Binnaz Abla

Ne attin tatlim sarayliya

Birde uzun mu yazmış değiyor mu yollamaya? Kısa bişi yollarsa çok üzülürüm.

Yani sekerim uzuuuuuuun uzuuuuuuun yazanlar genelde hikaye yaziyor :)) Fatimanin fali kesinlikle kisa degildi ama cok cok uzun da degildi. Meselenin can alici noktalarini ve gidisatini yaziyor, sonra da gelecegi yaziyor, bana tavsiye de vermisti soyle soyle davran diye. Onemli olan tutmasi, 1 sayfalik cop olacagina binnazdakilerinki gibi, orta uzunlukta ama cikan fal olsun derim ben.

gördüm canım da 100 lira vermem çok fazla, bende zaten ne olumlu çıkıyor ne olumsuz hiçbir şey anlamadım bu işten

Cunku kimse bir halt tutturamiyor, onlinelar berbat :)) Gercek duzgun falci istiyorsan parayi gozden cikarman gerekiyor. Bende dedikleri cikan 15 tllik Cezmi oldu mesela. Cere cope baktirmak yerine, o parayi tolayip duzgun birine baktirmak daha mantikli bence.

bilmiyorum ama bir falla kalmıyoruz ki be cherry, habire baktırıyoruz, misal kac gündür senin şu binnazdakine bakıyorum. Kafaya koyduk mu hepsini sırayla geçiyoruz ama işe gireyim şu cezmiye ulaşmaya çalışcam onu çok merak ediyorum. Bir de elmira ünlüymüş bir de ona, bir de fatimaya bir de bir de derken maaş gitcek hof

Canım Senin maaş şimdiden bitti :)

Aynen oyle, bizi batiran bagimlilik aslinda. Ayda bir kere online baktirsak mesela, hicbir sey 20 tl amma velakin ........:))) Resmen muptela oldu herkes. Ben eskisi kadar baktirmiyorum, adam kalmadi cunku. Sevdigim 2-3 kisi var, onlara ayda birer kere belki.

Yanarim yanarim yillar önceki falcimi ararken belki bulurum ondan bi tane daha niyetine:))onlinede birakmadigim site ve falci kalmadi bugün pek yapamdigim bisey 3 aylik banka hesabima baktim ben falcilara calismisim ay oda yetmezmis gibi telefondakilere dadandim:))Nerdeyse baktirdigim sahisdan vazgececem fallardan gecemicem galiba:))

Kizlar fatimaya fal atanlar geldi mi ben dun sinirlenip geri cektim seruvene filan attim hep ayni seyler ama olan birsey yok Allah var kadin pembe tablo cizmiyo ama artik vazgectim fal isinden yani en azindan simdilik bugun uzun zamandir gorusmedigim arkadaslarimla gorustum farkettimki elime telefon bile almadim ama simdi eve gelince dusuncelerde beynime gelmeye basladi beynimi kesip atsam mi ne yapsam.acaba

kızlar selamlar..canım çekti yorgunluk kahvemi içtim bu saatte.. falımı kapadım lakiiiinnn falcıları tükettim:)))

Kizlar ben cektim falimi zaten benimkiyle yine girdik birbirmize fal filanda bitti benim icin artik onun icin kilimi bile kipirdatmiyicam ne hali varsa gorsun

canım falını çekmene değil ama sevgilinle tartışmana üzüldüm. yoluna girer inşallah. falsız mutlu mesut devam edersin.

banada aynı başlamış, kızım demiş sık sık. lakin var ve sorunsal da var.

saraylı CAN dır

Elmıra pahalı ama hem anla hem gelecekle hemde karşıdaki kişinin düşünceleri hakkında bilgi veriyor. Yani uzun bi süre tatmin ediyor.

ayy canım yaa rica etsem bana da nasıl ulaşabileceğimi yazar mısın. yüzüyüze mi bakıyor, istanbulda değilim ben.
telde bakıyosa özelden telini yazabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…