Binnaz Abla

Evet bitanem nisan 1.. Bugün doğum günüm benim

1 nisan sakamm benımmmm :):)
iyi ki doğmussunn bıtanesıı bgn hava ne kadar guzeldıı bahar geldı gercekten greyımm senın ıcın ..
bugun ki gıbı olsun bundan sonra hayatın boyle aydınlık,gunesli,mutluluk verenn cınsten :):)
özelden yazdım dılegımııı =))) yerımm senıı

Şaka gibiyim dimi

Seviyorum kız seni.. Hep hayatımda kal

Tatlim aka aka bir hal oldu yaz geldi yah :)

Bende koclarla iyi anlasirim canim netlik atarlilik bende de var baya )

Kızlar nairaya tarot falı atıcam sesli mi olsun yazılı mı sizce
atma bence kuzum ama sen bilirsin...sana falını ben bakim :) geçmişten biri var ama gelecekte de haytında biri olacak o insan senin için düzgün bir bey hatta bir arkadaş ortamında tanısmanız gerçekleşecek ciddi düşünecegin bir bey olacak bu

aa attım artk canım çekme şansım yok mu

ahahahahaaha duygusuz süper bakmışsın..arkadaş baktırsa naira ya ancak bu kadar aynı olacak :))))

kredim yetmiyo ki canım. naira anı biliyo mu ben geleceği tutsun diye bi beklentide değilim anı bilsn yeter
tellwe Bilge hatun a tarot da atabilirsin..süper ötesiydi bende.. 7 tl hemde

Gerçi Bilgehatun u zaten burda övüp enerjisini bitirmek te istemiyorum çünkü benim gizli hazinem o :) şimdiye kadar 2 kahve bi tarot attım..tarotla kahve arasında 2 ay var.kadın efsane :)

kredim yetmiyo ki canım. naira anı biliyo mu ben geleceği tutsun diye bi beklentide değilim anı bilsn yeter

aaaa meryem 17,5 olmuştu di mi. Sisteme mesaj at ne var indiriversinler ayol 15 e Canım ne bileyim naira psikolog gibi daha cok bana güzel baktı, ama dediklerinden biri benim gözümde imkansız, bilemiyorum andan çok bahsetmemişti.

mesaj attım indirim yapın dedim bakalım bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…