Selena ful cikti diyebilitim .seruven meryem ucununde ortak dedigi birsey cikti.selena hele bir harika anlttgi hersey oldu.aaaane çıktı kuzum olumsuz ??
canım nice mutlu yaşlaraaaa:) doğum gününmüş herşey gönlünce olsun inşallahTeşekkürler Pampaa,, hepimizin bütün olumlu falları çıksın inşallah..
Selena cizgi fali bir harika katina da bktrmstim ama cizgi fali kdr iyi degildi .cizgi yi siddetle tavsiye ederim.aaaane çıktı kuzum olumsuz ??
hadi yaaa bir falın çıkmasına üzüleceğim aklıma gelmezdiSelena ful cikti diyebilitim .seruven meryem ucununde ortak dedigi birsey cikti.selena hele bir harika anlttgi hersey oldu.
cikan olumsuzluklarn ardinda barisma dediler bana.rezzana bir kere attim icimi karartti.gelecegi ben dgstrdim aslinda barisma olabilirdi .tek olumsuz rezzandibir kere daha atmak istiyorum ona aslinda...hadi yaaa bir falın çıkmasına üzüleceğim aklıma gelmezdihayrılısı be kuzum..rezzanda olumsuz diyodun sen aynı mı yorumları
selena olumsuzluğun ardından barışma mı dedi peki?? onun dediği gibi ilerliyosa öyle olabilir sonuç??cikan olumsuzluklarn ardinda barisma dediler bana.rezzana bir kere attim icimi karartti.gelecegi ben dgstrdim aslinda barisma olabilirdi .tek olumsuz rezzandibir kere daha atmak istiyorum ona aslinda...
binnaz bilgemı?bide cok karamsar dıyolar onun ıcın dogrumu?bilgenin onceden baktıgı falları silmemişim dinledim 3 falı vardı ucude tutmus bilgenin kişilik analizleri cok iyi..
Evet aynen onun dedigi gibi gidisat bir ay icinde dedi barisma.yakin dedi.sevgilimin yuzundeki ize kadar bildi.sen bktrdnmi hic selenaya canimselena olumsuzluğun ardından barışma mı dedi peki?? onun dediği gibi ilerliyosa öyle olabilir sonuç??
evet binnazdaki..karamsar degilde dogrucu ilk baktırdıgım falda ozaman hayatımda olan insanı kotu anlatmıs yok ya falan dedim ama dedikleride cıktı sonrabinnaz bilgemı?bide cok karamsar dıyolar onun ıcın dogrumu?
evet binnazdaki..karamsar degilde dogrucu ilk baktırdıgım falda ozaman hayatımda olan insanı kotu anlatmıs yok ya falan dedim ama dedikleride cıktı sonra
gec gelir demiş ya beklemedigin anda gelir kesin:)) ordaki en mantıklı falcılardan biri nerdeyse hepsini denedim hatta bazıları cok yuksek puanlarda ama hani bir dedigi bile tutmayanlar varBilge bana olumluydu esas oğlnın iş hayatı için dedikleri bir bir oluyor, geleceği de eminim onun dediği kadar iyi olacaktır ama gel gelelim geç gelir ama mutlaka haber gelecek sana dedi o haber gelemedi
tarz kadın mış kuralları falan varAynen öyle. Değişik birisi. Binnazabla da katina bakıyor. Bir arkadaşımda baktırıyodu ona. üç dört günde bir atmaya başlamıştı arkadaşım ona da demişki bu kadar sık gelirsen enerjim kirlenir odaklanamam biraz ara ver 10 15 günde bir gel. Böyle değişik
Ya bilge bile bana olumlu konus bir insan ama hic kimsenin geldigi gitti yok:-( ben kendimi iyice kaptirmisim bu fallara hicbsyn duzeldgi yok amaBilge bana olumluydu esas oğlnın iş hayatı için dedikleri bir bir oluyor, geleceği de eminim onun dediği kadar iyi olacaktır ama gel gelelim geç gelir ama mutlaka haber gelecek sana dedi o haber gelemedi
Bilge bana olumluydu esas oğlnın iş hayatı için dedikleri bir bir oluyor, geleceği de eminim onun dediği kadar iyi olacaktır ama gel gelelim geç gelir ama mutlaka haber gelecek sana dedi o haber gelemedi
bbilgeye ne attınız?kahvemı tarotmu?gec gelir demiş ya beklemedigin anda gelir kesin:)) ordaki en mantıklı falcılardan biri nerdeyse hepsini denedim hatta bazıları cok yuksek puanlarda ama hani bir dedigi bile tutmayanlar var
bbilgeye ne attınız?kahvemı tarotmu?
Çok özel diilse falını atabilirmisin özelden merak ettimevet binnazdaki..karamsar degilde dogrucu ilk baktırdıgım falda ozaman hayatımda olan insanı kotu anlatmıs yok ya falan dedim ama dedikleride cıktı sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?