Binnaz Abla

insanların kaderi kendi elinde kızlar..o kadar fal baktırdık ettik tamam iyi hoşta ben dün ağlıyorsam bugun içimdeki duyguyu atıp gidiyorum..ya da yanlış bir hareket yapıp geleceğimi değiştirebiliyorum her şey benim elimde..tamam düşünceler,duygular önemli ona bir şey demiyorum ama herkes kendi hayatını yaşıyor.mutlu ya da mutsuz.fallara verdiğimiz parayla cici cici elbiseler alıp dolabı yenilerdik

hadi yaaa bir falın çıkmasına üzüleceğim aklıma gelmezdi hayrılısı be kuzum..rezzanda olumsuz diyodun sen aynı mı yorumları
cikan olumsuzluklarn ardinda barisma dediler bana.rezzana bir kere attim icimi karartti.gelecegi ben dgstrdim aslinda barisma olabilirdi .tek olumsuz rezzandibir kere daha atmak istiyorum ona aslinda...

cikan olumsuzluklarn ardinda barisma dediler bana.rezzana bir kere attim icimi karartti.gelecegi ben dgstrdim aslinda barisma olabilirdi .tek olumsuz rezzandibir kere daha atmak istiyorum ona aslinda...
selena olumsuzluğun ardından barışma mı dedi peki?? onun dediği gibi ilerliyosa öyle olabilir sonuç??

selena olumsuzluğun ardından barışma mı dedi peki?? onun dediği gibi ilerliyosa öyle olabilir sonuç??
Evet aynen onun dedigi gibi gidisat bir ay icinde dedi barisma.yakin dedi.sevgilimin yuzundeki ize kadar bildi.sen bktrdnmi hic selenaya canim

torr
biz nikah mı yoksa düğün mü yapalım diye düşünüyoruz umarım dediğiniz gibi güzel bir düğünümüz olur. düğün esnasında sorunlar olacak demişsiniz ya, bunu derken düğünün olduğu anı mı kastettiniz? bir de ben oktaydan evlilik teklifi bekliyorum :) istediğim bi yüzük var o da biliyor :) romantik bir evlilik teklifi gelir mi acaba :)çok teşekkürler :)

millet nelere fal baktırıyo yaa

evet binnazdaki..karamsar degilde dogrucu ilk baktırdıgım falda ozaman hayatımda olan insanı kotu anlatmıs yok ya falan dedim ama dedikleride cıktı sonra

Bilge bana olumluydu esas oğlnın iş hayatı için dedikleri bir bir oluyor, geleceği de eminim onun dediği kadar iyi olacaktır ama gel gelelim geç gelir ama mutlaka haber gelecek sana dedi o haber gelemedi

Bilge bana olumluydu esas oğlnın iş hayatı için dedikleri bir bir oluyor, geleceği de eminim onun dediği kadar iyi olacaktır ama gel gelelim geç gelir ama mutlaka haber gelecek sana dedi o haber gelemedi
gec gelir demiş ya beklemedigin anda gelir kesin:)) ordaki en mantıklı falcılardan biri nerdeyse hepsini denedim hatta bazıları cok yuksek puanlarda ama hani bir dedigi bile tutmayanlar var

tarz kadın mış kuralları falan var

Ya bilge bile bana olumlu konus bir insan ama hic kimsenin geldigi gitti yok:-( ben kendimi iyice kaptirmisim bu fallara hicbsyn duzeldgi yok ama

gec gelir demiş ya beklemedigin anda gelir kesin:)) ordaki en mantıklı falcılardan biri nerdeyse hepsini denedim hatta bazıları cok yuksek puanlarda ama hani bir dedigi bile tutmayanlar var
bbilgeye ne attınız?kahvemı tarotmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…