3 ama ben nesibenin dediklerini yaşamadım enerji belkide , durum analizi süper rezzan hep olumlu konuşuyor ama henüz daha zaman var ama dediklerini yaşadığım oldu
falarıma bakarken umut ışık diye birine baktırmışım temmuzda bana 11-13 agustos mutlaka aranızda mesaj olucak dedi ben imkansız demiştim ama bayramdı bayram mesajı çekmişti diğer verdiği tarihlere daha zaman ar.
denenebilinir.net tarih veriyor.
bak sen amanınbu kadar net tarih vermiş yani.
Umut Işık bana da 6 Eylül diye bi tarih vermişti telefonda görüşüceksiniz diye. 7 Eylül de görüştük. 1 gün sarktı ama tutuyo galiba o adamın dedikleri.Bir de durum tespitleri de iyi.Daha önce de tavsiye etmiştim ben onu burda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?