çok yeniydk canım 10 gun falan 4 .buluşma da oldu bu olqy ki sordum da içeblrmym dye ıçme istersen dedi ama yarım agız ne blym byle olcakne kadardır birlikteydiniz kiii?yok artık..iki inat var demek ki..
hüma nerde canım? ay triplere bak yaBana ayrılacaksın bu erkek iki yüzlü güvenme demişti ama ilişkimin öyle güzel bir noktasındaydım ki. Çok üzülmüştüm iki vermiştim. sonrasında bu erkek denen hayvan bir anda benimle iletişimi bıçak gibi keserek ayrıldı. Dediğiniz çıktı diye tekrar attım hümaya, geri yolladı falımı bakmadı önceden ona kötüsün dediğim için
Aynen öyle. Değişik birisi. Binnazabla da katina bakıyor. Bir arkadaşımda baktırıyodu ona. üç dört günde bir atmaya başlamıştı arkadaşım ona da demişki bu kadar sık gelirsen enerjim kirlenir odaklanamam biraz ara ver 10 15 günde bir gel. Böyle değişikhüma nerde canım? ay triplere bak ya
datlılar saraylı kaça bakıyor kahveyi oruçtayım ama sistem cuma gecesi kitlenmezse baktırabilirim 30 falansa
Senin icin uzuldum cnm huma beni haksiz goren tek falci neden ayrildigimizi filan bildi iki defa baktirdim ilkinde cok begenince beni halaa cok sevdigini soyledi ama benim davranislarimdan dolayi oldgnu anlatti ona kalsa duzelicek ama bnm inancim kalmadiBana ayrılacaksın bu erkek iki yüzlü güvenme demişti ama ilişkimin öyle güzel bir noktasındaydım ki. Çok üzülmüştüm iki vermiştim. sonrasında bu erkek denen hayvan bir anda benimle iletişimi bıçak gibi keserek ayrıldı. Dediğiniz çıktı diye tekrar attım hümaya, geri yolladı falımı bakmadı önceden ona kötüsün dediğim için
Kahve bakmiyo ki sadece katina bakiyoben hüma'ya kahve falı baktırmıstım ve hiç beğenmemiştim
canım su yolladım ama bence farketmiyor fatimada.. ama hiç denemediysen 50 tl yüzünden deneme derim .. çok fazlaNe yolladın urmina?
selenanın bu kdar beğenilmesine şaşırıyorum, anlık durum iyi ama geleceği çıkmıyor kinesibe oylarda 25 e çıkmış şaşkınımya yapmayın canlar!! şu hümayı aklıma sokmayın kahve atacam ben kahveee...saraylıyı bekleyim bari bu arada selenanın çıkan falları var mı o açık ara farkla birinci ben yokken neler oldu
saraylı sana cıkmadımı?o zaman senınle uyusmuyo fatımayı dusunuyodum ama vazcaydımselenanın bu kdar beğenilmesine şaşırıyorum, anlık durum iyi ama geleceği çıkmıyor ki
Kahve bakmiyo ki sadece katina bakiyo
Hüma kahve bakmıyor bi tek Katina bakıyor karıştırıyosun sanırımben baktırdım bir kaç gün önce .. profilinde de gözüküyor 23 tane bakmış
yanlışlıkla saraylı yazmışım tatlı ya düzelttim, saraylı bende son falında bilmiştisaraylı sana cıkmadımı?o zaman senınle uyusmuyo fatımayı dusunuyodum ama vazcaydım
Binnaz da katına bakan hüma bal mı kuzular bu hüma dedııgınıx?Senin icin uzuldum cnm huma beni haksiz goren tek falci neden ayrildigimizi filan bildi iki defa baktirdim ilkinde cok begenince beni halaa cok sevdigini soyledi ama benim davranislarimdan dolayi oldgnu anlatti ona kalsa duzelicek ama bnm inancim kalmadi
ıyı gene sende anı bılmıs bende anı ıle bılememıstıyanlışlıkla saraylı yazmışım tatlı ya düzelttim, saraylı bende son falında bilmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?