- 30 Ocak 2014
- 4.945
- 10.703
- 408
bi kadın yazmış eski hesabına.. dediğin oldu.. taşındık falan diye.. biri de çıktı yazmış..ciddi misinneyse artık
bi kadın yazmış eski hesabına.. dediğin oldu.. taşındık falan diye.. biri de çıktı yazmış..
Bende atiyim demistim kotumu canim cabuk bakiyor mu.valla biz begenmedik canım, bakalım ilerleyen günlerde görürüz iyi mi ama şimdilik epey sallamasyon geldi
Katina bakiyo canim bnde cok begenmistmhüma bal kim canım?? en hiç rastlamadım binnazda ??? kahvemi bakıyo
valla biz begenmedik canım, bakalım ilerleyen günlerde görürüz iyi mi ama şimdilik epey sallamasyon geldi
Kızlar bugün çağlayan adliyesinde rehin alınan savcıyı vurdular vefat etmiiş.ülkemiz çok karışık Allah ülkemizi milletimizi selamete çıkarsın nolur herkes çok dua etsin((
Ayy hata mi yaptim cekmekle nese ya o an sinir olmustum pisman olmicam
Nitelikli mi yorum yapmış ne falı attınız ?:)[/QU
Ben size çok sordum bana geçen mart ayında ileride okuyacağım şehri söylemişti ama bilinecek gibi değil o çıkacak mı ondan merak ediyorum yollasammı kararsızım...yaptığın şeye pişman olma, kısmet değilmiş.
fal tutarlıydı, iyi falcılarla aynı gidişhattaydı ama bir iki emin olmadığım yaklaşım da vardı.
özel mesaj atamadım sana ne falı gönderdiğimi yazacaktım. genelde su atılmış gibi gördüm.
Bende atiyim demistim kotumu canim cabuk bakiyor mu.
Rezzan mi dedi bunu ilginc banada olumsuz konustugu icin kizmistimValla canım hatırlarsan burada rezzana attığım falda bana evleneceksiniz dedikten 5 gün sonra ayrıldığımı söylemiştimBana ayrılacaksınız diyen bi tek hüma bal olmuştu binnazda. bende ona sinirlenip iki puan vermiştim ama kadın haklı çıktı. Yalnız biraz pahalıya bakıyo
Ben size çok sordum bana geçen mart ayında ileride okuyacağım şehri söylemişti ama bilinecek gibi değil o çıkacak mı ondan merak ediyorum yollasammı kararsızım...
Ne yolladın urmina?fatima falıma bakmış ve bence bu kişi fatima.. aylinin bilemediği bir ayrıntıyı işle ilgili olarak şıp diye yazmış.. diğer yandan bildiği detaylar da var ve kullandığı dil de aynı bence.. net gelecekle ilgili eskide olduğu tarih veya isim filan vermemiş zira ben sormamıştım net cvplar ama geleceğe ilişkin bir detay var, çıkıp çıkmayacağı biraz uzun vadeli ve işimle ilgili.. iş odaklı attığım için aşk konularına pek değinmemiş ama onda da küçük bir iddiası var.. bakalım çıkarsa yazalım..
banada bir yerde kizim demistiBana
Bana canim diye baslamis, merhaba ..... yok.
.canım kızım diye hitap etmis, bir de canim var.
kendini çok çok üzme tatlım artık ağlamak lütfen her şey hemen düzelmiyor ama .............. zira. öpüyorum güzel yüreğinden.
Bana ayrılacaksın bu erkek iki yüzlü güvenme demişti ama ilişkimin öyle güzel bir noktasındaydım ki. Çok üzülmüştüm iki vermiştim. sonrasında bu erkek denen hayvan bir anda benimle iletişimi bıçak gibi keserek ayrıldı. Dediğiniz çıktı diye tekrar attım hümaya, geri yolladı falımı bakmadı önceden ona kötüsün dediğim içinhüma bal olumsuzuda söylüyormu gercekleri söyleyen bulamadım birtrlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?