benide cok mutsuz etmisti nasil kendinden emin konusuyor hic sevmem enerjisini
Canlar birde iphone tlflarda oluyor birtane uygulama var ordada bakiliyor falmania adi :))
bilgeye bende tarot baktırmıştım bütün falı tarot kartlarının anlamlarını anlatarak bitirmişti inanamamıştım nasıl o puanları aldığına. kartların anlamlarını incelemek istesem nette heryerde var dimi ama:)
Kızlar, her sayfayı tekrar okudum bugun .Aman dikkat!!! Belli ki tanıtım amacli veya birilerini kötülemek icin falan bariz ozellikle yazanlar (ya da bunun icin ayrica oluşturulan üyelikler) var.Uyarmadan geçemedim. Herkes herseyin farkinda ama yine de siz bildiginiz üyelerden sasmayın:)) optum hepinizii
bu ay bugun faturamın kesim günü artık baktırmayacağım yada telwede ucuz ucuz baktırıp kendimi oyalayacağım
telwedekiler çok kısa bakıyor ben hiç tatmin olmuyorum ordan.
SarayliHanim uzun uzun yazmisti, bence guzeldi. Genel anlamda ben de katiliyorum, bir sesli yorumla ayni sey degil yazili yorum, ustelik tellwe deki yorumlar genelde kisa.
bu ay bugun faturamın kesim günü artık baktırmayacağım yada telwede ucuz ucuz baktırıp kendimi oyalayacağım
En dogrusu .. bizim burda bir kiz var yaz aylari gelio ama herseyi bilio keske gitmeden once sizin hepinizinkine baksaydii ahh ki bende 1 kez baktirdim dogru cikti hersey acayip sasirtio :)) keske gitmeden yine yakalasaydim seneye kaaldiiii :'' '(
bunları burda konuşunca paylaşınca ne kadar boşa para harcamışız diyorum :) haha resmen saçmalık dinlemek için.
Nerde bu kiz sekerim, sen hangi sehirdesin nerelerdesinBu kiz kimin nesi
SarayliHanim uzun uzun yazmisti, bence guzeldi. Genel anlamda ben de katiliyorum, bir sesli yorumla ayni sey degil yazili yorum, ustelik tellwe deki yorumlar genelde kisa.
ben en son sezgilerindili diye birine baktırmısştım oda baya uzundu
ben en son sezgilerindili diye birine baktırmısştım oda baya uzundu
Ona ben de baktircam bugun,. bakalim fal krizim iyice tutana kadar beklicem
Adin i gercekten oneriyorum, 5 kredi ama bana gayet uzunca yazmisti.
Biz onlara konturmu verioz cunki deniyecektim bi turlu becerememistimmm hahhahahh
Ona ben de baktircam bugun,. bakalim fal krizim iyice tutana kadar beklicem
Adin i gercekten oneriyorum, 5 kredi ama bana gayet uzunca yazmisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?