Evet bitanem nisan 1.. Bugün doğum günüm benim
Aminnn.. Teşekkürler bitanem..Hepimizin her iistediği olsun inşallah bu yıl bitmeden :)canım doğumgünün kutlu olsun nice yıllara.inşallah bu yılhayatında yoluna girmemiş hiçbişey kalmaz..
Şaka gibiyim dimi1 nisan sakamm benımmmm :):)
iyi ki doğmussunn bıtanesıı bgn hava ne kadar guzeldıı bahar geldı gercekten greyımm senın ıcın ..
bugun ki gıbı olsun bundan sonra hayatın boyle aydınlık,gunesli,mutluluk verenn cınsten :):)
özelden yazdım dılegımııı =))) yerımm senıı
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin derim buna ne diyimmAminnn.. Teşekkürler bitanem..Hepimizin her iistediği olsun inşallah bu yıl bitmeden :)
Tatlim aka aka bir hal oldu yaz geldi yah :)evet arada biraz durumlar karısınca bana gelmesin diye ben de öyle bir şey söyledim bizim iş karmakarısık zaten onu istediğimden de emin değilim.ki istemiyorum su anda mutluyum böyle.her şey olabilir..insanların içini bilemeyiz kimse bilemez akısına bırakmak lazım kzuum.
Bende koclarla iyi anlasirim canim netlik atarlilik bende de var bayaHahah.. Saol Marplem. Koç olduğumu heryerde belli ediyorum.. Azcık atarlıyım, lafımı esirgemem, netim ama ama çok da sıcakkanlıym, sevdiğim insanlara değerimi veririm.. Sizler gibi..
İyi ki varsınız kızlar..
Teşekkürler Bal bidonum benim
atma bence kuzum ama sen bilirsin...sana falını ben bakim :) geçmişten biri var ama gelecekte de haytında biri olacak o insan senin için düzgün bir bey hatta bir arkadaş ortamında tanısmanız gerçekleşecek ciddi düşünecegin bir bey olacak buKızlar nairaya tarot falı atıcam sesli mi olsun yazılı mı sizce
aa attım artk canım çekme şansım yok muatma bence kuzum ama sen bilirsin...sana falını ben bakim :) geçmişten biri var ama gelecekte de haytında biri olacak o insan senin için düzgün bir bey hatta bir arkadaş ortamında tanısmanız gerçekleşecek ciddi düşünecegin bir bey olacak bu
ahahahahaaha duygusuz süper bakmışsın..arkadaş baktırsa naira ya ancak bu kadar aynı olacak :))))atma bence kuzum ama sen bilirsin...sana falını ben bakim :) geçmişten biri var ama gelecekte de haytında biri olacak o insan senin için düzgün bir bey hatta bir arkadaş ortamında tanısmanız gerçekleşecek ciddi düşünecegin bir bey olacak bu
sisteme mesaj ataa attım artk canım çekme şansım yok mu
kime atıyım 15 liralık kredim var
kredim yetmiyo ki canım. naira anı biliyo mu ben geleceği tutsun diye bi beklentide değilim anı bilsn yetermeryeme at en iyisi o bence su sıralar
kredim yetmiyo ki canım. naira anı biliyo mu ben geleceği tutsun diye bi beklentide değilim anı bilsn yeter
tellwe Bilge hatun a tarot da atabilirsin..süper ötesiydi bende.. 7 tl hemde
tellwe Bilge hatun a tarot da atabilirsin..süper ötesiydi bende.. 7 tl hemdekredim yetmiyo ki canım. naira anı biliyo mu ben geleceği tutsun diye bi beklentide değilim anı bilsn yeter
kredim yetmiyo ki canım. naira anı biliyo mu ben geleceği tutsun diye bi beklentide değilim anı bilsn yeter
mesaj attımaaaa meryem 17,5 olmuştu di mi. Sisteme mesaj at ne var indiriversinler ayol 15 eCanım ne bileyim naira psikolog gibi daha cok bana güzel baktı, ama dediklerinden biri benim gözümde imkansız, bilemiyorum andan çok bahsetmemişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?