- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 408
- 35
Baktirmim o zmn batirck kimsede yokBinnazdayken baktırdığımda pespembe bir tablo çizmişti, çıkmadı...
canım gelecek patladı mesela çıktığıda şu tarihte karşılıklı görüşmeniz var falan demiş çok yakın tarih evet çıkmış ama uzun vadede evilik demiş , onun sonradan öğrendiğim tüm sorunları söylemişti o yüzden hakkını yememgelecek çıkmış mıydı lale ?
yalnız tatlıcadı hatırlarsanız zaten o aralıklı vakitlere telweye giriyor ama bir kere daha buradan atılmıştı hatta alzancar falan atmıştı günlerce bakmamıştı geri çekmek zorunda kalmıştık hatta ben de atmıştım hatırladım ş,mdgelecek çıkmış mıydı lale ?
o zaman yazılı mı bakmıştı ? sesli yorumu da var hatunun sanırım ?yalnız tatlıcadı hatırlarsanız zaten o aralıklı vakitlere telweye giriyor ama bir kere daha buradan atılmıştı hatta alzancar falan atmıştı günlerce bakmamıştı geri çekmek zorunda kalmıştık hatta ben de atmıştım hatırladım ş,md
Kizlar simdi bnm gidisat selenaya sonuc kismi ise malesef rezzana gore gibi tekrar rezzana fal atmalimiyim
benim ilk attığım sesli faldı secenekliydio zaman yazılı mı bakmıştı ? sesli yorumu da var hatunun sanırım ?
Tatlim 6 ay olcak hatami telafi etmek icin o futbol hastasi orjinal formaya ismini yazdirdim.ama orali bile olmadi.u yuzden cikma ihtimali az. cok zaman oldu.zaten.forumdada sevgilisi donen pek yok sanirim fallar patlamis sanirsamiyi de canım bak hemen olsun istiyorsun olmuyor o işler öyle, bekle biraz üzüleceğine sevinsene selenanın falı cıktı diye kadın sana kavgadan gürültüden sonra barısma demiş, biraz bekle bakalım bir iki ay olmazsa dersin rezzan cıktı.
eneeee fatıma değil mi diyosunuz şimdi a dostlar
Tatlim 6 ay olcak hatami telafi etmek icin o futbol hastasi orjinal formaya ismini yazdirdim.ama orali bile olmadi.u yuzden cikma ihtimali az cok zaman oldu.zaten.
Ne kadar sakin ve pozitifsin vala esin olacak kisi cok sansli baldan ben birsey yapmadan duramiyorum sıkıntm burdatatlım ben fal üzerinden konusuyorum, selena gidişatı bildi diyorsun az dur bakalım ne olacak yani şimdiden itibaren 1 2 ay hiç bir şey yapmadan bekle bakalım.
canım urminaa nınki galiba fatimaymış, ama terazikızı arkadasımızınki fatima değilmiş urminoş ile çeroş da bakmış oy birliği ile fatima değil diyorlarDiğ mi kızlar yanlışım var mı ?
Ne kadar sakin ve pozitifsin vala esin olacak kisi cok sansli baldan ben birsey yapmadan duramiyorum sıkıntm burda
Ne kadar sakin ve pozitifsin vala esin olacak kisi cok sansli baldan ben birsey yapmadan duramiyorum sıkıntm burda
Tatlim ikizlerim bir anda fevri oluyorum sinirleniyorum.cok sabirsizim.huylarimdan nefret ediyorum.ne burcusun donatella? dur bi sakin ol, sabırlı ol. olacaksa seneler sonra bile olsa gelir seni bulur zaten.
duramam dersen istemeden yanlış şeyler yapıp durumu daha da zorlaştırabilirsin.
Tatlim ikizlerim bir anda fevri oluyorum sinirleniyorum.cok sabirsizim.huylarimdan nefret ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?