Binnaz Abla

Kızlar bugün çağlayan adliyesinde rehin alınan savcıyı vurdular vefat etmiiş.ülkemiz çok karışık Allah ülkemizi milletimizi selamete çıkarsın nolur herkes çok dua etsin((

sorma ya başıma ağrı girdi, nasıl adliyeye silahlı adamlar girer nasıl savcı rehin alınır beynim almıyor. Adliye zaten her an kavganın koptuğu bir mekan, ihale de avukatlara kaldı yine. Valla sonumuz hayrolsun diyoruz ama pek de hayırlı görünmüyor

Ayy hata mi yaptim cekmekle nese ya o an sinir olmustum pisman olmicam

yaptığın şeye pişman olma, kısmet değilmiş.

Nitelikli mi yorum yapmış ne falı attınız ?:)[/QU

fal tutarlıydı, iyi falcılarla aynı gidişhattaydı ama bir iki emin olmadığım yaklaşım da vardı.
özel mesaj atamadım sana ne falı gönderdiğimi yazacaktım. genelde su atılmış gibi gördüm.

Ben size çok sordum bana geçen mart ayında ileride okuyacağım şehri söylemişti ama bilinecek gibi değil o çıkacak mı ondan merak ediyorum yollasammı kararsızım...

Rezzan mi dedi bunu ilginc banada olumsuz konustugu icin kizmistim

Ben size çok sordum bana geçen mart ayında ileride okuyacağım şehri söylemişti ama bilinecek gibi değil o çıkacak mı ondan merak ediyorum yollasammı kararsızım...

ooo çok iddaalı bi öngörü olmuş, şehir söylemesi. bana yakın gelecek ile ilgili yorum yapmış beklemedeyim o yüzden.
ilk defa baktırdım ben, daha önce falı çıkanlar da var çıkmadı diyen arkadaşlar da var burda.

fatima falıma bakmış ve bence bu kişi fatima.. aylinin bilemediği bir ayrıntıyı işle ilgili olarak şıp diye yazmış.. diğer yandan bildiği detaylar da var ve kullandığı dil de aynı bence.. net gelecekle ilgili eskide olduğu tarih veya isim filan vermemiş zira ben sormamıştım net cvplar ama geleceğe ilişkin bir detay var, çıkıp çıkmayacağı biraz uzun vadeli ve işimle ilgili.. iş odaklı attığım için aşk konularına pek değinmemiş ama onda da küçük bir iddiası var.. bakalım çıkarsa yazalım..

Ne yolladın urmina?

banada bir yerde kizim demisti

hüma bal olumsuzuda söylüyormu gercekleri söyleyen bulamadım birtrlü
Bana ayrılacaksın bu erkek iki yüzlü güvenme demişti ama ilişkimin öyle güzel bir noktasındaydım ki. Çok üzülmüştüm iki vermiştim. sonrasında bu erkek denen hayvan bir anda benimle iletişimi bıçak gibi keserek ayrıldı. Dediğiniz çıktı diye tekrar attım hümaya, geri yolladı falımı bakmadı önceden ona kötüsün dediğim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…