Biz bundn bahsetmiyoruz burasi degil binnaz ablada bizim soyledgmzkendi akıl sağlığımda şüphe ettim bir an ekran görüntüsünü aldım .. bence bakmasın zaten kahve falı hüma
Kehriban bana da tutmuş.. Eylül ayında baktırmıştım dediği olmuş canım :)ay kehriban da gelmiş, bu hatun bana biliyor hep ama atmıycam artık bu aya yeter
Evet canimBinnaz da katına bakan hüma bal mı kuzular bu hüma dedııgınıx?
Ya yaklasimi cok guzel ama malesef bendede bilemedi ani sarayliıyı gene sende anı bılmıs bende anı ıle bılememıstı
Canım biz onu demiyoruz ki yanlış anlaşılmışkendi akıl sağlığımda şüphe ettim bir an ekran görüntüsünü aldım .. bence bakmasın zaten kahve falı hüma
Canım ben ıkı kez attım ve bana olumluydu hatta tarıh vermem cunku tarıhı hıssedemedım yanıltmak ıstemem ama bakın görün dedıklerım olucak dedı ve bence vasat DEGIL . Iyı bı yorumdu ama cok olumlu dıye,Evet canim
Canim aynen bende senin gibi dusunuyorum soyledikleri cok dogru ama gelgorki benimde inancim yok duzelicegine ama biraz once bi arkadas olumsuz konustgnu soylediCanım ben ıkı kez attım ve bana olumluydu hatta tarıh vermem cunku tarıhı hıssedemedım yanıltmak ıstemem ama bakın görün dedıklerım olucak dedı ve bence vasat DEGIL . Iyı bı yorumdu ama cok olumlu dıye,
hahah yazık olmus parama o zaman... neyse bu ilk değil ama son olsun inşBiz bundn bahsetmiyoruz burasi degil binnaz ablada bizim soyledgmz
Kızlar ikisinede baktırmış biri olarak söylüyorum bence Fatıma yerine yiğiti deneyin daha iyi ikiside aynı fiyat.. Fatımanın bnde dediği çıkmamış ama yiğitin bir dediğini daha bugün yaşadım. Çok şaşkınım.. Hem de harf vermişti
Burdan yazayım canım çok özel değil..Ne demişlerdi kız, merak ettim, özelden sarkıt
Ahh canim bizde ne paralar gitti saglik olsunhahah yazık olmus parama o zaman... neyse bu ilk değil ama son olsun inş
Burdan yazayım canım çok özel değil..
Yiğite baktıralı bir ay kadar oldu sanırım..
Bana F baş harfli bir bayan arkadaşın eşiyle boşanacak demişti.. Bugün aldığım bir haber,, arkadaşım Filiz aradı, kocamla boşanıyoruz dedi, kesinleşmiş
Tabi benim aklıma gelmedi yiğit bir süre, öğlen konuştuk.. Ben bir kaç saat önce farkettim.. Anaaa yiğitin falıı dedim kaldım.. Yani buda mı gol değil Cherry kardeş :)
Fatima nasıl patladı ona gel :)))
Aşk hayatın tuttu mu buna gel, bize ne kız Filizin boşanmasından
Bana cok yakin tarih vermisti ama cikmadiArkadaşlar bir de falalemde mert reiki miydi neydi öyle biri var. geçen hafta baktırmıştım. sesi enerjisi çok güzel ama çok ileri tarih verdi çıkar mı bilemedim
Fatımanın dediğine göre geçen sene yaz aylarında düğünüm falan olmuştu, evlenmiştim.. Hala bekarım Geçiniz patladı :).. Yiğitte yazın yüzük takacaksınız dedi. Bakalım çıkacakmı? Çıkarsa yazacağım zaten bitanem :)Fatima nasıl patladı ona gel :)))
Aşk hayatın tuttu mu buna gel, bize ne kız Filizin boşanmasından
Bna cikti cnmnesibe oylarda 25 e çıkmış şaşkınımya yapmayın canlar!! şu hümayı aklıma sokmayın kahve atacam ben kahveee...saraylıyı bekleyim bari bu arada selenanın çıkan falları var mı o açık ara farkla birinci ben yokken neler oldu
enerjısı o kadar iyi ki oyuz yasında sevgilim varmıs haberım yok..bende fos...Arkadaşlar bir de falalemde mert reiki miydi neydi öyle biri var. geçen hafta baktırmıştım. sesi enerjisi çok güzel ama çok ileri tarih verdi çıkar mı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?