- 12 Mayıs 2010
- 996
- 1.878
- 408
aaaa meryem 17,5 olmuştu di mi. Sisteme mesaj at ne var indiriversinler ayol 15 eCanım ne bileyim naira psikolog gibi daha cok bana güzel baktı, ama dediklerinden biri benim gözümde imkansız, bilemiyorum andan çok bahsetmemişti.
Canlar Naira asıl olaylarda bomba foss yani..çok pembe üstelik..ama zaten biryolunvar Aylin tellwe Bilgehatun ve Falalem Meryem aynı kişiler artık %100ün bile üstünde eminim...
tellwe Bilge hatun a tarot da atabilirsin..süper ötesiydi bende.. 7 tl hemde
Gerçi Bilgehatun u zaten burda övüp enerjisini bitirmek te istemiyorum çünkü benim gizli hazinem o :) şimdiye kadar 2 kahve bi tarot attım..tarotla kahve arasında 2 ay var.kadın efsane :)
canım gelecekle ilgili söyledikleri çıktı mı bilgenin? onun da falını bekliyorum. bu ay iş bulmam lazım ona kalırsa:)
bende patladı canım hem aşk hem iş. Aşk için geçmiş an iyiydi ama nisana kadat netleşiyordu. Hadi bir 15 gün de bonus vereyim ama patladı yani
atıyım tolinnkızlar bırısı bana fatimanın falını atabılırmı?fal atmıycam ama merak ettım tarzını
atıyım tolinn
panpa senden saklım mı var ayıbediyonUrminacan, ozel olan yerlerini keserek bana da atar misin?
Nairaa kahve canım bence.kızlar fal alemde anı iyi bilen bi falcı önerebilirmisiniz. 15 tl var diğer falı iptal ettirdim
tarot attım canım. an ve duyguları bilmesi yeterli benim içinNairaa kahve canım bence.
Sesli kesınlıklKızlar nairaya tarot falı atıcam sesli mi olsun yazılı mı sizce
birazda gönüller coşsun :)
nairaya attım canım. olur paylaşrım sizinle :)Kime attın, gelince yorumlarını bekliyorum, pembe mi konusmus olumsuza mı bağlamış detay isteriz
canım benim an ve geçmiş süperdi detay vermediğim halde bildikleri dahada şaşırtıcıydı..gelecek beklemede görecrğiiiz:)canım gelecekle ilgili söyledikleri çıktı mı bilgenin? onun da falını bekliyorum. bu ay iş bulmam lazım ona kalırsa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?