Binnaz Abla

Kızlar, her sayfayı tekrar okudum bugun .Aman dikkat!!! Belli ki tanıtım amacli veya birilerini kötülemek icin falan bariz ozellikle yazanlar (ya da bunun icin ayrica oluşturulan üyelikler) var.Uyarmadan geçemedim. Herkes herseyin farkinda ama yine de siz bildiginiz üyelerden sasmayın:)) optum hepinizii

Son düzenleme:
benide cok mutsuz etmisti nasil kendinden emin konusuyor hic sevmem enerjisini

bilgeye bende tarot baktırmıştım bütün falı tarot kartlarının anlamlarını anlatarak bitirmişti inanamamıştım nasıl o puanları aldığına. kartların anlamlarını incelemek istesem nette heryerde var dimi ama:)

Ben rezzan abla ve samira ya baktırdım. Samira anı çok ii bildi umarım gelecekle dedikleri de çıkar. Rezzan abla sesi bana çok huzur verdi ve müptelası oldum resmen.

Aynen Tatlım birilerinin reklamı yapılmaya çalışılıyor ve ne Ayıp ki bunu başkalarını kötüleyerek yapmaya çalışıyorlar...
Kesinlikle bildiğimizden şaşmayalım ve bir fal için 15-20 tl den fazla paralar kaptırmayalım..Sonuçta fal bu garantisi olmayan bir şey..

Kıyıda köşede keşfetmediğimiz birileri varmı acaba?

bu ay bugun faturamın kesim günü artık baktırmayacağım yada telwede ucuz ucuz baktırıp kendimi oyalayacağım

En dogrusu .. bizim burda bir kiz var yaz aylari gelio ama herseyi bilio keske gitmeden once sizin hepinizinkine baksaydii ahh ki bende 1 kez baktirdim dogru cikti hersey acayip sasirtio :)) keske gitmeden yine yakalasaydim seneye kaaldiiii :'''(

En dogrusu .. bizim burda bir kiz var yaz aylari gelio ama herseyi bilio keske gitmeden once sizin hepinizinkine baksaydii ahh ki bende 1 kez baktirdim dogru cikti hersey acayip sasirtio :)) keske gitmeden yine yakalasaydim seneye kaaldiiii :'''(

Nerde bu kiz sekerim, sen hangi sehirdesin nerelerdesin Bu kiz kimin nesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…