Binnaz Abla

ee sonuçta söylüyor mu peki?

Ağustos ayının 27 sinden sonra bir çok sıkıntıyı atlatacaksın ikili iletişliminiz daha kuvvetli olacak ama bunun ilişkiye dönmesi biraz zaman alacak.
Eylül ayının sonunu bulabilme ihtimali yüksek daha erken olursa süpriz olur.
umut isigin falindan bir yorum eylul bitiyor bakalim cikacakmi

Ağustos ayının 27 sinden sonra bir çok sıkıntıyı atlatacaksın ikili iletişliminiz daha kuvvetli olacak ama bunun ilişkiye dönmesi biraz zaman alacak.
Eylül ayının sonunu bulabilme ihtimali yüksek daha erken olursa süpriz olur.
umut isigin falindan bir yorum eylul bitiyor bakalim cikacakmi

gordugunuz gibi arsivim cok saglam benim kizlar!!!

söylüyo tabi. ama son baktırdığım falda sonuç için verdigi tarihe daha var. önce martta bi kez daha baktırmışım. onda hiç tarih vermemiş. olumsuz bi falmış ama cok olumlu kırmadan anlatmaya çalışmış şimdi okuyunca anlıyorum. hakkaten de olmadı o işim.

Bu adam binnazablaya yeni gelmis kendi ile ilgili aciklamalar kismina baktimda amma degisik aciklamis hahaha ayy ayy gulsemmi aglasammi bilemiyorumm

umitlendim simdi ben ya umutun falindan cok dikkate almamistim baska baktiran varmi ki

Bu adam binnazablaya yeni gelmis kendi ile ilgili aciklamalar kismina baktimda amma degisik aciklamis hahaha ayy ayy gulsemmi aglasammi bilemiyorumm

açıklamasından da belli tam zırvalayacak bi tip var.yada öle şeyler diycek ki beynimizi ambole edicek.tabi önyargılı olmamak lazım ama yoruldum okurken ya..

açıklamasından da belli tam zırvalayacak bi tip var.yada öle şeyler diycek ki beynimizi ambole edicek.tabi önyargılı olmamak lazım ama yoruldum okurken ya..

hahah demi canim aynen ya ne demis oyle bakalim kac puan alicak`:26:

Ben Bilge'ye baktırmıştım.. Ağzı iyi laf yapıyor, çok şey söylüyor ama hiçbir dediği çıkmadı.!
Tarot veya astrolojiden önerebileceğiniz bir isim var mı?
Katina falını da yeni gördüm. O nasıl bir şey?

Bilge bana da saçmalamıştı. 10 dklık konuşmanın sadece 2 cümlesi faldı, onlar da zırvaydı zaten. Bu hatuna bu puanları kim vermiş kurban olayım???

yalniz olmadigima sevindim daha boyle iki uc gun olmus en guzel zamanlarimda asla olmaz bu adam o adam degil dedi cok icime oturmustu

nasıl bir yorum nasıl yani??? o adam değil derken, adamın teki değil bunumu demek istemiş. yoksa kısmetindeki değil mi demek istemiş anlamadım?

bilge bana, senin gibi birini haketmiyor, böyle birine yüz verme deyip neredeyse küfürü basacaktı da o yüzden sordum

Bilge'yi kaale almayın herkese olumsuz konuşuyor
Çok negatif, baktırdığım zaman olmayacak demişti zaten umutsuzdum bi de beğendim diyodum psikolojim bozuktu sanırım o aralar

Bilge'yi kaale almayın herkese olumsuz konuşuyor
Çok negatif, baktırdığım zaman olmayacak demişti zaten umutsuzdum bi de beğendim diyodum psikolojim bozuktu sanırım o aralar

Bilge de aksine bana cok olumlu konuşmuştu ama hiç olmayacak biri için. Nitekim olmadı da zaten. Asıl bana olumsuz konuşan moralimi alt üst eden kadın Elif Işık'tır. 2 defa aralıklarla farklı olaylar için baktırdım ikisinde de olumsuz olumsuz korkunç şeyler söyledi.

yok canım kısmetin değil demiş ama bu kadar baktıkları fal çıkmadı kısmetimi de bileceğini düşünmüyorum açıkçası zaten birebir kart okuyor kahve de hisleri o kadar güçlü değil

kendisi ilk tarotunda beni evlendirdi 10 gün sonra ise başkası var sanırım bu adamda olmaz dedi!!! asla baktırmam bir daha bir o diğeri açelya ve ayşe diye kedili bir kadın var orada o 2 güne fal mı değişirmiş::2:

bunları burda konuşunca paylaşınca ne kadar boşa para harcamışız diyorum :) haha resmen saçmalık dinlemek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…