Binnaz Abla

Canlar Naira asıl olaylarda bomba foss yani..çok pembe üstelik..ama zaten biryolunvar Aylin tellwe Bilgehatun ve Falalem Meryem aynı kişiler artık %100ün bile üstünde eminim...

Canlar Naira asıl olaylarda bomba foss yani..çok pembe üstelik..ama zaten biryolunvar Aylin tellwe Bilgehatun ve Falalem Meryem aynı kişiler artık %100ün bile üstünde eminim...

ben onların aynı kişi olduğunu düşünmüyorum. Bilgehatunun da onlarla ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Ama meryem aylin ikilisi aynı kişi olmamakla beraber bir baglantıları, paylaşımları var bence de Aman ya açıklasalar da rahatlasak valla beynimizde yer etti kim kimmiş

Hey meryem aylin ikilisi, açıklayın ne iş sizin bu durum, yine fal atacağız bakınız gerçekten atacağız yeter ki açıklayın

canım gelecekle ilgili söyledikleri çıktı mı bilgenin? onun da falını bekliyorum. bu ay iş bulmam lazım ona kalırsa:)

canım gelecekle ilgili söyledikleri çıktı mı bilgenin? onun da falını bekliyorum. bu ay iş bulmam lazım ona kalırsa:)

bende patladı canım hem aşk hem iş. Aşk için geçmiş an iyiydi ama nisana kadat netleşiyordu. Hadi bir 15 gün de bonus vereyim ama patladı yani

kızlar fal alemde anı iyi bilen bi falcı önerebilirmisiniz. 15 tl var diğer falı iptal ettirdim

bende patladı canım hem aşk hem iş. Aşk için geçmiş an iyiydi ama nisana kadat netleşiyordu. Hadi bir 15 gün de bonus vereyim ama patladı yani

bana da nisana kadar baya iyi bi iş bulucağımı söylemişti canım. kolay kolay giremeyeceğim kadar iyi bi iş:))

hadi bi ay olsun o, nisanı da dahil edelim, bekleyelim:))

Grey cimmm doğumgünün kutlu olsun nıce seneleree arkadasımm..hersey gönlünce olsun, gıdenler dönsün:) mutlu hızurlu bır yaş olsun senın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…