Binnaz Abla

kızlar bu tellwede ne hikmetse özlediğimiz falcılar pıt pıt belirmeye başladı... bir pislik mi dönüyor nedir yaa ??

umarım öyle değildir, bir de bu tatlıcadının pek ismi cismi gecmiyordu ki ben bir ara cherry'nin söylediğini hatırladım ondan görünce yazdım.

umarım öyle değildir, bir de bu tatlıcadının pek ismi cismi gecmiyordu ki ben bir ara cherry'nin söylediğini hatırladım ondan görünce yazdım.

Bu tellwe'nin yeni uyanikligi galiba, uzun zamandir ortada olmayan eskilerin yerine birilerini bulup onlarmis gibi yutturmak ??? Terazikizin falinin Fatima olmadigina ben de Urmina da kanaat getirdik.

Bu tellwe'nin yeni uyanikligi galiba, uzun zamandir ortada olmayan eskilerin yerine birilerini bulup onlarmis gibi yutturmak ??? Terazikizin falinin Fatima olmadigina ben de Urmina da kanaat getirdik.
cherry tatlıcadının belirgin bazı özellikleri var mıydı fal yorumlarken ? buraya yazma da yani varsa bilelim

benimkide tarottu mevcut durumu ve karşı tarafı çok güzel analiz etmişti ve nerdeyse benim çektiğim kartlar hariç kendide bayağı bir kart açmıştı enerji yine devreye giriyor tatlım
gelecek çıkmış mıydı lale ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…