Binnaz Abla

hüma nerde canım? ay triplere bak ya

hüma nerde canım? ay triplere bak ya
Aynen öyle. Değişik birisi. Binnazabla da katina bakıyor. Bir arkadaşımda baktırıyodu ona. üç dört günde bir atmaya başlamıştı arkadaşım ona da demişki bu kadar sık gelirsen enerjim kirlenir odaklanamam biraz ara ver 10 15 günde bir gel. Böyle değişik

Senin icin uzuldum cnm huma beni haksiz goren tek falci neden ayrildigimizi filan bildi iki defa baktirdim ilkinde cok begenince beni halaa cok sevdigini soyledi ama benim davranislarimdan dolayi oldgnu anlatti ona kalsa duzelicek ama bnm inancim kalmadi

nesibe oylarda 25 e çıkmış şaşkınım ya yapmayın canlar!! şu hümayı aklıma sokmayın kahve atacam ben kahveee...saraylıyı bekleyim bari bu arada selenanın çıkan falları var mı o açık ara farkla birinci ben yokken neler oldu

selenanın bu kdar beğenilmesine şaşırıyorum, anlık durum iyi ama geleceği çıkmıyor ki

kendi akıl sağlığımda şüphe ettim bir an ekran görüntüsünü aldım .. bence bakmasın zaten kahve falı hüma

Eklentiler

• IMG_6147.webp
    137,2 KB · Görüntüleme: 126
Binnaz da katına bakan hüma bal mı kuzular bu hüma dedııgınıx?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…