Binnaz Abla

Ne zaman verdi tarıh olarak? Sence oyle bı ıhtımal varmı? Banada aynısını dedı ama cok emındı.. Umudum yok dedım oda olumsuz deme bak gör dedı,
Tam dinleyemedim canım 5 dk dinledim sadece 5 dkka kaldı şuan müsait değilim dinleyemiyorum. banada emin konuştu umutsuzum demedim. dediki sen şuan umutsuzsun ama bi dönüş olacak dedi aklına geliyosun falan dedi. ilk başlarda hevesle başlamış o ilişkiye ama fikir ayrılıkları var falan dedi son 2 3 gündür mutlu değil gibi bişey dedi tam aklımda değil sana detaylı olarak anlatıcam ama özenle bakılmış bi faldı boş değildi onun karakterini doğru analiz etmiş benmkinide öyle

Burdaki yorumları okudukça artık hiçbi falcıya inanmıyorum hemen hemen hatta hepimize bekle gelecek seni düşünüyor demişler başka başka falcılar bizde kek gibi bekliyoruz halbuki adamların umrunda bile değiliz sadece söylemek istedim bende baktırdım cok fal bekle gelecek bekle gelecek içim çürüdü be beklemekten ben vazgeçtim kendi paramla sahte umut satınalmaktan

Haklısın canım benim umudum yok zaten sadece düşüncelerini falan mrak ettim onuda bildi. bende bu şekilde tahmin edyodum artık emin oldum düşüncelerimden

naira şuman mı beybim. bana da çok pembeydi, çok mutlu olmuştum okuyunca. kaç gün okudum açıp açıp

Evet bitanem nisan 1.. Bugün doğum günüm benim

greyyy iyi ki doğdun, nice mutlu senelere. herşey gönlünce olsun.

Canlar Naira asıl olaylarda bomba foss yani..çok pembe üstelik..ama zaten biryolunvar Aylin tellwe Bilgehatun ve Falalem Meryem aynı kişiler artık %100ün bile üstünde eminim...

bana üçüde apayrı fallar gönderdi. hatta bilge hatunun falından sonra oturup ağladım, çok moralim bozulmuştu.
ayline sesli baktırdım, meryemin yazım tarzında konuşuyor. onlar aynı olabilir ama bilge hatun farklı gibi geldi bana.

Kuzenimde yapmisti bunu ne zmn evlencgni faln ama unuttum nsl yapildgni atarmisin cnm ozelden uygulanisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…