Binnaz Abla

Vedat ne oldu acaba bide mithatin babasina borcu vardi yakisikli renkli gozlu olan hangisiydi ayy kafam corba oldu ah kizlar ahh bizde bekleyip duralim
Bide nezip vardı unutmayalım lütfen...türkiyenin tüm cumhurbaşkanlarını say desen sıradan sayamam ama premsesin ex leri ezberde

yaa evet ugga yı ben de severdim ama artık yok .. venüs de yok ortalarda, nerde bu kız

Luna06 kesinlikle dehset bir hatun. Bana telwe cafede canli canli bakmisti, kimsenin bilemedigi seyleri bildi, agzimi acik birakti. Bulursaniz baktirin.

Klotho guzel bakiyor.

Nazzz i da cok begendim.
Bu üçünü ben de tavsiye ediyorum.. çok beğenmiştim
Luna çok çok iyiydi

gitmez bence prenses doktoruda tuvalet kagıdı gıbı kullanıp ustune sıfonu ceker ve mıthata gerı doner
bence erkekler bu kızı ve parasını kullanıyorlar.. yakın arkadaşı olsam kesinlikle bunu söylerdim.. ama işin iyi yanı şu ki, kendisi de bizler gibi duygusal değil, asla bağlanmıyor ve hep bir sonrakine bakıyor. biz olsak ağlar-zırlar ve ayları tek bir erkeği beklemekle geçirirdik.
bunlarınki karşılıklı mutual yaşam olmuş.

Eyvallah da prenses de zengin değil ki. Her falında paralı iş bulacak mıyım diye soruyor

evet bu kız zengın degıl hatta maltepe polıklınıgındemı ne calısıyo yazmıstı bı falında istanbulda olanlar tanışmaya akıl almaya gıdebılır

lunanın an durumu çok iyi idi ama baktım demin, gelecek patlamış bende.. kasım gibi hayatıma girecek erkeği tarif etmiş ve evlilik olacak demiş, aynen dediği adamla karşılaştım ama ben istemedim.. dolayısıyla bilememiş

Eyvallah da prenses de zengin değil ki. Her falında paralı iş bulacak mıyım diye soruyor

evet bu kız zengın degıl hatta maltepe polıklınıgındemı ne calısıyo yazmıstı bı falında istanbulda olanlar tanışmaya akıl almaya gıdebılır

evet kızlar zengin değil de, o vedat denen herif cebinden 5 kuruş harcamıyodu, yemekleri bile kıza ödetiyormuş hep filan onu şikayet ediordu bir ara, mithat desen borcum var diyip diyip sırnaşıp duruyo.. karaktersiz herifler, bir yemeğe bile kar gözüyle bakıyolar işte..
ben bu kızın postlarını gördüğüm de okumaktan kaçınmaya başladım zira sinirleniyorum bu erkeklere ve içimde patlıyor bişeyler.. bu doktor da eğer kızın hüsnükuruntusu değilse kullanma peşinde olabilir. erkeklere zerre güvenmiyorum

evet mıthat cok cakal facedekı resımlerını gorsen altında arabalar havuz basında resımler kadınların parasını yıyo demekkı

kaderinin senin elinde oldugunun bir diğer kanıtı:) kabul etseydin su anda evli mutlu ve cocukluydun belki de

kızlar şok şok şok. sabah arkadasımla fal atalım dedik ve o hiçbir önerime kulak dahi asmayarak ki hatta biz nesibenin online olmasını beklerken sıkıldı ve falsepetinde Gopovsky e kahve falı attı. falı geldiğinde benim bile ağzım açık kaldı. sormadığı hatta zikretmediği detaylara kadar vermiş. baktım şimdi offline bende yakalarsam fal atıcam. ilk defa bu kadar yerini bulan yorum görüyorum geçmişte baktırdıklarım da dahil. aranızda daha önce fal baktıran oldu mu bu kişiye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…