- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Ya bilge bile bana olumlu konus bir insan ama hic kimsenin geldigi gitti yok:-( ben kendimi iyice kaptirmisim bu fallara hicbsyn duzeldgi yok ama
deniyim atmayı ses dosyası hic yollamadım gelirmi bilmiyorumÇok özel diilse falını atabilirmisin özelden merak ettim
ben hem kahve hem tarot attımbbilgeye ne attınız?kahvemı tarotmu?
yok tatlım baktırmadım ona hiç ben bir ara çok heveslendim ama araya başka bir falcı girmişti sanırımmEvet aynen onun dedigi gibi gidisat bir ay icinde dedi barisma.yakin dedi.sevgilimin yuzundeki ize kadar bildi.sen bktrdnmi hic selenaya canim
banada erkek arkadasımın iş kurma fikirlerinden bahsetti gercektende oyle dusunceleri var..bana da geç gelir dedi bakalım 6.aydayım gelecek miAma karşı taraf için dediklerini adam bir bir yapıyor, çok başarılı çok zengin oluyormuş sinir
kızlar bu ecem23 de fena değilmiş sanki ya, bu hatun nerelere kayboldu ki ?
banada erkek arkadasımın iş kurma fikirlerinden bahsetti gercektende oyle dusunceleri var..
Aynen öyle. Değişik birisi. Binnazabla da katina bakıyor. Bir arkadaşımda baktırıyodu ona. üç dört günde bir atmaya başlamıştı arkadaşım ona da demişki bu kadar sık gelirsen enerjim kirlenir odaklanamam biraz ara ver 10 15 günde bir gel. Böyle değişik
Ben baktirdim , begenmedim, kac
Binnazdaki Humaya seytana uyup ben de baktirdim. Yani bana asiri pembeydi, bahar aylari demis ama ben hiiiiiiiiiic ihtimal vermiyorum.
kızlar saraylının falından daha cıkmayan yerler var ya ama cuma gelıcekmıs atıyımmı beklıyımmı?
kızlar saraylının falından daha cıkmayan yerler var ya ama cuma gelıcekmıs atıyımmı beklıyımmı?
evet ocakta baktırmıstım falının yuzde otuzu cıktı gerısının zamanı gelmedıen son ne zaman baktırdın? ocak demiştin sanki.
cicim senin de bir şeye ihtimal verdiğim yok ama, azıcık da olumluyu çağır please
evet ocakta baktırmıstım falının yuzde otuzu cıktı gerısının zamanı gelmedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?