Canim meryem bana surekli seni cok seviyo filan diyoda ne gelen var ne giden olumsuzu konusuyo yani oyle mikızlar dıger arkadasıma meryemın falı cıktı naira patladı..naira hatun seni eski sevgilin cok sevıyor yok bılmem ne derken ıkı yıl boyunca aldatıldıgını ve sevılmedıgnı ogrendı..naıra fos...
kuzum falı ozelden atarım sana kızı aglattı o kadar dogru oldugunu da dun ogrendık...olumsuz konusunca fena konusuo...Canim meryem bana surekli seni cok seviyo filan diyoda ne gelen var ne giden olumsuzu konusuyo yani oyle mi
o nerdeee ooooo oructayım ben de Allah kabul ederse:)))Kehriban bana da tutmuş.. Eylül ayında baktırmıştım dediği olmuş canım :)
Telwede bitanem.. Oruçtaysan bozma orucunu derim ben.En iyisi.. Ben bayadır baktırmıyorum.. Böyle daha iyi oluyor sanki yao nerdeee ooooo oructayım ben de Allah kabul ederse:)))
Canim atsana bana bi cok ozel degilsekuzum falı ozelden atarım sana kızı aglattı o kadar dogru oldugunu da dun ogrendık...olumsuz konusunca fena konusuo...
yok kuzum baktırmıcam ama aklımda kalsın..ben de cok rahatım hele bugun cok guzel uyandım kesın bir şey olacak benım böyle olmam hayra alamet değilTelwede bitanem.. Oruçtaysan bozma orucunu derim ben.En iyisi.. Ben bayadır baktırmıyorum.. Böyle daha iyi oluyor sanki ya
attım kuzummmCanim atsana bana bi cok ozel degilse
Aa hayırdır inşallah canım... Nisan ayı güzel geldi demek ki :)yok kuzum baktırmıcam ama aklımda kalsın..ben de cok rahatım hele bugun cok guzel uyandım kesın bir şey olacak benım böyle olmam hayra alamet değil
güzel geldi de kötü bitmese bari:) valla kuzum silindi her şey hafızamdan sanki tazelendim maşallah diyim.fallarında etkisi var atmayınca insan umuda girmiyor..bu yasanacak yasanmadı demiyorAa hayırdır inşallah canım... Nisan ayı güzel geldi demek ki :)
He işte aynı durumu ben de yaşıyorum.. Fal baktırmayınca kesinlikle insan daha rahat oluyorgüzel geldi de kötü bitmese bari:) valla kuzum silindi her şey hafızamdan sanki tazelendim maşallah diyim.fallarında etkisi var atmayınca insan umuda girmiyor..bu yasanacak yasanmadı demiyor
AYnen bnda ole dedi :)Canim meryem bana surekli seni cok seviyo filan diyoda ne gelen var ne giden olumsuzu konusuyo yani oyle mi
Kiz muhabbetlerini bildi mi pekiAYnen bnda ole dedi :)
ben de her seyi bildi..ben sok olmustum..Kiz muhabbetlerini bildi mi peki
He işte aynı durumu ben de yaşıyorum.. Fal baktırmayınca kesinlikle insan daha rahat oluyor
Kızı fal batağına sokmak istemiyorum.. Şimdi dicem senin boşanacağın benim falımda çıktı.. Dalacak bizim gibi fallara ve çıkamayacak sonraFilize gecmis olsunlarimi ilet, uzulmesin. Topige onu da bekleriz.:))
Evet biriyle konusuyor kiskndrmk icin dedi onu itip sana gelicek dedi.Kiz muhabbetlerini bildi mi peki
Anladim canm bayaga bilmis o zamanEvet biriyle konusuyor kiskndrmk icin dedi onu itip sana gelicek dedi.
Iletisme gectigimi falnda bilmisti sen barisma yollri arama birak o gelsin demisti kartlardan nasi gordu anlamadim.Anladim canm bayaga bilmis o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?