Binnaz Abla

kızlar.... binnaz da iyi kahveci kim var ya.. dogum gunumden kalma kredilerim var tüketmek istiyom... kimi tavsiye edersiniz?

kızlar.... binnaz da iyi kahveci kim var ya.. dogum gunumden kalma kredilerim var tüketmek istiyom... kimi tavsiye edersiniz?
Ben Selin İmer ve Alev Tansel i beğeniyorum kahvede. Pınara sakın atma bu kadar özensiz ve saçma sapan bir fal görmemiştim insanı enayi yerine koyuyor. Umut ile Kenanı da sevmemiştim ben

Ben Selin İmer ve Alev Tansel i beğeniyorum kahvede. Pınara sakın atma bu kadar özensiz ve saçma sapan bir fal görmemiştim insanı enayi yerine koyuyor. Umut ile Kenanı da sevmemiştim ben

Alev Tansel i duymadım, sana çıktı mı cnm? Maya Demir veya İlayda Güler düşündüm ama nasıl onlar acaba?

Alev Tansel i duymadım, sana çıktı mı cnm? Maya Demir veya İlayda Güler düşündüm ama nasıl onlar acaba?

ilayda güler derim. Cherry beğenmiş bende deneyeceğim onu. Alev tansel bana aylaarr aylaaar önce baktı, şu tarihte görüşmeleriniz artacak ilişki başlayacak dedi evet o tarihte görüşmelerimiz arttı, ama biz yine zıtlaşarak ilişki filan başlatamadık ama bu bizim ergen ruhumuzun sorunu da olabilir, netice itibariyle ben alevi tavsiye etmem.

yaaaa ben de İlayda'yı denemek istiorum ama canlı bakıyomus heralde.. daha bi turlü rastlaşamadık :) senin başka tavsiyen var mı canım?

Maya için kaç hafta bekledim ama kadın online olur olmaz 10 kişi düşüyor yakalayamadım bir türlü :) Alev bende çıkmıştı ama sonraları çok attım artık dostça yaklaşıyor o yüzden öğüt gibi oluyor. İlaydayı bende merak ettim açıkçası

yaaaa ben de İlayda'yı denemek istiorum ama canlı bakıyomus heralde.. daha bi turlü rastlaşamadık :) senin başka tavsiyen var mı canım?

yok cnaım binnazda pek baktırmışlığım yok bir de bilge özdoğru var onun da katinasının bir kısmı çıktı ben de.

Duygusuz meryem bna seni seviyor demisti bacim inanimi kendi agzyla sevmiyorum demis biridir kendisi
ben duygular konusunda bir şey diyemem ama bugunum ve dünümü güzel bildi.kuzum ben karsımdaki insanı uzaklaştırmak için seni sevmiyorum bile dedim.benden uzak olsun diye..kimsenin içini bilemeyiz...

Grey duygusuz basak arkadaslar bahar geldi hosgeldi cherry thalix tolin allegrita
baharın gelmesi umarım güzel güzel olaylara gebe olur. şu anda gayet iyiyim ama cevremdeki insanlar daha kötüü..ben ayrılırken mutlu olanlar şimdi ben gülerken onlar ayrıldı.güneş tutulması..4 nisanda olusayacak kanlı ay tutulması.ınanıom ben astrolojiye ama ben de ters etki yapıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…