- 30 Nisan 2013
- 641
- 934
- 333
Ne attin tatlim sarayliyaKizlar yazmadan edemedim sarayliya ocakta baktirmistim o zaman is aramak calismak falan pek istemiyodum sarayli bana is arayacagimi farkli yollar deneyecegimi ayrica eski okul arkadaslarimdan birininde bu konuda bana tavsiye verecegini soylemisti arkadas durumunu bir ay once yasamistim bu aralarda deli gibi is ariyorum yani durum saraylinin soyledigi sekilde ilerliyo ayrica kendi meslegim disindada bi sinava hazirlaniyorum sarayli bunuda soyledi kendi mesleginle alakasi olmayan gibi gorunen ama aslinda mesleginle alakali olan bir is yapacaksin demisti su an tabi is yok ama bu kisimda dogruydu geri kalanida cikarsa yazarim sarayli benim gonul rahatligiyla tavsiye ettigim bi falcidir is konusuna bir diger bilende rezzandir ben soylemeden sinava girecegimi bilmisti bilginize
Bende ona göre baktıracağım da siz kaçıncı sıradaydınız? Ne kadar sürede baktı?
Birde uzun mu yazmış değiyor mu yollamaya? Kısa bişi yollarsa çok üzülürüm.
elmira kim canım nerede bakar kaca bakar ?
Elmira Istanbul topiginin unlu falcilarindan, 100 tlye mi ne bakiyor.
Bendr is konusunda zamanlari tutuyoRezzan ablaya bende baktırdımda zamanı tutturuyor mu?
Kahve attim ama tarotlada destekliyo zaten canmNe attin tatlim sarayliya
gördüm canım da 100 lira vermem çok fazla, bende zaten ne olumlu çıkıyor ne olumsuz hiçbir şey anlamadım bu işten
Cunku kimse bir halt tutturamiyor, onlinelar berbat :)) Gercek duzgun falci istiyorsan parayi gozden cikarman gerekiyor. Bende dedikleri cikan 15 tllik Cezmi oldu mesela. Cere cope baktirmak yerine, o parayi tolayip duzgun birine baktirmak daha mantikli bence.
Canım Senin maaş şimdiden bitti :)bilmiyorum ama bir falla kalmıyoruz ki be cherry, habire baktırıyoruz, misal kac gündür senin şu binnazdakine bakıyorum. Kafaya koyduk mu hepsini sırayla geçiyoruz ama işe gireyim şu cezmiye ulaşmaya çalışcam onu çok merak ediyorum. Bir de elmira ünlüymüş bir de ona, bir de fatimaya bir de bir de derke
n maaş gitcek hof
Canım Senin maaş şimdiden bitti :)
bilmiyorum ama bir falla kalmıyoruz ki be cherry, habire baktırıyoruz, misal kac gündür senin şu binnazdakine bakıyorum. Kafaya koyduk mu hepsini sırayla geçiyoruz ama işe gireyim şu cezmiye ulaşmaya çalışcam onu çok merak ediyorum. Bir de elmira ünlüymüş bir de ona, bir de fatimaya bir de bir de derken maaş gitcek hof
İnşaallah canım inşaallah Allah gönlüne göre versın.amaaaaan gitsin hayatım işe gireyim de bir maaşı veririz, o kadar sıkıldım ki evde, yeter ki istediğim işe gireyim
MissCherryBlossom cheeerrryyyy ariana diye biri gelmiş eski yorumcuymus, arattım senin yorumlar çıktı, ne dersin 5 e bakıyor, an için iyi midir, pembeci mi ?
Kizlar ben cektim falimi zaten benimkiyle yine girdik birbirmize fal filanda bitti benim icin artik onun icin kilimi bile kipirdatmiyicam ne hali varsa gorsun
ben baktirdim,lakin kelimesi kullanmis..merhaba sevgili... diye baslamis..misal kelimesini kullanmis anlatirken,yasadigin sorunsallar karsina cikmayacak gibi bir sey demis..eski baktiranlar,kullaniyormuydu boyle sozcukler?sonunda birde soruyu sorarsan ablam tarottan cekerim demis
Kizlar yazmadan edemedim sarayliya ocakta baktirmistim o zaman is aramak calismak falan pek istemiyodum sarayli bana is arayacagimi farkli yollar deneyecegimi ayrica eski okul arkadaslarimdan birininde bu konuda bana tavsiye verecegini soylemisti arkadas durumunu bir ay once yasamistim bu aralarda deli gibi is ariyorum yani durum saraylinin soyledigi sekilde ilerliyo ayrica kendi meslegim disindada bi sinava hazirlaniyorum sarayli bunuda soyledi kendi mesleginle alakasi olmayan gibi gorunen ama aslinda mesleginle alakali olan bir is yapacaksin demisti su an tabi is yok ama bu kisimda dogruydu geri kalanida cikarsa yazarim sarayli benim gonul rahatligiyla tavsiye ettigim bi falcidir is konusuna bir diger bilende rezzandir ben soylemeden sinava girecegimi bilmisti bilginize
Elmıra pahalı ama hem anla hem gelecekle hemde karşıdaki kişinin düşünceleri hakkında bilgi veriyor. Yani uzun bi süre tatmin ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?