- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
nairanın belirli kalıbı var.geçmişteki insan,gelecekteki insan ve bazılarına şimdi yer alacak insan..kadın üç aşamaya ayırmış falları...
iyi ki doğdun Greeeyyyyy iyi ki doğdun Greeeyyyyyy iyi ki doğdun iyi ki doğdun mutlu yıllaaar sanaaaaaaa
Bu yaşın çok çook mutlu geçsin canım, nice mutlu sağlıklı yıllara :)
Teşekkürler kızlar.. Seviyorum siziiyi ki doğdun ki senn
Canim dogum gunun kutlu olsun...Evet bitanem nisan 1.. Bugün doğum günüm benim
Oy yerim seni ben.. Ellerine sağlık bitaneMGrey_ cicim sana pasta yaptım, artık çıkan fallarla beraber pastanın gerçeğini yeriz bu yaşında inşallaaah
valla tutan şeyler olabilir :)) ona bir şey diyemem ama esas olaylar gümbana dediği bir şey oldu ama biliyor musun, ailesel bişeyler dmeişti kırgınlık vs diye ailemde kırgın olduğum bir kuzenimle barıştım vs vs ama geri kalanın çıkacağına inanamıyorum
Saolasın bitanem.. 26 olduk yaşlanıyoruz yav
Evet bitanem nisan 1.. Bugün doğum günüm benim
seruvende seviyo ama sevmiyo gibi yapiyor dedi esas oglnmi yaptin bunu .ben de cok ktu seyler soyledim affetse barisirdikta.haklisin gerci icini bilemeyiz.ben duygular konusunda bir şey diyemem ama bugunum ve dünümü güzel bildi.kuzum ben karsımdaki insanı uzaklaştırmak için seni sevmiyorum bile dedim.benden uzak olsun diye..kimsenin içini bilemeyiz...
Bebegim nice yaslara insallahTeşekkürler kızlar.. Seviyorum sizi
Hahah.. Saol Marplem. Koç olduğumu heryerde belli ediyorum.. Azcık atarlıyım, lafımı esirgemem, netim ama ama çok da sıcakkanlıym, sevdiğim insanlara değerimi veririm.. Sizler gibi..Bebegim nice yaslara insallah) kocum benim
Evet bitanem nisan 1.. Bugün doğum günüm benim
evet arada biraz durumlar karısınca bana gelmesin diye ben de öyle bir şey söyledim bizim iş karmakarısık zaten onu istediğimden de emin değilim.ki istemiyorum su anda mutluyum böyle.her şey olabilir..insanların içini bilemeyiz kimse bilemez akısına bırakmak lazım kzuum.seruvende seviyo ama sevmiyo gibi yapiyor dedi esas oglnmi yaptin bunu .ben de cok ktu seyler soyledim affetse barisirdikta.haklisin gerci icini bilemeyiz.
Teşekkür ederim canım :)Mutlu yıllar mutlu yaşlar dilerim sevgiler
canım doğumgünün kutlu olsun nice yıllara.inşallah bu yılhayatında yoluna girmemiş hiçbişey kalmaz..Hahah.. Saol Marplem. Koç olduğumu heryerde belli ediyorum.. Azcık atarlıyım, lafımı esirgemem, netim ama ama çok da sıcakkanlıym, sevdiğim insanlara değerimi veririm.. Sizler gibi..
İyi ki varsınız kızlar..
Teşekkürler Bal bidonum benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?