- 23 Kasım 2014
- 397
- 216
- 48
Birde cidden yazı onun değil, eskisiyle bağımsız bu baya ağır dille yazılmış.Ben tam cozemedim, Urminaninki Fatima stili geldi gozume ama Terazikizininki vallahi billahi degil.Urminaa nerdesin bir el at be.
yuh o bildi sayılır bence :)lunanın an durumu çok iyi idi ama baktım demin, gelecek patlamış bende.. kasım gibi hayatıma girecek erkeği tarif etmiş ve evlilik olacak demiş, aynen dediği adamla karşılaştım ama ben istemedim.. dolayısıyla bilememiş
yok be tatlım benceyuh o bildi sayılır bence :)
Yiğitin benim arkadaşım Filizin boşanmasını bilmesi gibi.. Yahu arkadaşlarım için söyledikleri çıktı benimki hala beklemede..Kızlar Naira fal bakınca sorum dışında gördüklerini de söylemişti, yakında doğum haberi var ailenin hemen kıyısı demişti. Kuzenim doğum yaptı, bebiş geldi. Yani bunu bildi de bilmesine gerek yoktu bunu bileceğine beni bileydi iyiydi
Canım bana da atsana falını. Merak ettim. Bende karşılaştırıyım yazım tarzlarınıSize geçen sene yazdığı fal mı attığınız? Bence bana fatima bakmadı ya onun stili değil yazı.
Canim ben kredim kaldi diye atmistim istiyosan sana atiyim fali kararsiz kaldm iyi mi kotu muKızlar tellweye humeyna diye biri gelmiş, 3 lük 5 lik grubunda henüz, deneyen var mı ?
Kızlar Naira fal bakınca sorum dışında gördüklerini de söylemişti, yakında doğum haberi var ailenin hemen kıyısı demişti. Kuzenim doğum yaptı, bebiş geldi. Yani bunu bildi de bilmesine gerek yoktu bunu bileceğine beni bileydi iyiydi
Yiğitin benim arkadaşım Filizin boşanmasını bilmesi gibi.. Yahu arkadaşlarım için söyledikleri çıktı benimki hala beklemede..
Aynen ya bana onceden benimkinin is kurcagink vs veya cevremde olan olaylarla ilgili seyleri bildikleri oldu niyeyse benim hicbirseyimin ciktigi yokFalcilar kendinle alakasiz olaylari bilmekte 1 numaralar zaten
Canim ben kredim kaldi diye atmistim istiyosan sana atiyim fali kararsiz kaldm iyi mi kotu mu
MissCherryBlossom cherrrrrrrrrrrryyyyyyyyyyyyyyyy tatlıcadı34 mü 84 mü öyle bir şey gelmiş senin tatlı cadı bu muydu ay heyecanlandım
Canim yolladim hic bilgi vermemistim vermiyorum zaten ben falcilara genel yorum diyorum bak bakalm sen analrsn iyi mi kotu muatarsan sevinirim canım bakalım nasılmış :)
Evet, ta kendisi.
Yildiz yagmuru yasaniyor tellweye hayirdir
meryemmm
Burayı okuyup en çok talep edılenı gelmiş gibi gostermesınlerEvet, ta kendisi.
Yildiz yagmuru yasaniyor tellweye hayirdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?