- 23 Kasım 2014
- 397
- 216
- 48
Nitelikli mi yorum yapmış ne falı attınız ?:)kızlar fatima dan falım geldi. memnun kaldım ben. bugüne kadar kimsenin söylemediği çok özel bir noktayı bilmiş.
gelecek içinde saraylıyla hemen hemen aynı konuşmuş.
ben gönderdim baldan:)) kızma:)) ama herkesin dediği şeyleri dedi bana da.. sahi,baktırn var mı ona?@MissCherryBlossom cheeerrryyyy ariana diye biri gelmiş eski yorumcuymus, arattım senin yorumlar çıktı, ne dersin 5 e bakıyor, an için iyi midir, pembeci mi ?
ben gönderdim baldan:)) kızma:)) ama herkesin dediği şeyleri dedi bana da.. sahi,baktırn var mı ona?
sadece biraz zor biri dedi.. kız tellweyi zaten sanal ata ata zengin ettim[
gördüm gördüm maşallah tellweyi sen zengin ettin zaten denemediğin kaldı mı cicimNasıl peki pembeci gibi mi olumsuzlukları da söylüyor mu hatunumuz ?
Ayy hata mi yaptim cekmekle nese ya o an sinir olmustum pisman olmicamkızlar fatima dan falım geldi. memnun kaldım ben. bugüne kadar kimsenin söylemediği çok özel bir noktayı bilmiş.
gelecek içinde saraylıyla hemen hemen aynı konuşmuş.
canım sen arzu bacıya baktırmış mıydın??? malum telwe senden sorulur:))sadece biraz zor biri dedi.. kız tellweyi zaten sanal ata ata zengin ettimen fazla çizgi işte ehuehehe ben beğendim ya.. herkesin dediği şeyleri diyolar
evet baktırdım.. gayet güzel ve tutarlı.. ayrıntıları bildi özel yaşamımda.. önceki sayfalarda önermiştim canım zaten kendisini:)) bence denemelisin.. ben beğendim..canım sen arzu bacıya baktırmış mıydın??? malum telwe senden sorulur:))
pki saraylıya baktırdın mı??? onu mu beklemeliyim bilemedimde kahve falım çok merak uyandırıcıdaevet baktırdım.. gayet güzel ve tutarlı.. ayrıntıları bildi özel yaşamımda.. önceki sayfalarda önermiştim canım zaten kendisini:)) bence denemelisin.. ben beğendim..
ona baktırmak nasip olmadı,methini çok duydum ama yakalayamadım.. kahvesi kaç tl? ben de mi atsam ne? çıkıyor muymuşpki saraylıya baktırdın mı??? onu mu beklemeliyim bilemedimde kahve falım çok merak uyandırıcıda
Züleyha Üstün canım:)kızlar binnazda pembe tablocu olmayan erceklerı soyleyen yorumcu ismi verırmısınız fal atıcamda lütfen yardımcı olun
ay saraylıyı aklıma soktun kızz,yakalarsam atarım belkiona baktırmak nasip olmadı,methini çok duydum ama yakalayamadım.. kahvesi kaç tl? ben de mi atsam ne? çıkıyor muymuş
hangi falda gercekçi kahvemı katınamı tarotmuZüleyha Üstün canım:)
yani canım seveni çokkk ben de ne zamandır peşindeyim:) amma yakalayamadım cuma gircekmiş kararsız kaldım krizimde tuttu<ona baktırmak nasip olmadı,methini çok duydum ama yakalayamadım.. kahvesi kaç tl? ben de mi atsam ne? çıkıyor muymuş
Katina'da canım.. Ayrıntıya çok inmiş,ben beğendim.. Genelde bana bütün yorumcular aynı şeyleri söylediler.. Beklemedeyim:)hangi falda gercekçi kahvemı katınamı tarotmu
Valla canım hatırlarsan burada rezzana attığım falda bana evleneceksiniz dedikten 5 gün sonra ayrıldığımı söylemiştimkızlar binnazda pembe tablocu olmayan erceklerı soyleyen yorumcu ismi verırmısınız fal atıcamda lütfen yardımcı olun
yazılı canımyani canım seveni çokkk ben de ne zamandır peşindeyim:) amma yakalayamadım cuma gircekmiş kararsız kaldım krizimde tuttu<( sen arzubacıya yazılı mı baktırdın chattede bakıyomuş???
hüma bal kim canım?? en hiç rastlamadım binnazda ??? kahvemi bakıyoValla canım hatırlarsan burada rezzana attığım falda bana evleneceksiniz dedikten 5 gün sonra ayrıldığımı söylemiştimBana ayrılacaksınız diyen bi tek hüma bal olmuştu binnazda. bende ona sinirlenip iki puan vermiştim ama kadın haklı çıktı. Yalnız biraz pahalıya bakıyo
ciddi misinKızlar tellwede demin bahsettiğimiz ariana2 rumuzlu falcımız bildiğiniz sallamasyon aldanıp atmayınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?