. Yaaaaaa kanimaaa girmeyinn kizzz kelebek fali nasil oluyor kiama bu da 40 lira diyor ya sadece kebelek falı 15, kelebekte de hislerini konusturur mu ki atıversem
Bu arada az daha zorlarsak fama da geri döner bence
. Yaaaaaa kanimaaa girmeyinn kizzz kelebek fali nasil oluyor ki
binnaza bulaşmaKizlar haleh cetiner nasildir baktiran varmi kendisine ?
Aynen ben de onu dusundum, zira Fatima Fatima degildi galiba.Burayı okuyup en çok talep edılenı gelmiş gibi gostermesınler
kızlar bu tellwede ne hikmetse özlediğimiz falcılar pıt pıt belirmeye başladı... bir pislik mi dönüyor nedir yaa ??
umarım öyle değildir, bir de bu tatlıcadının pek ismi cismi gecmiyordu ki ben bir ara cherry'nin söylediğini hatırladım ondan görünce yazdım.
cherry tatlıcadının belirgin bazı özellikleri var mıydı fal yorumlarken ? buraya yazma da yani varsa bilelimBu tellwe'nin yeni uyanikligi galiba, uzun zamandir ortada olmayan eskilerin yerine birilerini bulup onlarmis gibi yutturmak ??? Terazikizin falinin Fatima olmadigina ben de Urmina da kanaat getirdik.
Falalemde bu binnaz dglbinnaza bulaşmahaleh da pek ii değildi sanırım
ben tatlıcadıya sesli baktırmıştım şuan yazılımı ve çok tatlı bir konuşması vardı ama bende patladıcherry tatlıcadının belirgin bazı özellikleri var mıydı fal yorumlarken ? buraya yazma da yani varsa bilelim
ben tatlıcadıya sesli baktırmıştım şuan yazılımı ve çok tatlı bir konuşması vardı ama bende patladı
benimkide tarottu mevcut durumu ve karşı tarafı çok güzel analiz etmişti ve nerdeyse benim çektiğim kartlar hariç kendide bayağı bir kart açmıştı enerji yine devreye giriyor tatlımTarotu bana cikti, ben cok cok begenmistim.
Ben aynı şeyi düşünüyorum hatta bana yollamam fal fatihanın drğil bence,Burayı okuyup en çok talep edılenı gelmiş gibi gostermesınler
Bende öyle düşünüyorum girmiş gibi gösteriyorlar sanırım çakallık yapılıyorsa eğer şikayet edilmesi lazım sitenin.kızlar bu tellwede ne hikmetse özlediğimiz falcılar pıt pıt belirmeye başladı... bir pislik mi dönüyor nedir yaa ??
Burda kimin adı geçerse o kişi hemen bakmaya başlıyor.Ben aynı şeyi düşünüyorum hatta bana yollamam fal fatihanın drğil bence,
gelecek çıkmış mıydı lale ?benimkide tarottu mevcut durumu ve karşı tarafı çok güzel analiz etmişti ve nerdeyse benim çektiğim kartlar hariç kendide bayağı bir kart açmıştı enerji yine devreye giriyor tatlım
Binnazdayken baktırdığımda pespembe bir tablo çizmişti, çıkmadı...Kizlar haleh cetiner nasildir baktiran varmi kendisine ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?