Binnaz Abla

T Terazikizi sen iade isteseydin keşke, yaz ben bu kişinin fatima olduğunu düşünmüyorum hatta fatimanın baska fallarıyla karsılastırdım de. Varsa bir oyun anladığımızı farketsinler ki burayı da okuyorlardır.

Valla tatlıcadı sesli falı açana kadar atmayacağım sesli falı acsın atarım

tellwe'dekiler müşteri memnuniyetini ciklet markası sanıyor olabilirler.. çünkü ben şimdiye dek hiç görmedim bu anlamda bir müdahale olduğunu.. bu konuda sadece fal sepeti ciddi yaklaşım sergiliyor.. ben de iletişimden yazıyorum şu an ama dediğim gibi saçma sapan bir geri dönüş olacak yine veya hiç sallamayacaklar

gelecek çıkmış mıydı lale ?
canım gelecek patladı mesela çıktığıda şu tarihte karşılıklı görüşmeniz var falan demiş çok yakın tarih evet çıkmış ama uzun vadede evilik demiş , onun sonradan öğrendiğim tüm sorunları söylemişti o yüzden hakkını yemem

gelecek çıkmış mıydı lale ?
yalnız tatlıcadı hatırlarsanız zaten o aralıklı vakitlere telweye giriyor ama bir kere daha buradan atılmıştı hatta alzancar falan atmıştı günlerce bakmamıştı geri çekmek zorunda kalmıştık hatta ben de atmıştım hatırladım ş,md

o zaman yazılı mı bakmıştı ? sesli yorumu da var hatunun sanırım ?

Kizlar simdi bnm gidisat selenaya sonuc kismi ise malesef rezzana gore gibi tekrar rezzana fal atmalimiyim

Kizlar simdi bnm gidisat selenaya sonuc kismi ise malesef rezzana gore gibi tekrar rezzana fal atmalimiyim

iyi de canım bak hemen olsun istiyorsun olmuyor o işler öyle, bekle biraz üzüleceğine sevinsene selenanın falı cıktı diye kadın sana kavgadan gürültüden sonra barısma demiş, biraz bekle bakalım bir iki ay olmazsa dersin rezzan cıktı.

eneeee fatıma değil mi diyosunuz şimdi a dostlar

Tatlim 6 ay olcak hatami telafi etmek icin o futbol hastasi orjinal formaya ismini yazdirdim.ama orali bile olmadi.u yuzden cikma ihtimali az. cok zaman oldu.zaten.forumdada sevgilisi donen pek yok sanirim fallar patlamis sanirsam
baldan ne tatlisin vala sevgili olsan terkedilmzsin.pozitif enerjin var.

Tatlim 6 ay olcak hatami telafi etmek icin o futbol hastasi orjinal formaya ismini yazdirdim.ama orali bile olmadi.u yuzden cikma ihtimali az cok zaman oldu.zaten.

tatlım ben fal üzerinden konusuyorum, selena gidişatı bildi diyorsun az dur bakalım ne olacak yani şimdiden itibaren 1 2 ay hiç bir şey yapmadan bekle bakalım.

tatlım ben fal üzerinden konusuyorum, selena gidişatı bildi diyorsun az dur bakalım ne olacak yani şimdiden itibaren 1 2 ay hiç bir şey yapmadan bekle bakalım.
Ne kadar sakin ve pozitifsin vala esin olacak kisi cok sansli baldan ben birsey yapmadan duramiyorum sıkıntm burda

Ne kadar sakin ve pozitifsin vala esin olacak kisi cok sansli baldan ben birsey yapmadan duramiyorum sıkıntm burda

Canım şu an yapmıyorum çünkü değeceğine inanmıyorum,yani değecek biriyse eyvallah, zamanında çok şey yaptığım oldu ama yine fevri olarak değil, sen çok fevri hareket ediyorsun. 4 5 ay önce ben de girip, benim önemli bir sınavım var ben nasıl çalışıcam diye yazmıstım, ama zaman geçti sular duruldu, kimse için çok yıpranmana gerek yok. Hele ki senin durumunda hiç gerek yok adam sinirli,alevli bu demek ki hala umrundasın, biraz evrene bırak işini bu kadar takarsan olacağı varsa da olmuyor.

ne burcusun donatella? dur bi sakin ol, sabırlı ol. olacaksa seneler sonra bile olsa gelir seni bulur zaten.
duramam dersen istemeden yanlış şeyler yapıp durumu daha da zorlaştırabilirsin.

kızlar şimdi gördüm de yazmadan duramadım.
kralzeusun falı beni çok mutlu etmişti, kaç gün açıp açıp okumuştum.
pembe ötesi

ne burcusun donatella? dur bi sakin ol, sabırlı ol. olacaksa seneler sonra bile olsa gelir seni bulur zaten.
duramam dersen istemeden yanlış şeyler yapıp durumu daha da zorlaştırabilirsin.
Tatlim ikizlerim bir anda fevri oluyorum sinirleniyorum.cok sabirsizim.huylarimdan nefret ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…