- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 408
- 35
benim yaptigimi baskasi bna yapsaydi asla donmezdim.oda bunu yapiyo.nasil beceriyorum anlamiyorum.ins kazanirsin cnm sinavi.ins dedigin gibi olur.Canım şu an yapmıyorum çünkü değeceğine inanmıyorum,yani değecek biriyse eyvallah, zamanında çok şey yaptığım oldu ama yine fevri olarak değil, sen çok fevri hareket ediyorsun. 4 5 ay önce ben de girip, benim önemli bir sınavım var ben nasıl çalışıcam diye yazmıstım, ama zaman geçti sular duruldu, kimse için çok yıpranmana gerek yok. Hele ki senin durumunda hiç gerek yok adam sinirli,alevli bu demek ki hala umrundasın, biraz evrene bırak işini bu kadar takarsan olacağı varsa da olmuyor.
Tatlim ikizlerim bir anda fevri oluyorum sinirleniyorum.cok sabirsizim.huylarimdan nefret ediyorum.
Sen balik kadar sakin ve huzurlu gibisin :) bulurmuyizkiben de ikizlerim
bu arada sınavı kaybettim o denegesiz yüzünden, sorun değil buluruz yolumuzu.
daisy bence seninki de Fatimahemen danışıyorum bilirkişilere
Sen balik kadar sakin ve huzurlu gibisin :) bulurmuyizki
daisy bence seninki de Fatimasen soruu kısmında zaman bilgisi sor veya net bişey sor.. ben soru-cvp kısmında daha emin oldum gibi gibi...
kızlar ben fatimanın falını bir deneye tabi tuttum, benim ex'e olan engeli kaldırdım whatsapp da.. eğer ki o zaman diliminde bana ulaşırsa çıktı demektir ve bu Fatima demektirama birr süre beklememiz gerekecek
Vallahi ben ve Urmina , Urmina ve Daisy nin falinin Fatima oldugunda hemfikiriz. Lakin Terazikizininki ilgisiz, onunki Fatima degil. Bu nasil bir is anlamadim.
Ya dünde kabus gördüm rüyamda fatima bakıyordu fala ama meğer o değilmiş telde o kişiyi arıyordum o kişide pis pis gülüyordu fatıma değilim diye sonra sabah kalktım falı fatıma yorumlamıştı işte ... Geçen sefer mesela bana sen x şehrine geziye gideceksin demişti yurt dışı için olmuştu...Vallahi ben ve Urmina , Urmina ve Daisy nin falinin Fatima oldugunda hemfikiriz. Lakin Terazikizininki ilgisiz, onunki Fatima degil. Bu nasil bir is anlamadim.
bu arada bir oylama yapmak istiyorum canlar:
diyelim ki bu ex bana yazdı, (3 sene aşık dolandığım adam bu kendisi..artık hissiyatım filan yok, gebersin sürecindeyim uzun zamandır) bu durumda;
a. msjını hiç okumadan sileyim ve o günlerce iletilmiş ama okunmamış msjı mı görsün?
b. msjı okuyayım ama cvp yazmiiim mi?
hangi şık sizi daha deli ederdi ? ulann inş. yazarsın da içim soğur lan...
unutmuştum Fatima nerden kanıma girdin ya, erkek arkadaşım okusa şunları anında terkediliirim he
Bende butun beddulari kufurleri saydiktan sonra olunu meydana atsinlar leş kargalari yesin dedimhayatım ben sevgilim olmayan çocuğa uzun süreden sonra ilk yemeğimizde kafe ortasında yaptıgın öküzceydi diye bağırıp, her dakika öküzlüğünü suratına vurmuş biriyim. Benim de tersim fenadır yani, burada göründüğüme bakma şimdi sular duruldu relaxım ondan
ya bence fatima bakıyor ama bakmayacağı zaman çevresinden birine baktırıyor. Mesela aylin ile meryemin de öyle olduğunu düşünüyorum, farklı kişiler ama biri bakmıyorsa diğeri diğer hesaptan bakıyor.
Ya dünde kabus gördüm rüyamda fatima bakıyordu fala ama meğer o değilmiş telde o kişiyi arıyordum o kişide pis pis gülüyordu fatıma değilim diye sonra sabah kalktım falı fatıma yorumlamıştı işte ... Geçen sefer mesela bana sen x şehrine geziye gideceksin demişti yurt dışı için olmuştu...
bunun olması için hiç okumadan silmem mi gerekiyor ? ekrana msj geldiğinde ignor edip tekrar asla bakmıyorum di mi? yanlışlıkla mavi olmasına şu çift tık ama mavi olmayan diğ mi o beni deli ediyordu, sonra fotomu değiştirince salak girip bakıyordu mavi oluyordu rahatlıyordum, onu yap iyi sinir ediyor
diyelim ki bu ex bana yazdı, (3 sene aşık dolandığım adam bu kendisi..artık hissiyatım filan yok, gebersin sürecindeyim uzun zamandır) bu durumda;
a. msjını hiç okumadan sileyim ve o günlerce iletilmiş ama okunmamış msjı mı görsün?
unutmuştum Fatima nerden kanıma girdin ya, erkek arkadaşım okusa şunları anında terkediliirim he
Bende butun beddulari kufurleri saydiktan sonra olunu meydana atsinlar leş kargalari yesin dedimEn ılimli bipsiz haliyle sadelestirdim bende relax donemime gecsem artik Oda okuzdurku yapmissindir haklisindir kesin
okumadan sil, gördümü görmedi mi diye sürekli düşünür diğerinde beklentisi kalmaz okudu gördü cevap vermedi derbu arada bir oylama yapmak istiyorum canlar:
kızlar geçen hafta tüm fallarım çok fena patladı. Bilginize...
okumadan sil, gördümü görmedi mi diye sürekli düşünür diğerinde beklentisi kalmaz okudu gördü cevap vermedi der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?