- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
çingene tarotu bakıyormus valla merak ettim ben de..kızlar şok şok şok. sabah arkadasımla fal atalım dedik ve o hiçbir önerime kulak dahi asmayarak ki hatta biz nesibenin online olmasını beklerken sıkıldı ve falsepetinde Gopovsky e kahve falı attı. falı geldiğinde benim bile ağzım açık kaldı. sormadığı hatta zikretmediği detaylara kadar vermiş. baktım şimdi offline bende yakalarsam fal atıcam. ilk defa bu kadar yerini bulan yorum görüyorum geçmişte baktırdıklarım da dahil. aranızda daha önce fal baktıran oldu mu bu kişiye?
dengesizleri buluoz biz dengesizleri cocuk dengeliyse sevmemız gayet normalevet bu herifle ilgili nesibe, naira filan da hayırlı demiş de gönül sevmeyince aşksız evliliği ne yapayım şekercim
kızlar bana kart açabılır mısınızzzzzzzzzzz??????????????dengesizleri buluoz biz dengesizleri cocuk dengeliyse sevmemız gayet normal
kahveee zaten kendı kartlarıylada desteklıyo sanırımKızlar saraylıya hangi fal attınız kahve mi
Isimler dogum trhlrihangi detayları vermiştin canım soruda?
Kızlar bana yazan kişi sanki fatima değil ya bence 50 lira çok, ben asiçiçeke baktırıyprdum o da yok.
Ben yolluyum size aslındaiçinde özel bişi de yok çok sıradan bir fal.Urminaninki bana Fatima gibi geldiydi, ozel yerlerini kesip fali gondermek ister misin sekerim
Ben de sana benimkini bulup gondericem simdi, caprazlayalim :))
Ben yolluyum size aslındaiçinde özel bişi de yok çok sıradan bir fal.
Ben size yolladım geldi mi :)Kiz sana mesaj atamadim zaten hayirdir :))
Size geçen sene yazdığı fal mı attığınız? Bence bana fatima bakmadı ya onun stili değil yazı.Kiz sana mesaj atamadim zaten hayirdir :))
Size geçen sene yazdığı fal mı attığınız? Bence bana fatima bakmadı ya onun stili değil yazı.
adatepe poliklinikte güvenlik görevlisiydi galiba bize de uzak değil aslında bi gidip nasıl biri diye baksam mı diye düşünmedim değilevet bu kız zengın degıl hatta maltepe polıklınıgındemı ne calısıyo yazmıstı bı falında istanbulda olanlar tanışmaya akıl almaya gıdebılır
Size geçen sene yazdığı fal mı attığınız? Bence bana fatima bakmadı ya onun stili değil yazı.
Heh iste orasi ya hayrina bi gidip tanissana bermuda nasil birisi ben olsaydim kesin giderdimadatepe poliklinikte güvenlik görevlisiydi galiba bize de uzak değil aslında bi gidip nasıl biri diye baksam mı diye düşünmedim değil
Tellwe iyice gözümden düştü.. Yazık günah ya..az parada değil.. İnsanları aptal yerine koyuyorlar..Bence de o yazi Fatima degildi. Tellwedekiler yine film ceviriyor galiba?
Tellwe iyice gözümden düştü.. Yazık günah ya..az parada değil.. İnsanları aptal yerine koyuyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?