- 23 Ağustos 2012
- 52.202
- En iyi cevaplar
- 1
- 243.431
- 898
Ugga nerelerde ya, hatun bana döktürmüş. Dediklerinin çoğu çıkmış ama artık fal bakmıyor sanırım
bayaa çıkan şey oldumu canım ???kızlar saraylının falından daha cıkmayan yerler var ya ama cuma gelıcekmıs atıyımmı beklıyımmı?
Greencim teşekkür ederim bitanemcanım nice mutlu yaşlaraaaa:) doğum gününmüş herşey gönlünce olsun inşallah
Kizlar bana telweden birini soyleseniz fatimadan dolayi kredim kaldi bi seruvene atmistim 25 kredim var bugun atip kurtulmak istiyorum fal sayfasini uzun sure kapatmam lazim maddi manevi kayiplardayim
Uzun zamandir gormedim onu, en az 6 aydir .
Kuzum bence naazz süper ötesi şimdiye kadar baktırdığım tüm falcıların bildiği ayrıntıların toplamını hiç ayrıntı vermeden bildi gelecek beklemede kısa vade var.Kizlar bana telweden birini soyleseniz fatimadan dolayi kredim kaldi bi seruvene atmistim 25 kredim var bugun atip kurtulmak istiyorum fal sayfasini uzun sure kapatmam lazim maddi manevi kayiplardayim
aha!! premses doktor bulmuşş
valla yaa ben diyodum ama hep bu premses turnayı gözünden vurur diye!! hayatın bir kuralı da en iyinin dışında bir şey kabul etmeyenlere genellikle en iyiyi vermesidir.. premsesin hikayesinin sonuda bu olursa şaşırmamkız diye diye buldu en sonunda
bir prenses gibi olamadık yazıklar olsun !!prenses34
yani doktora ondan hoşlandımı sölesem bana olumlumu yaklaşacak?benle ilişki kurmayı kabul etcekmi?hayatında başka bi bayan varmı?nişanlı falan değil dimi?çünki bana bi temizlik görevlisi hiçkimsele ilşkisinin olmadını söledi başka bi temizklik görevliside güya bi arkadaşıylan konuşmalarını duymuş nişanlıymış nişanlısıda zeynep kamilde çalışıyomuş.o kadın bana yalan söledi dimi?
evet oldu gıdışat onun soyledıgı gıbı devam edıyo ve durum analızı cok ıyıydı mesela ben ocakta fal baktırmıstım iş durumum hazırandan once cozulecek gıbı degıl hazıran temmuzdan sonra demıstı yanı oyle boş atmamıştı cok ovup kafanıda karıstırmak ıstemem sonucta 25 lira az degılbayaa çıkan şey oldumu canım ???
bu piremses bu doktorlan hastane fantaaaaazisi yapmazsa bende tolin degılımprenses34
yani doktora ondan hoşlandımı sölesem bana olumlumu yaklaşacak?benle ilişki kurmayı kabul etcekmi?hayatında başka bi bayan varmı?nişanlı falan değil dimi?çünki bana bi temizlik görevlisi hiçkimsele ilşkisinin olmadını söledi başka bi temizklik görevliside güya bi arkadaşıylan konuşmalarını duymuş nişanlıymış nişanlısıda zeynep kamilde çalışıyomuş.o kadın bana yalan söledi dimi?
Yuh mithti unutmusmu :)bir prenses gibi olamadık yazıklar olsun !!
ben luna06 yı beğenmiştim tellwe de ama bayadır gözükmüyo.
klothoyu çok beğenmiştim ama burda hesap açıp gereksiz işler yapmıştı.
naazz a çok baktırmak istedim, çok bekletti geri çektim. onunda sevenleri var.
selena çok populer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?