- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 408
- 35
Duygusuz meryem bna seni seviyor demisti bacim inanimi kendi agzyla sevmiyorum demis biridir kendisikuzum falı ozelden atarım sana kızı aglattı o kadar dogru oldugunu da dun ogrendık...olumsuz konusunca fena konusuo...
Kartla gormuyodur cunku de ondanIletisme gectigimi falnda bilmisti sen barisma yollri arama birak o gelsin demisti kartlardan nasi gordu anlamadim.
Bna cok iddiali konustu donucek bekle gor dedi ama.... tekrarmi atsam napsam iddiasi hosuma gitmisti.dedigin gibi ise daha iyiKartla gormuyodur cunku de ondan
Ben Selin İmer ve Alev Tansel i beğeniyorum kahvede. Pınara sakın atma bu kadar özensiz ve saçma sapan bir fal görmemiştim insanı enayi yerine koyuyor. Umut ile Kenanı da sevmemiştim benkızlar.... binnaz da iyi kahveci kim var ya.. dogum gunumden kalma kredilerim var tüketmek istiyom... kimi tavsiye edersiniz?
Ben Selin İmer ve Alev Tansel i beğeniyorum kahvede. Pınara sakın atma bu kadar özensiz ve saçma sapan bir fal görmemiştim insanı enayi yerine koyuyor. Umut ile Kenanı da sevmemiştim ben
Alev Tansel i duymadım, sana çıktı mı cnm? Maya Demir veya İlayda Güler düşündüm ama nasıl onlar acaba?
ilayda güler derim. Cherry beğenmiş bende deneyeceğim onu. Alev tansel bana aylaarr aylaaar önce baktı, şu tarihte görüşmeleriniz artacak ilişki başlayacak dedi evet o tarihte görüşmelerimiz arttı, ama biz yine zıtlaşarak ilişki filan başlatamadık ama bu bizim ergen ruhumuzun sorunu da olabilir, netice itibariyle ben alevi tavsiye etmem.
Maya için kaç hafta bekledim ama kadın online olur olmaz 10 kişi düşüyor yakalayamadım bir türlü :) Alev bende çıkmıştı ama sonraları çok attım artık dostça yaklaşıyor o yüzden öğüt gibi oluyor. İlaydayı bende merak ettim açıkçasıAlev Tansel i duymadım, sana çıktı mı cnm? Maya Demir veya İlayda Güler düşündüm ama nasıl onlar acaba?
kimden bahsediyorsunuz?ben de her seyi bildi..ben sok olmustum..
Nairanin fos olmasina sasirmadimkızlar dıger arkadasıma meryemın falı cıktı naira patladı..naira hatun seni eski sevgilin cok sevıyor yok bılmem ne derken ıkı yıl boyunca aldatıldıgını ve sevılmedıgnı ogrendı..naıra fos...
Grey duygusuz basak arkadaslar bahar geldi hosgeldi cherry thalix tolinHe işte aynı durumu ben de yaşıyorum.. Fal baktırmayınca kesinlikle insan daha rahat oluyor
Evet bitanem nisan 1.. Bugün doğum günüm benimGrey duygusuz basak arkadaslar bahar geldi hosgeldi cherry thalix tolinallegrita
yaaaa ben de İlayda'yı denemek istiorum ama canlı bakıyomus heralde.. daha bi turlü rastlaşamadık :) senin başka tavsiyen var mı canım?
meryemmmkimden bahsediyorsunuz?
ben duygular konusunda bir şey diyemem ama bugunum ve dünümü güzel bildi.kuzum ben karsımdaki insanı uzaklaştırmak için seni sevmiyorum bile dedim.benden uzak olsun diye..kimsenin içini bilemeyiz...Duygusuz meryem bna seni seviyor demisti bacim inanimi kendi agzyla sevmiyorum demis biridir kendisi
iyi ki doğdun ki sennEvet bitanem nisan 1.. Bugün doğum günüm benim
baharın gelmesi umarım güzel güzel olaylara gebe olur.Grey duygusuz basak arkadaslar bahar geldi hosgeldi cherry thalix tolinallegrita
Evet bitanem nisan 1.. Bugün doğum günüm benim
nairanın belirli kalıbı var.geçmişteki insan,gelecekteki insan ve bazılarına şimdi yer alacak insan..kadın üç aşamaya ayırmış falları...Nairanin fos olmasina sasirmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?