Binnaz Abla

nairanın belirli kalıbı var.geçmişteki insan,gelecekteki insan ve bazılarına şimdi yer alacak insan..kadın üç aşamaya ayırmış falları...

bana dediği bir şey oldu ama biliyor musun, ailesel bişeyler dmeişti kırgınlık vs diye ailemde kırgın olduğum bir kuzenimle barıştım vs vs ama geri kalanın çıkacağına inanamıyorum

bana dediği bir şey oldu ama biliyor musun, ailesel bişeyler dmeişti kırgınlık vs diye ailemde kırgın olduğum bir kuzenimle barıştım vs vs ama geri kalanın çıkacağına inanamıyorum
valla tutan şeyler olabilir :)) ona bir şey diyemem ama esas olaylar güm

ben duygular konusunda bir şey diyemem ama bugunum ve dünümü güzel bildi.kuzum ben karsımdaki insanı uzaklaştırmak için seni sevmiyorum bile dedim.benden uzak olsun diye..kimsenin içini bilemeyiz...
seruvende seviyo ama sevmiyo gibi yapiyor dedi esas oglnmi yaptin bunu .ben de cok ktu seyler soyledim affetse barisirdikta.haklisin gerci icini bilemeyiz.

kızlar bırısı bana fatimanın falını atabılırmı?fal atmıycam ama merak ettım tarzını

Bebegim nice yaslara insallah ) kocum benim
Hahah.. Saol Marplem. Koç olduğumu heryerde belli ediyorum.. Azcık atarlıyım, lafımı esirgemem, netim ama ama çok da sıcakkanlıym, sevdiğim insanlara değerimi veririm.. Sizler gibi..
İyi ki varsınız kızlar..
Teşekkürler Bal bidonum benim

seruvende seviyo ama sevmiyo gibi yapiyor dedi esas oglnmi yaptin bunu .ben de cok ktu seyler soyledim affetse barisirdikta.haklisin gerci icini bilemeyiz.
evet arada biraz durumlar karısınca bana gelmesin diye ben de öyle bir şey söyledim bizim iş karmakarısık zaten onu istediğimden de emin değilim.ki istemiyorum su anda mutluyum böyle.her şey olabilir..insanların içini bilemeyiz kimse bilemez akısına bırakmak lazım kzuum.

canım doğumgünün kutlu olsun nice yıllara.inşallah bu yılhayatında yoluna girmemiş hiçbişey kalmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…