Binnaz Abla

[

gördüm gördüm maşallah tellweyi sen zengin ettin zaten denemediğin kaldı mı cicim Nasıl peki pembeci gibi mi olumsuzlukları da söylüyor mu hatunumuz ?
sadece biraz zor biri dedi.. kız tellweyi zaten sanal ata ata zengin ettim en fazla çizgi işte ehuehehe ben beğendim ya.. herkesin dediği şeyleri diyolar

kızlar fatima dan falım geldi. memnun kaldım ben. bugüne kadar kimsenin söylemediği çok özel bir noktayı bilmiş.
gelecek içinde saraylıyla hemen hemen aynı konuşmuş.
Ayy hata mi yaptim cekmekle nese ya o an sinir olmustum pisman olmicam

kızlar binnazda pembe tablocu olmayan erceklerı soyleyen yorumcu ismi verırmısınız fal atıcamda lütfen yardımcı olun

ona baktırmak nasip olmadı,methini çok duydum ama yakalayamadım.. kahvesi kaç tl? ben de mi atsam ne? çıkıyor muymuş
yani canım seveni çokkk ben de ne zamandır peşindeyim:) amma yakalayamadım cuma gircekmiş kararsız kaldım krizimde tuttu<( sen arzubacıya yazılı mı baktırdın chattede bakıyomuş???

kızlar binnazda pembe tablocu olmayan erceklerı soyleyen yorumcu ismi verırmısınız fal atıcamda lütfen yardımcı olun
Valla canım hatırlarsan burada rezzana attığım falda bana evleneceksiniz dedikten 5 gün sonra ayrıldığımı söylemiştim Bana ayrılacaksınız diyen bi tek hüma bal olmuştu binnazda. bende ona sinirlenip iki puan vermiştim ama kadın haklı çıktı. Yalnız biraz pahalıya bakıyo

hüma bal kim canım?? en hiç rastlamadım binnazda ??? kahvemi bakıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…