Binnaz Abla

Ya bilge bile bana olumlu konus bir insan ama hic kimsenin geldigi gitti yok:-( ben kendimi iyice kaptirmisim bu fallara hicbsyn duzeldgi yok ama

bana da geç gelir dedi bakalım 6.aydayım gelecek mi Ama karşı taraf için dediklerini adam bir bir yapıyor, çok başarılı çok zengin oluyormuş sinir

gizem sitarede iyidir ablam fal baktırdıgında bilgeyle ikisi aynı seyi soyledi hatta sasırdık:) ama gizem cidden kotuyse kotuyu soyluyor..benna da iyidir yani ben bu uc falcıdan memnun kaldım sadece

Kizlar olumlu oldgnu hatirliyodumda bi daha dinliym fali dedim ama acamiyorum ya ses kaydi filan gozukmuyo

banada erkek arkadasımın iş kurma fikirlerinden bahsetti gercektende oyle dusunceleri var..

bende de dediğim gibi bunları bildi de, bunların bana bir faydası yok madem yollarımız ayrılcak ben mesleki olarak ondan daha başarılı olayım, bu saatten sonra o nolursa olsun banane

Bilgeci benden bahsetseymiş daha iyiymiş

Binnazdaki Humaya seytana uyup ben de baktirdim. Yani bana asiri pembeydi, bahar aylari demis ama ben hiiiiiiiiiic ihtimal vermiyorum.

kızlar saraylının falından daha cıkmayan yerler var ya ama cuma gelıcekmıs atıyımmı beklıyımmı?

cicim senin de bir şeye ihtimal verdiğim yok ama, azıcık da olumluyu çağır please

Guzelim dedigi olay imkansiz, zaten olsa dahi istemiyorum. Bana sana yeni tanisma yok eskilerdne biri gelecek demis. Benim boyle bir durumum yok, olsa dahi eskiye bakak gibi bir niyetim yok, ben ileri bakmak ve yeni biri icin heyecanlanmak istiyorum. Bahar aylari demis, ee Nisan geldi bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…