Binnaz Abla

Canim aynen bende senin gibi dusunuyorum soyledikleri cok dogru ama gelgorki benimde inancim yok duzelicegine ama biraz once bi arkadas olumsuz konustgnu soyledi

Ne demişlerdi kız, merak ettim, özelden sarkıt

Ne demişlerdi kız, merak ettim, özelden sarkıt
Burdan yazayım canım çok özel değil..
Yiğite baktıralı bir ay kadar oldu sanırım..
Bana F baş harfli bir bayan arkadaşın eşiyle boşanacak demişti.. Bugün aldığım bir haber,, arkadaşım Filiz aradı, kocamla boşanıyoruz dedi, kesinleşmiş
Tabi benim aklıma gelmedi yiğit bir süre, öğlen konuştuk.. Ben bir kaç saat önce farkettim.. Anaaa yiğitin falıı dedim kaldım.. Yani buda mı gol değil Cherry kardeş :)

Fatima nasıl patladı ona gel :)))

Aşk hayatın tuttu mu buna gel, bize ne kız Filizin boşanmasından

Arkadaşlar bir de falalemde mert reiki miydi neydi öyle biri var. geçen hafta baktırmıştım. sesi enerjisi çok güzel ama çok ileri tarih verdi çıkar mı bilemedim

Fatima nasıl patladı ona gel :)))

Aşk hayatın tuttu mu buna gel, bize ne kız Filizin boşanmasından
Fatımanın dediğine göre geçen sene yaz aylarında düğünüm falan olmuştu, evlenmiştim.. Hala bekarım Geçiniz patladı :).. Yiğitte yazın yüzük takacaksınız dedi. Bakalım çıkacakmı? Çıkarsa yazacağım zaten bitanem :)
Ama olan filiZime oldu, boşanıyor kız yaa (

Bna cikti cnm

Arkadaşlar bir de falalemde mert reiki miydi neydi öyle biri var. geçen hafta baktırmıştım. sesi enerjisi çok güzel ama çok ileri tarih verdi çıkar mı bilemedim
enerjısı o kadar iyi ki oyuz yasında sevgilim varmıs haberım yok..bende fos...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…