- 23 Ağustos 2012
- 52.202
- En iyi cevaplar
- 1
- 243.431
- 898
Ay kizlar benimki watsapa bi soz yazmis icim kotu oldu offff:-(
Oysa ben sen uzulme diye kac defa canimi yaktim yazmis...Ne demis ne demis
banada yüzük falı baksan ya evleneceğim yaşıBu arada kızlar ders çalışıyordum da bi bakayım dedim napıosunuz diye :) ben buraya yazdığımdan beri kimseye fal baktırmadım zaten canım da istemedi 15 gün falan oldu güzel de oldu:) ve canım sıkıldıkça fal aşkım depreştikçe yüzük falına bakıyorum sadece evlilik yaşı yada çocuk için değil sorduğunuz sorulara da cevap veriyor. Bana göre ruh çağırmayla aynı şey bu yıllar önce yapmıştık ve ne dediyse yaşamıştık bi daha da yapmamaya karar vermiştik, o anlamda günah bence bu yüzük falı da ama ona bakarsan fal da günah.. Ben kötü yada etkileneceğim şeyler sormuyorum sevdiğim kişi ve sınavlarımla alakalı şeyler soruyorum genelde cevabımı alıp bırakıyorum kendimce içimi rahatlatıyorum fallarda olduğu gibi:) en azından param cebime kalıyor :) geçen gün bi sınavım vardı kaç alacağım demiştim 84 demişti 82 aldım :) tesadüf belki ama tavsiye ederim:) hepinize falsız günler diliyorum ve öpüyorum sizi:)
Teşekkürler bitanem.. Senin de rabbim herşeyi gönlüne göre versin kuzumGrey cimmm doğumgünün kutlu olsun nıce seneleree arkadasımm..hersey gönlünce olsun, gıdenler dönsün:) mutlu hızurlu bır yaş olsun senın için
Kuzuuu bakarım tabi canın sağolsun ama tanımadığında odaklanamıyorsun o yüzden de saçma sapan şeyler çıkıyor :) ama sen kendin sadece evlilik yaşı için bakabilirsin bence çok kolay zaten :) kendin ve saç telinle yaptığın zaman doğru çıktığına inanılırmış:) bi dene bakalım olmazsa ben de denerim senin için :)banada yüzük falı baksan ya evleneceğim yaşı
Teşekkürler urminacımm ..diyorum ya şaka gibiyim bitanem..Grey, tatlım doğum günün mü??? way ne neşeli günde doğmuşsun yaa
mutlu yıllar
dur şu şoku bi atlatayımda canımKuzuuu bakarım tabi canın sağolsun ama tanımadığında odaklanamıyorsun o yüzden de saçma sapan şeyler çıkıyor :) ama sen kendin sadece evlilik yaşı için bakabilirsin bence çok kolay zaten :) kendin ve saç telinle yaptığın zaman doğru çıktığına inanılırmış:) bi dene bakalım olmazsa ben de denerim senin için :)
Hayırdır kime attın ne attın ne dedi :) anlat hele :)falım geldi şoktaym şuan
Oyy yerim seni kuzum.. Çok doğru söylüyorsun valla.. Güzel dileklerin için teşekkür ederim bitanemGreeeeyy doğum günün kutlu olsun canım :) yeni yaşın sana mutluluk ve kocamaaaaan bi sevgi versin inşallah:) tabi bi de sağlık :) bunlar olunca işini seviyorsun olduğun şartları da seviyorsun dünyayı seviyorsun yaa var mı ötesi:) o yüzden güzel bi ömür diliyorum senin için tatlım...
nairaya attım herşeyi bildi karakterini yaşadıklarımızı falanHayırdır kime attın ne attın ne dedi :) anlat hele :)
falım geldi şoktaym şuan
benim hissettiklerimi söylemiş canım. ilişkisi olduğunu belirtmemiştim söylemiş herşeyi kadın hayatımı anlatmış resmen sen şuan umutsuzsun ama bi geri dönüş olcak falan demiş 10 dakikalık bi fal geldi annem odaya daldı 5 dakasını dinleyemedim sonrasıda var daha ilk 5 dk beni şaşırttı şoka soktu resmenkız anlatsana ne demiş olumlu mu olumsuz mu geçmişi bilmiş mi hadi ama çatlarım ben
ooooo greyyyyyy pampaaaaEvet bitanem nisan 1.. Bugün doğum günüm benim
kızlar bu ecem23 de fena değilmiş sanki ya, bu hatun nerelere kayboldu ki ?
benim hissettiklerimi söylemiş canım. ilişkisi olduğunu belirtmemiştim söylemiş herşeyi kadın hayatımı anlatmış resmen sen şuan umutsuzsun ama bi geri dönüş olcak falan demiş 10 dakikalık bi fal geldi annem odaya daldı 5 dakasını dinleyemedim sonrasıda var daha ilk 5 dk beni şaşırttı şoka soktu resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?