Binnaz Abla

valla olsalar dert olmasalar daha iyi ama neyseee oy oyy
Aynen ya konusmuyoken daha iyiydik daha hersey guzel geliyodu artik eminim biz diye bisey yok ve anladim eskisi kadar icim bile yanmiyo bu olayi onceden yasasaydim kendimi harap ederdim etmicem ya yarin yeni bigun ve umrumda degil artikk

Medyum fatimaya baktıran hanımlar 6 fal bakmış fatıma yorum yapabilir misiniz? O mu cidden ?
ben baktirdim,lakin kelimesi kullanmis..merhaba sevgili... diye baslamis..misal kelimesini kullanmis anlatirken,yasadigin sorunsallar karsina cikmayacak gibi bir sey demis..eski baktiranlar,kullaniyormuydu boyle sozcukler?sonunda birde soruyu sorarsan ablam tarottan cekerim demis

Size yazdığı içerik olabilecek gibi mi peki? Hayatınızda ilgili yZdıkları?

Bana

Bana canim diye baslamis, merhaba ..... yok.
.canım kızım diye hitap etmis, bir de canim var.
kendini çok çok üzme tatlım artık ağlamak lütfen her şey hemen düzelmiyor ama .............. zira. öpüyorum güzel yüreğinden.

Içerik olarak tutturmuş mu?

Kizlar bisey diycem. Dun kurtulusa fal attim ya. Hani dedim size evet tutarli tarihler verdi ama karsi tarafin ne dusundugunu durumunu falan soylemedi daha cok enerjiler uzerine konustu diye. Kendisi okuyor sanirim ki burayi iste kotuyu duymaya hazir degilsenizz baktirmayin bana diye durum yazmis. Burdan okuyosa tekrar soyluyorum guzel bi faldi ama enerjiler falan ilgi alanim degil kahve fali sonucta ayrica kotu bisryde dememisti halbuki. Fal orucuna giriyorum diye tam tatminli bi fal istedim sadece onu da elmirada hallettim

elmira kim canım nerede bakar kaca bakar ?

Kizlar yazmadan edemedim sarayliya ocakta baktirmistim o zaman is aramak calismak falan pek istemiyodum sarayli bana is arayacagimi farkli yollar deneyecegimi ayrica eski okul arkadaslarimdan birininde bu konuda bana tavsiye verecegini soylemisti arkadas durumunu bir ay once yasamistim bu aralarda deli gibi is ariyorum yani durum saraylinin soyledigi sekilde ilerliyo ayrica kendi meslegim disindada bi sinava hazirlaniyorum sarayli bunuda soyledi kendi mesleginle alakasi olmayan gibi gorunen ama aslinda mesleginle alakali olan bir is yapacaksin demisti su an tabi is yok ama bu kisimda dogruydu geri kalanida cikarsa yazarim sarayli benim gonul rahatligiyla tavsiye ettigim bi falcidir is konusuna bir diger bilende rezzandir ben soylemeden sinava girecegimi bilmisti bilginize

Rezzan ablaya bende baktırdımda zamanı tutturuyor mu?

Canim burda adi cok gecmis arat ismini once fikir edin banada myworld soyledi dun aradim telefonda 100 tl ye bakiyor ve ben memnun kaldim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…