Binnaz Abla

Canim meryem bana surekli seni cok seviyo filan diyoda ne gelen var ne giden olumsuzu konusuyo yani oyle mi

Telwede bitanem.. Oruçtaysan bozma orucunu derim ben.En iyisi.. Ben bayadır baktırmıyorum.. Böyle daha iyi oluyor sanki ya
yok kuzum baktırmıcam ama aklımda kalsın..ben de cok rahatım hele bugun cok guzel uyandım kesın bir şey olacak benım böyle olmam hayra alamet değil

Aa hayırdır inşallah canım... Nisan ayı güzel geldi demek ki :)
güzel geldi de kötü bitmese bari:) valla kuzum silindi her şey hafızamdan sanki tazelendim maşallah diyim.fallarında etkisi var atmayınca insan umuda girmiyor..bu yasanacak yasanmadı demiyor

güzel geldi de kötü bitmese bari:) valla kuzum silindi her şey hafızamdan sanki tazelendim maşallah diyim.fallarında etkisi var atmayınca insan umuda girmiyor..bu yasanacak yasanmadı demiyor
He işte aynı durumu ben de yaşıyorum.. Fal baktırmayınca kesinlikle insan daha rahat oluyor

Kızlar rüyamda denizin üstünde yürüyen 6 tane at gördüm.. Ne anlama geliyor acep?

Rüya yorumu yapabilecek olan bana özelden bir yazıversin lütfenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…